|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 21, 17:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » PARDAVĖJAS: parukau = mrjack = parukau2
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 4 Pereiti prie 1, 2, 3, 4 Toliau |
|
 |
PARDAVĖJAS: parukau = mrjack = parukau2 |
Parašytas: 2010 11 12, 19:48 |
|
|
|
Buvo nustatatyta ir, manau, kad parukau = mrjack , taigi tikėtina, jog tai sukčiavimo atvejis, kadangi paskelbtame aukcione vartotojas kėlė pats savo pasiūlytai prekei kainą. Šie vartotojai bus suspenduoti, o tolimesnis likimas bus aiškus vėliau.
Dėkui įžvalgiems forumiečiams!
Formos duomenų neviešinsime, tačiau galime rasti tokius viešus duomenis:
Tel: 868343093
Alytus |
|
Paskutinį kartą redagavo ERROR, 2010 11 12, 21:02. Redaguota 2 kartus(ų) |
|
|
|
 |
 |
Re: PARDAVĖJAS: parukau = mrjack |
Parašytas: 2010 11 12, 19:58 |
|
|
|
ERROR rašo: |
Buvo nustatatyta ir, manau, kad parukau = mrjack , taigi tikėtina, jog tai sukčiavimo atvejis, kadangi paskelbtame aukcione vartotojas kėlė pats savo pasiūlytai prekei kainą. Šie vartotojai bus suspenduoti, o tolimesnis likimas bus aiškus vėliau.
Dėkui įžvalgiems forumiečiams!
Formos duomenų neviešinsime, tačiau galime rasti tokius viešus duomenis:
Alytus |
Kur tu čia matai sukčiavimo atvejį aš taip ir nesuprantu?
tu bent žinai ką reiškia žodis sukčius? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 12, 20:02 |
|
|
|
Mielasis, savo aukcione parduodamos prekės kainos kėlimas (ypač kitu vardu) yra sukčiavimas. Tai jau ne pirmas toks atvejis forume. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 12, 20:02 |
|
|
|
Sakai tavo izulumui nera ribu ? Juk viskas matosi is ip
O, beje, skaitei forumo taisykles ? Jei ne, tai specialiai tau:
Citata: |
1. Forumo administracijos (administratoriai ir moderatoriai) žodis yra paskutinis ir viešai nesvarstomas. Jeigu nesutinkate su sprendimu, prašome kreiptis į administracijos narius asmeniškai. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 12, 20:10 |
|
|
|
Aš esu sukčius išbanintas iš forumo nes nenorėjau parduoti savo prekės už mažą kainą?
nesamonė kažkokia.
ir kitas pastebėjimas būtų, tai kad užrakinta mano tema
http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=61271
ir parašyta akd aš sukčius. atrodo lyg pardavinėčiau tai ko neturiu arba neišsiųsčiau prekių pirkėjams.
visa tai bullshit, nes mano skype paviešintas su prierašu sukčius. prašau šalinti tokius pranešimus |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 12, 20:13 |
|
|
|
circuit rašo: |
Mielasis, savo aukcione parduodamos prekės kainos kėlimas (ypač kitu vardu) yra sukčiavimas. Tai jau ne pirmas toks atvejis forume. |
nuo kada tai yra sukčiavimas? ar tu bent pats supranti į kurią barikadų pusę tu stoji? aš galiu siūlyt už SAVO daiktą kiek noriu, nieks man neuždraus. nepatinka, perbrangu? nepirk. atsiras kas pirks.
Ir beje arba taisykles paskaičiau neatidžiai arba neradau tokio taisyklių pažeidimo. linką jei galima |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 12, 20:20 |
|
|
|
LY1 rašo: |
http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=10545 Sukčiavimas... |
nesupratau ką tuom norėjai pasakyti?
Tipo man negalima turėti anketų kituose forumuose? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 12, 20:28 |
|
|
|
parukau2 rašo: |
nuo kada tai yra sukčiavimas? ar tu bent pats supranti į kurią barikadų pusę tu stoji? aš galiu siūlyt už SAVO daiktą kiek noriu, nieks man neuždraus. nepatinka, perbrangu? nepirk. atsiras kas pirks.
