|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 03, 19:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pastabos ir pageidavimai » Del pastovaus atjunginejimo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Del pastovaus atjunginejimo |
Parašytas: 2010 04 21, 13:06 |
|
|
|
nelabai suprantu kodel adminai atjungineja registracijas, kartais i diena po du kartus tenka logintis. Graziau kazkam ar kaip cia suprasti? |
|
_________________ Nieko taip lengvai nedaliname, kaip patarimus... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 21, 13:12 |
|
|
|
Adminai registracijas nebent ištrina, jei per ilgai jos neaktyvuotos.
Jei kalba eina apie aktyvų vartotoją ir apie, tai kad atėjus, kitą kartą neatsimenamas vartotojas, greičiausiai tai susję su naršykle, jos nustatymais, kitomis priemonėmis, kaip antivirusai ir pan., kurie tikėtina ištrina cookius ir Jūsų forumas nebeprisimena.
Naudojusi Internet Explorer. Tokių problemų nepastebiu (būna kartą kitą į mėnesį, bet greičiausiai dėl tų pačių priežasčių, kurias minėjau).
Dėl kitų naršyklių nieko padakyti negaliu. Reikia nagrinėti konkrečius atvejus. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 04 21, 16:16 |
|
|
|
Man būna pasitaiko taip:
Atidarau forumą, perskaitau kad esu neprisijungęs lankytojas.
Prisijungiu, perskaitau, kad paskutini karta buvau apsilankęs prieš viena minute.
Atitinkamai pranešimai po paskutiniu apsilankymo........
Čia dažniausiai kai ne į pagrindinį puslapį užeinu, bet per e-mail pranešimą.
Jei pranešimas apie privatu susirašinėjimą išmeta į http://www.elektronika.lt/forum/login.php.
Nedažnai, kartą per savaite,. gal du.
Iš dvejų kompų.
Abejuose:
Internet Explorer 8.0.6001.18702
Win XP ver 2002 (SP3)
. |
|
Paskutinį kartą redagavo Dmitrij 1, 2010 04 22, 09:40. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 04 21, 17:19 |
|
|
|
Prie problemos stenkitės kalbėti tiksliai:
- Kokia naršyke ir jos versija.
- Kokia operacinė sistema.
- Kokiu adresu jungiamasi ar kažkas daroma (URL tikslus).
(forumas veikia ir forum.elektronika.lt, ir elektronika.lt/forum/)
- Jei įmanoma, daryti negerumo PrintScreen.
Duomenų forume pateikti nebūtina (apie problemas kalbėti forume - gerai, kad matytume, ar tai globalus reiškinys) galima siųsti man asmeniškai info@elektronika.lt .
Visa tai mums padės išsiaškinti bėdas. Gal yra kažkur problema su kokia tai naršykle ar adresų kombinacija. Neseniai vieną žmogų sutvarkiau - buvo įšjungti/blokuojami cookiai (neleisdavo prisijungti į forumą). |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 21, 17:22 |
|
|
|
As pastebejau tokia tendencija kad reikia prisilogint kai pvz prisijungi is kito PC nei visadao paskui vel naudojies senu, bet ir tai narsikle (firefox) kodus atsimena |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 21, 20:46 |
|
|
|
as naudoju explorere. Jungiuosiu is dvie
ju kompiuteriu-darbinio ir namino... WXP IE V.8 |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 21, 20:58 |
|
|
|
Firefox 3.6.3. win vista.
Diena uzejau i puslapi, bet paprase prisiloginti. Kai tai padariau, gavau ziniu, kad po paskutinio apsilankymo nauju zinuciu nera.
Uzeinu kiekviena karta per http://www.elektronika.lt/forum/search.php?search_id=newposts t.y. kad rodytu tik naujus pranesimus. Daznai nesikartoja sis fokusas, bet del kazkokiu priezasciu kartais uzplaukia. |
|
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 04 21, 21:02 |
|
|
|
Caca manau tau ir ta pati beda, kad prisilogini prie serverio su vienu IP o paskui su kitu Ip del to tau ir reik relog daryt, nes serveris atsimina pvz tavo namu pc IP bet tu prisijungi i ta vartotoja is kito IP tai sena info apkeiciama ir grizus namo vel reik logintis. Gali net paeksperimentuot pabandyk viena diena tik is vieno pc junktis ita diena is bieju  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 21, 21:13 |
|
|
|
Caca: Taip, jungiantis iš skirtingų kompiuterių, reikės prisijungti naujai kaskart. Šis forumas nepalaiko galimybės atsiminti kelių vieno vartotojo kompiuterių.
Andriuha: pamėgink naudotis http://forum.elektronika.lt/ . Po kiek laiko pasaysi, ar psikeitė reikalai. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 22, 08:40 |
|
|
|
taip tai tikrai jau ne... darbe uzdarau iseinu, namuose automatiskai prilogintas... Sis "atloginimo" procesas kazkoks atsitiktinis... Pries valanda dar buvai "prilogintas", o po valandos-jau nebe... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 22, 09:18 |
|
|
|
Man irgi taip kartais buna. Jungiuosi darbe ir namuose. Siaip dazniausiai viskas o.k., bet kartais pasitaiko, kad reikia prisijungti.Taip buna per 1-2men koki 1 karta. |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 05, 19:29 |
|
|
|
Blemba, vakar logintis liepė, šiandien vėl tas pats Ir taip kas kokias dvi savaites Dalyvauju dar 5-7 svetainių forumuose, GARBĖS ŽODIS, NĖ VIENAM tokių bajerių nebūna. Jeigu kalta mano naršyklė ar jos nustatymai, tai kodėl visus metus tie nustatymai neužkliūna kitur, o tik ČIA  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 05, 21:50 |
|
|
|
E.L.O. rašo: |
Blemba, vakar logintis liepė, šiandien vėl tas pats Ir taip kas kokias dvi savaites Dalyvauju dar 5-7 svetainių forumuose, GARBĖS ŽODIS, NĖ VIENAM tokių bajerių nebūna. Jeigu kalta mano naršyklė ar jos nustatymai, tai kodėl visus metus tie nustatymai neužkliūna kitur, o tik ČIA  |
Sakyk kokia narsykle ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 12 05, 23:07 |
|
|
|
Pas mane ta pati problema. Paskutinis variantas: siandien buvau forume, perejau i kita foruma, grizau i sita ir prase prisiregistruoti. Naudoju firefox, kituose forumuose "to " nebuna. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |