|
Forumas » Elektronika žaliems » nera nera
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2007 04 13, 22:40 |
|
|
|
|
Toki turėjau 40w tai auksas buvo daba už- 35lt nusiprkau mėšlo krūvą , tik mas mane antgalio nėjo keisti biški kitoks modeliukas... ALidas tai tikrai toks kietas pas mane buvo, lyginant su dabartiniu, bet aš nekeičiau, man netrukdė.... tik va jis kojas užlenkė, kaitinimo elekemtas perdegė....
Lituoklio antgalis nudegęs kai priejo nebekimba cina, nu neina net lašiuko pakabinti, berots tada... |
|
|
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2007 04 13, 22:42 |
|
|
|
|
O kaip su tuo vario gabalu ar gerai lituojis? Galima jį nusmailinti labai smailiai? Tų elektrodų tikrai yra pirkti.... tik va reiks pirkti visą įpakavimą, o variniai elektrodai nepigūs, nes nemanau kad po 1 pardavinėją, bet visko gali būti.... Jų reikėtų ieškoti prie suvirinimo prekių.... |
|
|
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2007 04 14, 00:00 |
|
|
|
|
nzn turiu as kazhkoky is lemonos uzh 30lt 30w ir patenkintas antgalis gal dirbo kokius 1 liuks poto nusipirkau lydmetalio su "intengruota" kanifolija nu tada ir prasidejo grazimai ir irimai po kiekvieno litavimo su dilde vis turiu praiti kad susmailetu galas |
|
_________________ SkypeID=vitukass, vitukass@gmail.com isrinkti lengva, o surinkti jau sunku.... |
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2007 04 14, 00:01 |
|
|
|
|
| dabar dar dairausi y stoteles litavimo va ten tai jau linksmiau bus |
|
_________________ SkypeID=vitukass, vitukass@gmail.com isrinkti lengva, o surinkti jau sunku.... |
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2007 04 14, 01:16 |
|
|
|
|
nu kas jau kas bet rusiški lituokliai nepakeičiami... turiu gal kokius 6 ivairių angalių... jiem jau 20 ar 30 metu ir jie dar puikiai veikia  |
|
_________________ Elektronika - tiesa slypi kažkur anapus . . .
Parduodu parašiuta, beveik naujas, vieną kartą naudotas, nei karto neišsiskleidęs  |
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2007 04 14, 13:39 |
|
|
|
|
| Heksogenas rašo: |
O kaip su tuo vario gabalu ar gerai lituojis? Galima jį nusmailinti labai smailiai? Tų elektrodų tikrai yra pirkti.... tik va reiks pirkti visą įpakavimą, o variniai elektrodai nepigūs, nes nemanau kad po 1 pardavinėją, bet visko gali būti.... Jų reikėtų ieškoti prie suvirinimo prekių.... |
aš tai esu mates senukuose po du supakutu tik neatsimenu ar variniu buvo. |
|
|
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2007 04 15, 08:29 |
|
|
|
|
|
Paskutinį kartą redagavo napoleonazzz, 2016 12 22, 19:38. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2010 12 20, 12:12 |
|
|
|
|
| Norejau paklausti kom pvz skiresi 60w lituklis ir 15w? |
|
|
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2010 12 20, 12:21 |
|
|
|
|
| Puminis rašo: |
| Norejau paklausti kom pvz skiresi 60w lituklis ir 15w? |
O kuo skiriasi 60W lemputė nuo 15W ? |
|
|
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2010 12 20, 12:23 |
|
|
|
|
60w stipriau sveicia
Na bet kiek skaiciau kiti raso 60w blogas schemom lituot nusipirk 15w nesupratau sitos dalies |
|
|
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2010 12 20, 15:27 |
|
|
|
|
| priklauso ka lituosi 15w turiu kuris geriau lituoja uz 40w jai stambesniem laidam 60 pats tas smulkioms detalem griozdas perdaug kaista pastoviai valyt reike. |
|
|
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2010 12 20, 15:40 |
|
|
|
|
| maniux23 rašo: |
| priklauso ka lituosi 15w turiu kuris geriau lituoja uz 40w jai stambesniem laidam 60 pats tas smulkioms detalem griozdas perdaug kaista pastoviai valyt reike. |
Supratau dekui labai uz atsakyma  |
|
|
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2010 12 20, 15:49 |
|
|
|
|
| Lituoklis yra geras daiktas meistro rankose. Reikia turėti supratimą apie lydmetalius ir fliusus, pasidaryti galingumo reguliatorių ,o ne... blogaa dūda ,negražiii muzika... |
|
|
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2010 12 21, 18:56 |
|
|
|
|
mano lituoklis pirktas uz 19 lt 40W, jungiu per dioda ir man viskas ok nera problemu visai,tik kad neprosal butu minkstesniu laidu pakeist  |
|
_________________ Aš moku džiudžitsu, sambo, dziudo, aikido ir daugybę kitų baisių žodžiu. |
|
|
|
 |
nera nera |
Parašytas: 2010 12 21, 19:05 |
|
|
|
|
jums nebuna kad po keliu dienu , dingsta kontaktas tarp kaitinimo elementu ir 220v laidu ?
as net nepamaniau tai 1 keramikini kaitinimo elementa sugadinau, galvojau kad jau sakes lituokliui . |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |