|
Forumas » Elektronika žaliems » Sumažinti V padidinti A automobilyje.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Sumažinti V padidinti A automobilyje. |
Parašytas: 2010 09 26, 22:24 |
|
|
|
|
pasižiūrėjau, tikrai yra. Čia tas pats HHO generatorius.
Čia gal kas žino daug plačiau apie tai? Nes mes turime kelis klausimus. Mes patį generatorių pasidarėm, rezultatas gana neblogas. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 26, 22:50 |
|
|
|
|
Pasidarėme HHO generatorių. Tačiau dar turim daug klausimų. Pas mus yra keturios plokštelės teigiamos ir keturios neigiamos, t.y. visos jos sujungtos prie srovės šaltinio, kuo skiriasi toks jungimo būdas, nuo pvz, kai sujungi tik šonines plokšteles ir palieki kitas neutralias?
Str, mum reikia tokį generatorių pajungti prie šaltinio 1,3V-1,47V su kuo daugiau A. Veiksmas vyks automobilyje, tai yra nuo automobilio akumuliatoriaus (tik esant užvestam automobiliui).
Turi gautis maždaug taip nuo akumo 13,5V xA -> kažkoks daiktas, kas keičia įtampą ir srovės stiprį iki (pvz) 1,4V ir 10A - > HHO generatorius.
Kokių ten duomenų reikėtų? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 26, 23:11 |
|
|
|
|
Taip nedaroma
| Citata: |
| Str, mum reikia tokį generatorių pajungti prie šaltinio 1,3V-1,47V su kuo daugiau A |
Aš noriu parduoti už kuo daugiau lt. Ir kaip mes susitarsime . Reikia patiems bandyti, pagal paiešką DC-DC Step down Converter |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 27, 07:06 |
|
|
|
|
| Pirma normalų elektrolizeri pasidarykit... |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 27, 10:28 |
|
|
|
|
greenzuki - gal galima plačiau apie elektrolizerio panaudojimą automobilyje?
Yra minčių kad pavyks sumažinti kuro sąnaudas? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 27, 11:42 |
|
|
|
|
| Discovery kanalo mitų "griovėjai" bandė visus tuos "super priedus" prie standartinio auto variklio įskaitant ir HHO elektrolizerį. Galutinė išvada buvo "mitas sugriautas" t.y. jokio ekonomiškumo padidėjimo neužfiksuota. Nors gal Lietuvoje ir pavyks, jeigu tas akumuliatorius bus įkrautas nuo išorinio kroviklio ir kol išsikraus gamins HHO.... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 27, 12:07 |
|
|
|
|
| vitukas1 rašo: |
| Discovery kanalo mitų "griovėjai" bandė visus tuos "super priedus" prie standartinio auto variklio įskaitant ir HHO elektrolizerį. Galutinė išvada buvo "mitas sugriautas" |
Čia nereikia nei Discovery nei mitų griovėjų - reikia elementarių fizikos žinių ir truputėlio mastymo. Jei žinių kai kurie dar turi tai su mastymu pas mus labai labai sunki padėtis. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 27, 14:23 |
|
|
|
|
| Aš noriu kažką dėl savęs sužinoti, kažką padaryti, koks skirtumas, kad man nesigaus? Aš tiesiog noriu kažką daryti. Ko čia reik varyt, nedaryk nk nesigaus, nu ir koks skirtumas, nesigaus, tai nesigaus. Atsiras milijoninis žmogus, kas padarys perversmą. Turiu 2.5cc varikliuką, kuriam paleisti užtenktų nedidelio kiekio HHO, aš noriu pamėginti padaryti, kad bent kelias s. jis padirbtų tik su HHO ir aš jau būsiu patenkintas. viskas |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |