Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 14, 11:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Forumas » Įvairūs » Klausimas: Motoras kuris patemptu slidininka
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Taigi, nusprendziau filmuoti slidinejimo filma su snieglente, bet esme tame, kad toje vietoje kurioje filmuosiu nera kalnu, todel man reikia kokios nors alternatyvos, kad igauciau greiti ciuozdamas.
Manau geriausia butu, isigyti koki nors motora kuris patemptu zmogu, prie jo pritvirtinti virve, ji pastatyti ant zemes ir man isikibus i virve, draugas galetu ijungti motora, ir jis mane temptu, o tada kai igauciau greiti as pasileisciau.
As nieko nenusimanau apie elektronika ir bet kokia info butu labai naudinga (kokio galingumo variklio reikia, elektronio ar su benzu varomo ir tt...)
Gal kas nors zino kur man toki motora isigyti?
Jei kas gali pasiulyti panasu daikta, mielai nupirkciau.
Sveiki,
Taigi, nusprendziau filmuoti slidinejimo filma su snieglente, bet esme tame, kad toje vietoje kurioje filmuosiu nera kalnu, todel man reikia kokios nors alternatyvos, kad igauciau greiti ciuozdamas.
Joks motoras tavęs nepatemps, nebent jis svertų dvigubai daugiau už tave, be to motoras turi turėti galimybę būti vairuojamas, taigi toks "motoras" galėtų būti keturratis motociklas arba sniego motociklas. Jei tokio daikto neturi kaip ir kur pasiskolinti (su vairuotoju) tai kitas variantas ant nugaros tvirtinamas variklis su propeleriu. Tokius naudoja parasparnių pilotai.
Beje kalba gali eiti tik apie benzininį variklį, apie elektrinį motora tai gal nebesvaikim