|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 14, 12:17. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autodiagnostika » Mazda 626 94m. Comprex 2L Dyzelis Eina dumai is fyltro
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
 |
 |
Mazda 626 94m. Comprex 2L Dyzelis Eina dumai is fyltro |
Parašytas: 2010 09 13, 21:55 |
|
|
|
|
Jau dabar taip yra, toks vaizdas kad daugiau taisai negu vazineji. Sutaisai viena mazga ziurek parejo jau ir kitas. Kai dabar nutruko dirzas buvau netoli Kauno o namai uz 100km. Bet pavyko parvaziuot paprasciausiai nujemiau viena interciulerio zarna ir masina uzsikure. Visos ismetomosios dujos ejo is po kapoto vairuotojo puses net kaire lempa apruko is vidaus. Ir jau kai netoli namu buvau nustojo rodyt variklio apsukas ir grteiti. Itariu kad tai gali but del apsvilusiu laidu kuriu tam kampe kur ejo ismetamosios dujos nemazai apie 20 smulkiu ir storesniu tai kaikurie net suangleja. Reiks tvarkyt, praskyrsiu ir izoliacija apsuksiu ir gal vel apsukas ir greiti prades rodyt. Ir akumas gerai kad atlaike nors jau buvo ant ribos, nes generatoriaus tai nesuko. Ir vel jau masina ant kulbiu. Stai cia nuotrauka is praito remonto etapo kai teko lupt inteciuleri.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 15, 18:18 |
|
|
|
|
Bandysiu tvarkyt as ta koprexa jei bus tik guoliai nueje. Bet pagal ta linka tai rase kad pa ji baladojosi o pas mane kaip stulpas ne krust. Ar nebus kokios mentes isluzineja. Nu bet issiardysiu bus matyt. Sendien jau buciau nujemes bet tas lietus...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 18, 22:46 |
|
|
|
|
| ten guoliai nekeiciami. galima tik orginalu gauti bet kaina nedziuginanti. tiesa kokks labai nagingas tekintojas gali viska teisingai istekinti tik guoliu reikia rinktia su temperaturiniu tinkamu rezimu ir dideliu apsuku. buvau sudejas paprastus tai laike gal pusmeti. veliau sudejau normalius ir kiek zinau jau gal 7 metai masiniukas vaziuoja. tiesa tas komprexas ardosi durnai o susirenka dar durniau. labai ten tarpelius tarp bugno ir galu suleisti reikia. tiesa vienas zmodelis netoli mituvos gatves kaune restauruodavo juos. ant zemelapio galeciau ismeigti varna. Tiesa masiniukas pas mane papuole prabeges 780 kkm. pardaviau pazystamiem pries 6 metus. tai tas niekaip po siai dienai netsidziaugia. kuriasi bet kada, kuro sanaudos labai normalios trauka ciki. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 20, 20:47 |
|
|
|
|
Sveiki dar karta.
Sendien pagalau pavyko numontuot ta comprexa teko ait pas svarscika kad suvirintu ilga rakta. Bet kad prieiciau teko atsukt tepalo fyltra ir mano nuostabai jis buvo nepriverstas atsukau viena ranka lengvai . O pries metus ta fyltra keite auto servize ir ne paciam pigiausiam. Dabar klausimas miegapelei savo zinutes pradzioi sakai kad izvis nekeiciami bet toliau sakai kad galima tik reik isinkt nomalius tai kaip istikro? Ir kur pirkai tuos normalius ir kaip jie vadinasi? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 20, 22:17 |
|
|
|
|
orginaliai ten labai durna. nes guolio vidines "aboimos" vaidmeni atlieka velenelis, o isorines korpusas. kitaip sakant visa asis kart u ir guolis. o geras tekintojas sumus isorine "aboima" (pas mane berods buvo pabirus), mutekins asele padal turima guoli, taip pat gali reikti istekinti isorine tarpine guoliui. kiek as pamenu (o tai senai buvo) radau guoli kurio isorine "aboima" tiko i vieta. Guolius pirkau www.ignera.lt. pavyko pabendrauti su labai maloniu vadybininku kuris isdescisu guolio darbines salygas surado tam tinkama. nepamenu jiek apsuku ant comprexo bet gali su stangeriu pamataves sukaiciuoti kiek tuksi max. pagal raudonas varklio apsukas. taip pat nepamisrk nurodyti kad guolis dirba padidintos temperaturos rezimu. guolia nera labai pigus. o ir tam kad surinkti teisingai reikia labai tiesiu ranku, geros galvos ir daug kantrybes. jei dar kuo galiu padeti klausk.
p.s. siaip gali nusinesti visa asele i ignera, gal netycia ir tokia egzotika tures.
sekmes. jei kas klausk.
masiniuku buvau labai patenkintas ir naujasis seiminkas taip pat vis dar patenkintas. tiesa pas mane buvo du akumai. ir neblogai tinka mitsubichi galanto radijatorius. bo naudotu nera o nauji astronomija.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 23, 16:17 |
|
|
|
|
| miegapele rašo: |
orginaliai ten labai durna. nes guolio vidines "aboimos" vaidmeni atlieka velenelis, o isorines korpusas. kitaip sakant visa asis kart u ir guolis. o geras tekintojas sumus isorine "aboima" (pas mane berods buvo pabirus), mutekins asele padal turima guoli, taip pat gali reikti istekinti isorine tarpine guoliui. kiek as pamenu (o tai senai buvo) radau guoli kurio isorine "aboima" tiko i vieta. Guolius pirkau www.ignera.lt. pavyko pabendrauti su labai maloniu vadybininku kuris isdescisu guolio darbines salygas surado tam tinkama. nepamenu jiek apsuku ant comprexo bet gali su stangeriu pamataves sukaiciuoti kiek tuksi max. pagal raudonas varklio apsukas. taip pat nepamisrk nurodyti kad guolis dirba padidintos temperaturos rezimu. guolia nera labai pigus. o ir tam kad surinkti teisingai reikia labai tiesiu ranku, geros galvos ir daug kantrybes. jei dar kuo galiu padeti klausk.
p.s. siaip gali nusinesti visa asele i ignera, gal netycia ir tokia egzotika tures.
sekmes. jei kas klausk.
masiniuku buvau labai patenkintas ir naujasis seiminkas taip pat vis dar patenkintas. tiesa pas mane buvo du akumai. ir neblogai tinka mitsubichi galanto radijatorius. bo naudotu nera o nauji astronomija.  |
Sendien susiskambinau su ta fyrma ir paklausiau del guoliu prasiau kad paziuretu 17x40mm ar sie matmenys teisingi? Toliau prasiau kad atlaikytu didele temperatura sake 200c turetu but gerai ar cia tiek temperaturos uzteks? ar ten sukyla daugiau? Cia tuos guoliu matmenis pajemiau is to tinlalapio mazda626.lt kur dave nuoroda. Bet tu minejai kad radai isorine tokia pat pagal ta nuoroda ten 32mm. Tai kokius geriau pirkt 17x40mm ar 17x32mm? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 24, 12:14 |
|
|
|
|
| Patikek senas laikas. Nepasakysiu tiksliai. Jei paciam neiseina priimti rpendimo pabandyk su kokiu geru mechaniku pasieme visus zaislus pasikonsultuoti. Temp. manu neturetu virsinti 200, belieka tik dideliu sukiu klausimas. itariu kd ji ten iki kokio 20 ir daugiau rpm gali isisukti. pamatuok skyvu diametrus ir paziurek kiek rpm pradideda raudona zona. tikiuosi daugiklius pats suskaiciuosi ir rasi kiek mazdaug maksimalio apsukos. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |