|
Forumas » Akustika » BOSHAMANN subas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
BOSHAMANN subas |
Parašytas: 2005 11 03, 21:51 |
|
|
|
|
Leopard cia su kokia programa skaiciavai litraza (121L)?bliacha,pas mane namuose uz nugaros stovi kubas,70x50x30 ~100L ir jis tikrai nemazas.o cia 121L ir juo labiau i bagazine nesigincyju,gal ir gerai apskaiciuota,bet dydis tai zveriskas kaip i masina  |
|
|
|
|
|
 |
BOSHAMANN subas |
Parašytas: 2005 11 03, 22:08 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
jauti kaifa? pan ir man...  |
kitaip nepavadinsi,smagu krapstytis buvo zmona 3 dienom pas uosvius isvaziavus ,tai iki ~4 ryto garaze prasededavau matuodamas ,skaiciuodamas ir dar visokiais velniais uzsiiminedamas geras budas pabegti nuo visokiu rupesciu  |
|
|
|
|
|
 |
BOSHAMANN subas |
Parašytas: 2005 11 03, 22:55 |
|
|
|
|
matai as tai Lietuvoj tik trumpam, pavasari isvaziuoju vel, tai sunku cia kai nera irankiu, ir kt. tai bent jau kitiem padedu... Turetu greitai knyga nauja iseit apie akustika, automobilines akustikos gamyba ir pan..  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
BOSHAMANN subas |
Parašytas: 2005 11 03, 23:06 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
matai as tai Lietuvoj tik trumpam, pavasari isvaziuoju vel, tai sunku cia kai nera irankiu, ir kt. tai bent jau kitiem padedu... Turetu greitai knyga nauja iseit apie akustika, automobilines akustikos gamyba ir pan..  |
Bachuras kur tu girdejai shia nuostabe zine ? ar cia tik legendos  |
|
|
|
|
|
 |
BOSHAMANN subas |
Parašytas: 2005 11 03, 23:09 |
|
|
|
|
| Tiesa, knyga bus pradziai labai mazu tirazu, nzn kokiu, ir pradedantiesiems. Tokia zn bendra informacija, keletas schemu... |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
BOSHAMANN subas |
Parašytas: 2005 11 06, 18:06 |
|
|
|
|
| Abacus rašo: |
s90 bosavyku visokiu yra ,geriausiai issimatuoti ir koknkreciai jiems dezes daryti,jei is kauno esi ,tai atlek ,ismatuosiu ir paskaiciuosiu (kazkaip kaifa jauciu uzsiiminedamas tokiais dalykais) dar kaip tik esu pasidares bandpassine deze su gdn'u galesi paklausyti kaip groja  |
dekui uz pasiulyma bet gyvenu tikrai toli nuo kauno. gal kada prie progos uzleksiu.
p.s. as ir turiu pasidares bandpasa sudinai man jis grojo. tai isemiau dimamika ir galvoju pasidaryt paprasta suba is dvieju s90 |
|
|
|
|
|
 |
BOSHAMANN subas |
Parašytas: 2005 11 06, 21:51 |
|
|
|
|
parasyk koks tavo gdn'u modelis ,ir kokia ten bandpass pasidares (ismatavimai kokie) ,paskaiciuosiu ant kiek nepataikyta . pas mane bandpass su gdnu ,tai galine 23l ,priekine 32 ir du fazikai 4.7cm skersmens ir po 6.8cm ilgio (tikslai ineatsimenu ,bet deze virs 50l) ,tai zema duoda kad ojojoi ,tik kad garsiai leisti negalima ,bo fazikai per ploni ir parpt per juos pradeda  |
|
|
|
|
|
 |
BOSHAMANN subas |
Parašytas: 2005 11 06, 23:37 |
|
|
|
|
| Hebra atsiprasau kad rasau cia , bet visgi. Turiu neaiskios kilmes garsiakalbi RTO Bassforce BFS-12 .Jis yra 30 cm skersmens. Ant magneto parasyta 300W (ar max ar nominal nenurodyta), 4 OHM ir dar prierasas Car-Hifi Subwoofer. Daugiau charakteristiku neturiu. Gal kas galetu paskaiciuot dezes turi ir fazikus? Kaip naudotis WinIsd man paciam dar kazkaip nedaejo. Aciu uz demesi. |
|
|
|
|
|
 |
BOSHAMANN subas |
Parašytas: 2005 11 06, 23:49 |
|
|
|
|
Dar ka tik internete radau sias charakteristikas:
Характеристики
Максимальная выходная мощность, Вт 300
Полное сопротивление, Ом 4
Диаметр НЧ 300
Fs, Гц 36
Qts 0.85
Vas, л 175.0 |
|
|
|
|
|
 |
BOSHAMANN subas |
Parašytas: 2005 11 07, 00:04 |
|
|
|
|
kita karta geriau uzvesk nauja tema, nes pvz as tai nesikisu ten kur jau kiti sneka.... palieku jiems, jie tuo uzsieme... o vat jei ne dauga raso, ir/ar tema nauja, tai padedu.... ok?!  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |