Elektronika.lt
 2024 m. lapkričio 8 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 11 08, 16:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso stiprintuvai » Reikia patarimo dėl kolonėlių prie PC
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Reikia patarimo dėl kolonėlių prie PC
PranešimasParašytas: 2010 09 17, 22:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
nelygus
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Atsiprašau, bet kad nušviesti situaciją, reikalinga (ne)trumpa įžanga.
Kažkada nutariau įsigyti prie PC rimtesnes kolonėles ir stiprintuvą, tačiau paskaitinėjęs šį forumą nusprendžiau pasigaminti viską pats. Susikaliau inkilėlius su pearlesais + TDA2050 ir didelę būdą subui su neatsimenu kokia STK. Ir atėjo į mano namus fengshui 2.1 - viskas skaidru, švaru ir gražu.
Bet va prisireikė man prijungti dar vieną garso šaltinį ir nusprendžiau, kad tingiu kažką darytis, paprasčiau įsigyti kokį dėvėtą stiprintuvą tam reikalui. Nusikirtau Sony STR-V45L su radija, viską sujungiau ir... jokios laimės Sad Iš kompo man transliuoja visus įmanomus triukšmus, dar ir iš papildomo monitoriaus pasigauna našų 50Hz. Ant to paties garso lygio perjungus iš radijos į PC (prijungtas per AUX) garso lygis žymiai mažesnis (ant PC jau nelabai galima užkelti, nes prasideda perkrovos). Dar ir radija be išorinės antenos netraukia visai (nors ir turi užpakaly anteną su daug laidukų).
Taigi, klausimas, ką daryti? Svarstau tokias galimybes:
1. Kažkaip pašalinti tuos triukšmus iš PC ir sunormalizuoti įėjimų lygį. Ar įmanoma?
2. Parduoti šitą soniaką, nusipirkti kito stipriako lavoną ir ten susikurti savo rankom tai, ko man reikia.
3. Išmesti iš dabartinio soniako viską ir panaudoti kaip 1 punkto tuščią dėžę. Ne per žiauru? Smile
Bet 2 ir 3 punktui reikia jūsų patarimo, ar galiu aš kokį normalios kokybės pirminį stiprintuvą ar bent jau mikšerį su keliais įėjimais susikurpti? Nes mano žinio audio srityje baigiasi egzistuojančių schemų sulitavimu Smile
Beje, išorinė radija pasiteisino, būtų gerai išlaikyti tokį sprendimą.
Ačiū perskaičiusiems už kantrybę ir iš anksto ačiū už patarimus Smile
 Reikia patarimo dėl kolonėlių prie PC
PranešimasParašytas: 2010 09 18, 06:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xumot
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Ne į temą biški... To stiprintuvo drapulinti nepatarčiau - per ne lyg gražus daiktas ardymui... Bet vienaip ar kitaip reiktų išsiaiškinti, kodėl tas stiprintuvas gaudo triukšmus iš kompiuterio. O su 2.1 sistema to nebuvo, kaip suprantu? Ar prijungus prie stiprintuvo kokį kitą garso šaltinį (ne vidinę radiją ir ne PC) triukšmai lieka? Ar prijungus kitą PC prie to stiprintuvo jis irgi triukšmauja? Bent jau man su TA-F420 jokių problemų dėl triukšmų ar garso lygio nėra. Pas mane tokia motininė http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2960#sp ir galiu pasakyt, kad tas ALC888 čipas išties puikus. Gal pas tave garso plokštė kompiutery kvailioja? Vienintelis dalykas, kas man nepatinka, tai pasijungus prie stiprintuvo patefoną, norint kad jo signalas nefonuotų, reikia ne tik išjungt kompiuterį, bet ir ištraukt jo maitinimo laidą iš rozetės... Visa kita veikia puikiai ir neturiu jokių kitų nusiskundimų.

Ir dar pasiūlyčiau ketvirtą punktą prie Tamstos trijų: pasidaryti/nusipirkti kanalų selektorių, kad tą pačią 2.1 sistemą galėtum jungti ne tik prie PC, bet ir prie kitokio garso šaltinio.

PranešimasParašytas: 2010 09 18, 10:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
nelygus
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Tai gražus išoriškai ir liks, vidus tik bus suprimityvintas Smile
Triukšmai buvusioje sistemoje praktiškai neegzistavo, net ir PC garsą atsukus iki galo. Soniakui įjungus įėjimą Phone šniokščia net nieko neprijungus, nesinaudoju šituo įėjimu. Aux įėjimas tyli, prijungus PC pradeda gaudyti triukšmus, bet ant mažo garso dar priimtinas lygis (nors irgi nepageidautinas). Įėjimai Tape, į kurį atiduodu garsą iš kito kompo, triukšmauja bėzbožnai, bet vėlgi su prijungtais laidais.
Jei garsą paduodu iš nešiojamo MP3 playerio, triukšmų aišku nėra.
Problemos esmė kaip suprantu yra tame, kad aš savo buvusioje sistemoje garsą paduodu iš kompo išsyk į galinį stiprintuvą, o sony paduodu į pirminį stiprintuvą ir atitinkamai viską su visais triukšmais pastiprina ir atiduoda į galinį.
Kompo garso plokštės nepakeisiu, nes notebukas Smile
O tai gal kas gali nurodyti pasiteisinusią to kanalų selektoriaus schemutę? Ir kartais yra poreikis ne tik pasirinkti įėjimus, bet ir turėti galimybę juos klausytis vienu metu.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,