|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 23:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Automobiliu meistrai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 18, 13:23 |
|
|
|
|
| Babajuss rašo: |
jei reikia kokių dalių kreipkis turiu tų antrukų keletą.  |
ka gero turi?.mielai vairo stiprintuva isideciau reiktu geros kolonkes siurblio su visais tvirtinimais bakelio su slangom,zodziu visko kas i tai ieina uz katalikiska kaina  |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 18, 13:36 |
|
|
|
|
| deja visi antrukai buvo skirti užgrūdintoms tvirtoms vyriškoms rankoms stiprintuvų nebuvo. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 18, 22:54 |
|
|
|
|
| deshnio rato trauke ar kas ten kliba. vaziuojant vaira nesha i desne ir dreba jis. |
|
|
|
|
|
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 18, 23:24 |
|
|
|
|
na tai ir mokek tik uz traukes pakeitima, ir dar ratus tegu suveda. cia toks gedimas maks 30lt + sarnyras. jei del guolio - tai irgi 50lt + guolis. o ka ten dar rado, kad tukstanciu nori? gal vibruoja del variklio ir siulo kapitalini jo remonta? as tai is tokiu, kur nieko nesupranta vien uz parodyma kas ten kliba 50 lt paimciau jei tingi galva pakist ir patys paziuret  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 19, 13:41 |
|
|
|
|
| zamolskis rašo: |
na tai ir mokek tik uz traukes pakeitima, ir dar ratus tegu suveda. cia toks gedimas maks 30lt + sarnyras. jei del guolio - tai irgi 50lt + guolis. o ka ten dar rado, kad tukstanciu nori? gal vibruoja del variklio ir siulo kapitalini jo remonta? as tai is tokiu, kur nieko nesupranta vien uz parodyma kas ten kliba 50 lt paimciau jei tingi galva pakist ir patys paziuret  |
į dešimtuką. viska gali pats pasidaryti išskyrus salenblokų ir guolių presavimą bei suvedimą. kitas visas nereikalauja daug sugebėjimų. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 19, 14:24 |
|
|
|
|
vaikystej budamas 6 metu gal ir buciau pats viska sutaises, ziguliuka senelio gerai ishmaniau, dabar neturiu zalio supratimo kur kas kaip
tada parodykit is kur atsisiust golf 2 CL, 1.6 manual |
|
|
|
|
|
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 19, 14:56 |
|
|
|
|
| Spitfire rašo: |
vaikystej budamas 6 metu gal ir buciau pats viska sutaises, ziguliuka senelio gerai ishmaniau, dabar neturiu zalio supratimo kur kas kaip
Ne, nu tu ir keistuolis....
Antram golfe ten viskas paprasta kaip 2x2. Imi irankius, ardai, surenki.  |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 19, 18:37 |
|
|
|
|
na ziguliukas ar golfas nekuo nesiskiria. tai yra principai juk tie patys. manuala gali siųltis iš rusiskų torrent. ten ir rusikų ir angliškų yra. variklis nesvarbu. ten bus variklio skyriai visioms pradedant 1,4 iki dizeliuko.
P.S. Šiandien nusipirkau golpuką GTI synchro. žiemai bus gerai.
P.P.S gal kas turi trečio golfo ar pasato variklį 1.9 TD nebrangiai |
|
|
|
|
 |
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 20, 20:52 |
|
|
|
|
Jei jau reikia Golf 2 manualo remontui... tai joks manualas tau nepades Tiesiog turi pripazinti, kad kazko nesugebi ir viskas.
P.S. butum ziguliukui viska sutaises??? Ok, tada papasakok kaip garazo(tarybinio) salygomis pakeisti reduktoriaus dantracius taip, kad be garso vaziuotum bent metus. |
|
_________________ Kuo daugiau meistru, tuo daugiau darbo:)
CARCHIP Ltd |
|
|
|
 |
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 20, 21:22 |
|
|
|
|
| keturi rašo: |
Jei jau reikia Golf 2 manualo remontui... tai joks manualas tau nepades Tiesiog turi pripazinti, kad kazko nesugebi ir viskas.
P.S. butum ziguliukui viska sutaises??? Ok, tada papasakok kaip garazo(tarybinio) salygomis pakeisti reduktoriaus dantracius taip, kad be garso vaziuotum bent metus. |
čia jau irgi pavarei. net patiems geriausiems meistrams reikia manualo, nes po to būna kalbos kad šudmeistriai ir tt. Nesakau kad visada. bet prireikia. o jei neprireikia tai tada kvepia chaltūra. |
|
|
|
|
 |
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 20, 21:42 |
|
|
|
|
manualai ir visi kiti le le (free) nieko verti ten tik aprašo kaip faros lemputes keisti, buvo toks atvejis serviziuka atvare toki lauža kur niekaip su benzu nedirbo šefas prineše tu manualu sako skaitykit ir t.t o visi galai sueina i viena fraze abrasciaca k masterskuju. (russki). va taip buna. |
|
|
|
|
|
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 20, 21:54 |
|
|
|
|
| nu tai reikia service manual tureti o ne user. dabar as tau galiu gal 3 rusiskus ir 2 variantus anglisko atsiusti ir tu pasakyk kur ten rasi tokia fraze? |
|
|
|
|
 |
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 20, 22:32 |
|
|
|
|
Tai apie service manualus ir kalba - butent tose megejiskose knygose ir rasoma, kaip operatyviai patikrinti/pasikeisti paprastus dalykus ir kad rimtesnius reikia nesti "pas meistrus" - is to galima spresti, kad tokie manualai yra skirti savo automobilius savo garazuose remontuojantiems saviveiklininkams, kurie dar kaip ir nera "tikri meistrai".
O stai kur is tikruju rimti manualai buna - tai pas igaliotuosius atstovus, tie kur sudaryti paciu gamintoju ir skirti ju autorizuotu servisu meistrams.
Tik kad paciuose musu autorizuotuose servisuose deja ne visada dirba tokie meistrai kurie butu tu geru manualu verti. |
|
_________________ Elektroje stebuklų nebūna - būna blogi kontaktai!
"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva) |
|
|
|
 |
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 21, 08:30 |
|
|
|
|
| na Jūs matyt kalbate arba apie labai naujas mašinas arba apie nepopuliarias. Nes tarkim antram GOLF tikrai service manual nebūna tokių parašymų. Ir viskas nuosekliai, gana smulkiai aprašyta. |
|
|
|
|
 |
Automobiliu meistrai |
Parašytas: 2010 10 21, 10:36 |
|
|
|
|
tiesiog gal nematei rimto manualo. ten pvz raso panaudokite sitai operacijai (imesta schema) toki ir toki firmini patentuota rakta kodu 654894xd3654x35-65465 is raktu rinkinio 354564-Xd5s
o megejiskam manuale raso. paimkite atsuktuva ir atsukite varzta kaldami plaktuku o jei neatsisuks ir varzta uzplaksite - vaziuokite i firmini autoservisa
gerai cia pastebejo - galutinis variantas - i autoservisa  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |