|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 12, 14:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Apsaugos ir valdymo sistemos » Signalizaciaj Be Akumo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Signalizaciaj Be Akumo |
Parašytas: 2010 10 06, 17:28 |
|
|
|
Poniel, as daugiabuti gynvenu tai aisq yra saugiklis skydelyje, nuo vienos ir nuo kitos linijos. Tai tipo reiketu idet normalu akuma, ir sugikli pagrindiniame skydelyje ta automatini isjungt ir yjung ? |
|
|
|
|
 |
Signalizaciaj Be Akumo |
Parašytas: 2010 10 06, 18:35 |
|
|
|
paganelis rašo: |
Nera saugiklio? Tai tada meistreliui nagus nukapoti deretu. Bent jau elektros ivade automatinis saugiklis yra? Ar ir elektros instaliacija be jo padaryta?! O logika cia tame, kad gali buti centraleje irengta apsauga nuo perkrovu. Kai akumas pilnai isdusinamas centrale bando ji krauti didele srove, suveikia apsauga nuo perkrovos ir atjungia visa 12V maitinima. Isjungus maitinima centralei ir vel ijungus atkuriamas ir 12V maitinimas (jei nebera perkrovos). |
Oi, nu kam taip fantazuoti ? Kai ko nors neišmanai geriausias būdas neišsiduoti - patylėti. |
|
|
|
|
 |
Signalizaciaj Be Akumo |
Parašytas: 2010 10 06, 21:04 |
|
|
|
Na tas bajeris buna tik su digiplex sistema kad nuo didelio apkrovimo issijungia aux.
Pasikeisk tilteli ir viskas veiks pamatysi  |
|
|
|
|
 |
Signalizaciaj Be Akumo |
Parašytas: 2010 10 06, 23:51 |
|
|
|
Micro rašo: |
Na tas bajeris buna tik su digiplex sistema kad nuo didelio apkrovimo issijungia aux.
Man yra buve ir su DSC...  |
|
_________________ You should use Google before asking dumb questions... |
|
|
|
 |
Signalizaciaj Be Akumo |
Parašytas: 2010 10 07, 12:57 |
|
|
|
Micro rašo: |
Man yra buve ir su DSC...  |
Ir kaip aatgaivinai? Man ant digiplex tai reikojo para palaukt kol atsistate Bet pvz Bell+ veike normalei tik aux atsijunge:) |
|
|
|
|
 |
Signalizaciaj Be Akumo |
Parašytas: 2010 10 07, 13:11 |
|
|
|
Tai bell ir aux grandinės juk atskiros, apsauga irgi atskira. Man pavyko greičiau - atjungiau centralės maitinimą, atjungiau viską nuo aux, prijungiau maitinimą centralei ir tada po vieną grandinę pradėjau aux jungti, kol vėl aux atsijungė. Toliau, manau, pasakoti jau nebereikia?  |
|
_________________ You should use Google before asking dumb questions... |
|
|
|
 |
Signalizaciaj Be Akumo |
Parašytas: 2010 10 07, 15:43 |
|
|
|
Aciu visiems uz info bandysiu visus variantus, pakeisiu tilteli, idesiu nauja akuma viska pajungsiu, jei neveiks isjungsiu elektra ir vel ijungsiu.  |
|
|
|
|
 |
Signalizaciaj Be Akumo |
Parašytas: 2010 10 07, 18:52 |
|
|
|
Tai bell ir aux grandinės juk atskiros, apsauga irgi atskira. Man pavyko greičiau - atjungiau centralės maitinimą, atjungiau viską nuo aux, prijungiau maitinimą centralei ir tada po vieną grandinę pradėjau aux jungti, kol vėl aux atsijungė. Toliau, manau, pasakoti jau nebereikia?  |
Tai cia tas ne aux issijungimas tiesiog apkrovimas arba uztrumpinimas O man buvo kai viska atjungi o aux vistiek neveikia o tada prasideda fokusai  |
|
|
|
|
 |
Signalizaciaj Be Akumo |
Parašytas: 2010 10 15, 21:00 |
|
|
|
Na Sveiki, viksa padariau idejau akuma pakeiciau tilteli viskas, veikia tik, kaip ir pries tai dega SYSTEM lempute pultelyje ir paleidus buvo cypsejimas, ka daryt, gal kazkokius kodus suvest reikia ? |
|
|
|
|
 |
Signalizaciaj Be Akumo |
Parašytas: 2010 10 15, 21:20 |
|
|
|
ViktorasC rašo: |
Na Sveiki, viksa padariau idejau akuma pakeiciau tilteli viskas, veikia tik, kaip ir pries tai dega SYSTEM lempute pultelyje ir paleidus buvo cypsejimas, ka daryt, gal kazkokius kodus suvest reikia ? |
Greičiasuiai laikrodis nusimušė. Paskaityk vartotojo instrukciją ir nustatyk laikrodį. Tuo pačiu paskaityk kaip pažiūrėti kokias sistemos klaidas praneša.
Aš ne kasdien su tom signalizacijom užsiimu neatsimenu kaip. |
|
|
|
|
 |
 |
Signalizaciaj Be Akumo |
Parašytas: 2010 10 15, 21:33 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
ViktorasC rašo: |
Greičiasuiai laikrodis nusimušė. Paskaityk vartotojo instrukciją ir nustatyk laikrodį. Tuo pačiu paskaityk kaip pažiūrėti kokias sistemos klaidas praneša.
Aš ne kasdien su tom signalizacijom užsiimu neatsimenu kaip. |
Ok bandysiu. |
|
|
|
|
 |
Signalizaciaj Be Akumo |
Parašytas: 2010 10 15, 21:43 |
|
|
|