|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 15:51. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Apie keliu erelius ir policija
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Apie keliu erelius ir policija |
Parašytas: 2010 10 21, 21:34 |
|
|
|
|
dar neaisku kas ten per aikstele. vienos priklauso keliams, kitos vieso naudojimo, o kitos gali but privacios ir ten keliu eismo taisykles isvis negalioja. linijas irgi visaip traktuoja, daznai jos tera rekomendacinio pobudzio. ir isvis, kaip supratau tu ten pirmas roveisi mentai viska ka gaali siuo atveju padaryt tai nebent prisiknist prie furisto del krovinio vaztarascio, o jei ner krovinio - ir ne furu zona, ir ne vietinis - tai tada uz zonos pazeidima. ir isvis, ant zodziu reguoja tik visiski idiotai, arba gaidziai normalus reaguoja tik i veiksmus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 10 21, 21:49 |
|
|
|
|
| amas. rašo: |
bet ko visi už vairo pasidaro tokie pikti?
na pastatė ta mašina skersai, tai ką čia jau pasaulio pabaiga, gal kitaip jam neišeina
išvis, aš kelyje elgiuosi kaip man patogiau ir geriau, jie tai kam nors nepatinka užsibumbėkit jūs iki paraudimo man į viską nusipjaut
o jei tik būna proga tai būtinai paerzinu visus bumbeklius
nekartą buvau pastatęs mašiną išilgai tom linijom ir ką |
tu moteriske?  |
|
|
|
|
|
 |
Re: Apie keliu erelius ir policija |
Parašytas: 2010 10 21, 21:54 |
|
|
|
|
| Kybertarakonas rašo: |
| ............... tad ivaziavau ir pasistaciau masina.man pravaziuot pro ta sunkvezimi nesudare dideliu problemu nors atstumai nuo veidrodziu iki masinu liko na maziau nei sprindis |
tai nesuprantu, ko tu cia keli veja, reikejo eit tai bobai aiskint, kad vaziuot nemoka ir eisma trukdo, prie ko cia sunkvezimio vairuotojas, kuris paliko pakankama tarpa, bet kazkokie lochai- megejai nesugeba pro ta tarpa isvaziuot  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 10 21, 23:04 |
|
|
|
|
| Citata: |
| iškart pasakau savo pavardę. Kitam laido gale sėdinčiam iškart kirminėlis sukirba, o kas gi čia toks? |
Tai gal tavo pavardė PALAITIS,nes nuo mano pavardės jiems nė velnio nesukirba. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 10 22, 07:08 |
|
|
|
|
| gnt rašo: |
| ............... tad ivaziavau ir pasistaciau masina.man pravaziuot pro ta sunkvezimi nesudare dideliu problemu nors atstumai nuo veidrodziu iki masinu liko na maziau nei sprindis |
tai nesuprantu, ko tu cia keli veja, reikejo eit tai bobai aiskint, kad vaziuot nemoka ir eisma trukdo, prie ko cia sunkvezimio vairuotojas, kuris paliko pakankama tarpa, bet kazkokie lochai- megejai nesugeba pro ta tarpa isvaziuot  |
na veja be reikalo niekad nekeliu ir nesu keles.o kas liecia del to kad moteriai kazka aiskint-tai as tikrai ten nebuciau pravaziaves pro ta tarpa jei buciau pradedantis vairuotojas.plius matau dar nemastai realiai nes neivertini visu aplinkybiu tokiu kaip masinos manevringumas ir gabaritai.o sprendima priimi iskart-lohas ir vsio  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 10 22, 07:14 |
|
|
|
|
| zamolskis rašo: |
dar neaisku kas ten per aikstele. vienos priklauso keliams, kitos vieso naudojimo, o kitos gali but privacios ir ten keliu eismo taisykles isvis negalioja. linijas irgi visaip traktuoja, daznai jos tera rekomendacinio pobudzio. ir isvis, kaip supratau tu ten pirmas roveisi mentai viska ka gaali siuo atveju padaryt tai nebent prisiknist prie furisto del krovinio vaztarascio, o jei ner krovinio - ir ne furu zona, ir ne vietinis - tai tada uz zonos pazeidima. ir isvis, ant zodziu reguoja tik visiski idiotai, arba gaidziai normalus reaguoja tik i veiksmus. |
