Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 12, 03:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
sveiki, atsiprasau kad keleta temu jau kuriu, bet turiu beda, problema. pasidariau maitbloki su lm338 (plastikiniu korpusu) 15A, bet problema yra kad jis man nesireguliuoja, beveik kokia itampa iena, tai tokia ir iseina, na gal nukrenta 2V, kas galetu padeti susitvarkyti sita reikala ? labai labai prasau pagalbos
ten su zvaigzdute pazymeta kad maziausia apkrova turi buti apie 100mA, tai kai jungiau transformeri 12v, apkrova pajungiau auto trumpu sviesu lempute (55w). amperu daug surijo, o itampa isliko kokia buvo. gal kas galetu apziureti viska ? nes tie trys reguliatoriai izoliuoti, uzdeti ant radiatoriaus.. plokste padaryta gerai
Pats projektavau. Skaityk kas parašyta, tikrai suprasi, kaip prisiderinti prie savo norimų sąlygų. Srovė praktiškai belenkokia, įtampa irgi, Gali nusistatyt max leidžiamą srovę, kad nieks nedegtų kai testuoji... Pakankamai stabilus Nuo 20 laipsnių iki 100 kintant tranzo temperatūrai, keičiasi apie 30-60mV. Jei dėtum tr1 ir tr2 šalia vienas kito - kitimas būtų žymiai mažesnis...
Pats projektavau. Skaityk kas parašyta, tikrai suprasi, kaip prisiderinti prie savo norimų sąlygų. Srovė praktiškai belenkokia, įtampa irgi, Gali nusistatyt max leidžiamą srovę, kad nieks nedegtų kai testuoji... Pakankamai stabilus Nuo 20 laipsnių iki 100 kintant tranzo temperatūrai, keičiasi apie 30-60mV. Jei dėtum tr1 ir tr2 šalia vienas kito - kitimas būtų žymiai mažesnis...
O tu tai jau diedukas
Kodėl gi? Kad pasakiau teisybę ir gal net padėjau žmogui sumažinti nuostolius?
O tu tai jau diedukas
Kodėl gi? Kad pasakiau teisybę ir gal net padėjau žmogui sumažinti nuostolius?
Tai logiska jei mes vaikai tai tu diedule O seip tai reiks ir man ta tavo schema kada izbandyt jei jau tokia stabili.
didziulis dekui uz pagalba, bet tada dabar keletas klausimu:
1. ka reiktu padaryti kad apatine itampa butu kuo mazesne, na ir kokia virsutine itampa gali buti didziausia ?
2. galit padeti isrinkti ta galios tranza kad jis kuo daugiau man sroves galetu atiduoti ?
3. kokia iejimo itampa jam butu tinkamiausia ?
4. siuo maitblokiu galima sumazinti srove (amperus (tik pasitikslinu)). ?
didziulis dekui uz pagalba, bet tada dabar keletas klausimu:
1. ka reiktu padaryti kad apatine itampa butu kuo mazesne, na ir kokia virsutine itampa gali buti didziausia ?
2. galit padeti isrinkti ta galios tranza kad jis kuo daugiau man sroves galetu atiduoti ?
3. kokia iejimo itampa jam butu tinkamiausia ?
4. siuo maitblokiu galima sumazinti srove (amperus (tik pasitikslinu)). ?
SKAITYK IŠ NAUJO KĄ AŠ PARAŠIAU!!!!!!!!! IR LINK'Ą TAIP PAT!!!!!!!
2N3772G sitas tranzas man tinka ? arba sitas 2N6487G ?[/quote]
Atsiverti datasheetą ir susižinai... Nu negi taip sunku??? Reik mokytis savarankiškumo. Nu aš suprantu, kad tai sunku padaryti, kai jums iki 12 metų subines mamos šluosto pa***us No offence bro
2N3772G sitas tranzas man tinka ? arba sitas 2N6487G ?
Atsiverti datasheetą ir susižinai... Nu negi taip sunku??? Reik mokytis savarankiškumo. Nu aš suprantu, kad tai sunku padaryti, kai jums iki 12 metų subines mamos šluosto pa***us No offence bro [/quote]
zinau kad reik mokytis, bet.. (kai visada yra bet) as anam maitblokiui isleidau pakankamai nemaza suma piniginiu vienetu tai bijau jau eksperimentuoti... as tik bandau pasitikslinti, kad sikarta nesuklysti atsiprasau uz erzinima
beja, t21 suprantu kad galios tranzas, o paskui kiti tai betkokio galingumo ?