Ir beje arba taisykles paskaičiau neatidžiai arba neradau tokio taisyklių pažeidimo. linką jei galima |
Tai gerai tu turi ta savo daikta, del jo niekas tau nieko nepriestarauja. Siulyk nors 10k lt. Bet visi tau tik prie smilkinio pirsta pasukios.
Jei per brangu tai nieks ir nesiulo. Galvoji cia visi durniai renkasi ?
ESME, tavo aukcionuose. Cia neseniai buvo ir su FLUKE skopu tokie bajeriai, kai kazkas is oro siulo didesne kaina, tik siaip del pritempimo iki norimos. Kai realus zmones, yra suinteresuoti siulyti pagal savo biudzeta. O ne tai, kad virtualus zaliasis zmogeliukas vis pritempineja kainas.
Cia Lietuva, gali siustis is UK prekes ir stumdit cia, bet tikrai ne cia pataikei, jei atejai kvailiu ieskoti.  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 12, 20:33 |
|
|
|
kionig rašo: |
Tai gerai tu turi ta savo daikta, del jo niekas tau nieko nepriestarauja. Siulyk nors 10k lt. Bet visi tau tik prie smilkinio pirsta pasukios.
Jei per brangu tai nieks ir nesiulo. Galvoji cia visi durniai renkasi ?
ESME, tavo aukcionuose. Cia neseniai buvo ir su FLUKE skopu tokie bajeriai, kai kazkas is oro siulo didesne kaina, tik siaip del pritempimo iki norimos. Kai realus zmones, yra suinteresuoti siulyti pagal savo biudzeta. O ne tai, kad virtualus zaliasis zmogeliukas vis pritempineja kainas.
Cia Lietuva, gali siustis is UK prekes ir stumdit cia, bet tikrai ne cia pataikei, jei atejai kvailiu ieskoti.  |
Kad čia vien tik kvailius kolkas ir sutikau, kai pasiūlė už TDK 2CP-2511 potenciometrą 20lt vos neiškritau iš batų o kai dar kitas parašė kad vertina marantz PM35 stiprą 100lt tai buvo išvis kažkas wow.
daugelis net nenusimano apie kokybę, perka tik šlamštą po kelis litus.
ir vėl gi grįžkime prie to pačio. aš nieko prieš kad dėl mano kainos žmonės sukiotų pirštus prie smilkinio, bet kur jūs manyje matote SUKČIŲ ????
Aš galiu kelti kainas už savo daiktus kiek noriu, jokios taisyklės to nedraudžia. net ir dvigubai galiu užsidėti, kas tau darbo?
visi rašo komentarus bet niekas taip ir nepaaiškina |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 12, 20:40 |
|
|
|
Citata: |
ir vėl gi grįžkime prie to pačio. aš nieko prieš kad dėl mano kainos žmonės sukiotų pirštus prie smilkinio, bet kur jūs manyje matote SUKČIŲ ????
Aš galiu kelti kainas už savo daiktus kiek noriu, jokios taisyklės to nedraudžia. net ir dvigubai galiu užsidėti, kas tau darbo? |
Dlia osobych tu... iescio raz povtariajem:
Aukcionuose dalyvauja realus zmones, o ne virtualus. Jei nori uz savo ausines gauti 300 lt tai ir viskas, nafig tada tas aukcionas ir jo pritempinejimas prie tu 300 litu ? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 12, 20:43 |
|
|
|
Aš galiu kelti kainas už savo daiktus kiek noriu, jokios taisyklės to nedraudžia. net ir dvigubai galiu užsidėti, kas tau darbo?
visi rašo komentarus bet niekas taip ir nepaaiškina |
Tai paaiskink kam susikurei antra useri? Reikejo su tuo paciu su kuriuo paskelbei aukciona kelti kaina. Aisku butu zmones pasipizdavoja truputi is tokio aukciono, bet nebutum likes uz sukciu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 12, 20:43 |
|
|
|
Tau gal medalį pakabint už sumanumą?
prieš 22minutes sukūrei taisykles ir bandai man jas pritaikyti?
ir vėl gi grįžkime prie to pačio, nes kiek matau neatsiranda nei vieno kuris man paaiškintų. Kur Jūs Čia Matote Sukčiavimą???
kažkaip nuojata kužda kad šio klausimo taip ir neįstengs niekas atsakyti. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|