na kas liecia aptarnaujanti transporta taip pat parasysiu savo nuomone-del jo tikrai nerasau ir nesinervinu niekad.jie dirba sunku darba.ir nera jiems taip paprasta manevruot mieste.tai liecia ir kelininkus ir daugeli kitu sriciu dirbanciuosius.nekeliu tokios problemos visai.sis atvejis visai kitoks bet matau atsiranda tokiu kurie nenori suprast apie ka kalba eina.ten kaip supratau visai ne aptarnaujantis buvo o siaip is kazkur priklydes. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 10 22, 07:19 |
|
|
|
|
nu ir ką trukdo kitiems, tai kas čia jau tokie tie kiti svarbūs
dar kartais kai pasignalina tiesiog vidurį kelio išlipu iš mašinos ir nueinu, nusipjaut man, pamanyk kažkam trukdo
o jei autostradoj mirksi šviesom tai kaipkit pristabdau ir aptaškau langų valymo skysčiu, specialiai tam vieną purkštuką nusistačiau, kad per stogą purkštu
ir dabar tu man paaiškink kuo tu skiriesi nuo tų kurie mirksi šviesom?  |
na akivaizdu kad tamsta issilavines ir kulturingas zmogus.o panasaus mastymo bobutes kaime kurios neturi issilavinimo ir nera tokios kulturingos kaip tamsta paprasciausiai primyza i kibira ir apipila nepaklusnu pilieti akivaizdu-langu skystis tai jau auksta kultura tiesa kaune kazkas administratore taip apipyle skaiciau laikrasciuso pries kazkieklaiko  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 10 22, 07:35 |
|
|
|
|
| zamolskis rašo: |
na labai idomiai gaunas.as tada jau nebesusigaudau kur gyvenu.bet cia jau normalus reiskinys sioj saly.tad vadinas privacioj aikstelej keliu eismo taisykles nebegalioja.o kaip tada su draudimu-ar galioja jei tau i sona ivaziuos kas tokioj aikstelej kurioj negalioja eismo taisykles,turiu galvoj horizontalus kelio zenklinimas.o gal visos taisykles aikstelej galioja isskyrus zenklinima linijomis.na ir dar viena reikalo puse.nors aikstele ir privati keliu zenklinimu rupinasi kazkokia institucija valstybes kuri turetu laikas nuo laiko kontroliuot gatviu ir aiksteliu zenklinima.neabejoju lesas siam darbui atlikt jie tikrai gauna is valstybes.dar klausimas kaip as tureciau zinot ar tas zenklinimas rekomendacinio pobudzio ar tam zenklinimui galioja eismo taisykles ar ne ar cia tik kazkas nusipiese ir tiek.musu saly viskas ima judet tik tada kai jau neber kur detis .kai jau daeina iki teismo.arba kazka nusaut reikia koki teiseja tada jau zmones mastyt ima  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 10 22, 08:17 |
|
|
|
|
na akivaizdu kad tamsta issilavines ir kulturingas zmogus.o panasaus mastymo bobutes kaime kurios neturi issilavinimo ir nera tokios kulturingos kaip tamsta paprasciausiai primyza i kibira ir apipila nepaklusnu pilieti akivaizdu-langu skystis tai jau auksta kultura tiesa kaune kazkas administratore taip apipyle skaiciau laikrasciuso pries kazkieklaiko  |
matai problemos sprendimo būdus tu jau žinai, tai kai kitą kart kas nors užstos kelia tiesiog gali pamyžti, net kibiro tau neprireiks, juk gali tai padaryt ir nepritūpęs
pamanykit vargšelio nepraleido, ai ai ai
juk jau turėtu suprasti, kad užsipuldamas žmogų gali netik pasiūlymą, bet ir iškart į snukuti gauti
ar tu vis dar nesuvoki, kad pats ne ką geresnis už tą tavo vadinama kalių erelį |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 10 22, 08:23 |
|
|
|
|
na pastatė ta mašina skersai, tai ką čia jau pasaulio pabaiga, gal kitaip jam neišeina
išvis, aš kelyje elgiuosi kaip man patogiau ir geriau, jie tai kam nors nepatinka užsibumbėkit jūs iki paraudimo man į viską nusipjaut
Tu pastatysi masina skersai, nes tai tavo masina ir tu ja statai kaip tau patogiau, o as tau i salona imesiu plyta, nes tai mano plyta ir as ja dedu ten kur man patogiau. Jei tau nepatiks, galesi uzsibumbeti iki paraudimo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 10 22, 08:25 |
|
|
|
|
matai problemos sprendimo būdus tu jau žinai, tai kai kitą kart kas nors užstos kelia tiesiog gali pamyžti, net kibiro tau neprireiks, juk gali tai padaryt ir nepritūpęs
pamanykit vargšelio nepraleido, ai ai ai
juk jau turėtu suprasti, kad užsipuldamas žmogų gali netik pasiūlymą, bet ir iškart į snukuti gauti
ar tu vis dar nesuvoki, kad pats ne ką geresnis už tą tavo vadinama kalių erelį |
na matot as jusu metodus nanaudoju problemoms sprest yra ir kitokiu budu tobulesniu nei viduramziais tad ir parasiau-pabandziau pasiklaust tautos kaip pasielgt.o klausimas buvo paprastas ir issiust 10 ereliu nuotraukas ir atiduot juos policijai ar ne uz viena izedima! nukrypot tamsta nuo temos stipriai.
as suvokiu-kad tikrai esu uz ji geresnis.nekart gyvenime sitaip nesu pasielges ir toliau gyvent ruosiuos netrukdydamas kitiems eismo dalyviams.o pries duodant i snuki reiketu susimastyt apie pasekmes kas po to bus.gal praeis noras dalint  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 10 22, 08:28 |
|
|
|
|
| Gediminas rašo: |
Tu pastatysi masina skersai, nes tai tavo masina ir tu ja statai kaip tau patogiau, o as tau i salona imesiu plyta, nes tai mano plyta ir as ja dedu ten kur man patogiau. Jei tau nepatiks, galesi uzsibumbeti iki paraudimo. |
na ir apdovanoja gamta kai kuriuos jumoro jausmu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 10 22, 08:45 |
|
|
|
|
| ...bet pries tai nutariau su tamstomis pasikonsultuot... |
Fotografijose turi aiskiai matytis valstybiniai numeriai, pazeidimo pobudis, laikas ir pazeidejas (vairuotojas). Turedami tokius irodymus uniformuoti dedes nustato transporto priemones savininka ir kvieciasi ji maloniam pokalbiui, uz kuri pazeidejas (jei jis buna tas pats asmuo nuotraukoje) susimoka arba transporto priemones savininkas buna "uztampomas" ekskursijomis po valstybines istaigas, uz kurias dazniausiai taip pat susimoka
Zinoma, visada galima paleisti keleta kontroliniu suviu i padangas ar per prietaisu skydeli. Tik cia jau gali tamstele uniformuoti dedes pasikviesti (arba "supakuoti" paciu netinkamiausiu momentu), jei dori pilieciai, eismo dalyviai ar parduotuves apsauginiai netycia pasipiktintu tokiu teisybes ieskotoju. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 10 22, 19:19 |
|
|
|
|
| ....................... as tikrai ten nebuciau pravaziaves pro ta tarpa jei buciau pradedantis vairuotojas |
tai cia pradedanciojo, o ne tarpa palikusio problema
| Citata: |
| neivertini visu aplinkybiu tokiu kaip masinos manevringumas ir gabaritai |
cia pradedantysis turi vertint savo sugebejimus rinkdamasis sau masina, o ne as, as nekaltas, jei pradedantysis vazineja su 6 metru ilgio limuzinu, nors sugebejimai vos tempia iki nissan micra  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |