|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 19, 13:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Lryto forumas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Lryto forumas |
Parašytas: 2010 09 16, 12:44 |
|
|
|
Kas jam atsitiko? Jau antra diena kaip neveikia.. Šiaip techniniai nesklandumai, ar jau išjungė jį? |
|
|
|
|
|
Lryto forumas |
Parašytas: 2010 09 16, 12:53 |
|
|
|
e.lt ji nukonkuravo |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
Lryto forumas |
Parašytas: 2010 09 16, 13:16 |
|
|
|
Eik eik. Aš ten parašęs 2500 žinučių, o čia tik 1500 Nors, kitavertus, tiek čia, tiek ten labai daug visokių naujokėlių ateina kas dien. O, beto, juk tai du skirtingi forumai Tik man baisiai įdomu, ar čia tik nesklandumai ar kažkada buvusią kompiuteriją, dabar esančią lryto diskusijas galutinai pašalino... |
|
|
|
|
|
Lryto forumas |
Parašytas: 2010 09 16, 13:20 |
|
|
|
foruma istiko kompiuterijos zurnalo likimas |
|
|
|
|
|
Lryto forumas |
Parašytas: 2010 09 16, 13:27 |
|
|
|
Lryto forume turbut adminai tarpusavi uzsibanino . Dabar neivienas nebegali i foruma patekt , Kito paaiskinimo nera kai banais taskos be jokiu priezasciu -taip ir turejo nutikt . |
|
_________________ Orgumentai svarus tik tuomet kai aponentas nebegali ju isvartyt fiziskai . ( abiem prasmem . ) |
|
|
|
|
Lryto forumas |
Parašytas: 2010 09 16, 13:31 |
|
|
|
Ten visi nekenčia beraščių, kurių kiek vieną dieną ateina bent po kelis. Ir čia koks vienas geresnis praverstų, kuris bent jau įspėjimus dalintų ar ką nors, nes kartais būna žiauru... |
|
|
|
|
|
Lryto forumas |
Parašytas: 2010 09 16, 17:17 |
|
|
|
Neturek kitu Dievu (forumu) ,tik mane viena...O jus lakstot..paleistuviai. |
|
|
|
|
|
Lryto forumas |
Parašytas: 2010 09 16, 18:33 |
|
|
|
siaip yra forumai, kur uzsiima specifines informacijos dalinimusi - kaip elektronika. ir yra forumai kur uzsiima taisyklinga rasysena ir autoriteto irodinejimu - pvz lietkomjaunimorytinestiesos |
|
|
|
|
|
Lryto forumas |
Parašytas: 2010 09 16, 18:35 |
|
|
|
cleaner rašo: |
Eik eik. Aš ten parašęs 2500 žinučių, o čia tik 1500 Nors, kitavertus, tiek čia, tiek ten labai daug visokių naujokėlių ateina kas dien. O, beto, juk tai du skirtingi forumai Tik man baisiai įdomu, ar čia tik nesklandumai ar kažkada buvusią kompiuteriją, dabar esančią lryto diskusijas galutinai pašalino... |
Ir kas is to, kad, tu, tiek prirases ? |
|
|
|
|
|
Lryto forumas |
Parašytas: 2010 09 17, 10:46 |
|
|
|
Tai ką, eiliniams forumo spameriams -- nolifer`iams jau taip neramu, kad net kitam forume reikėjo temą sukurt? |
|
_________________ Inžinierius-projektuotojas |
|
|
|
|
|
Lryto forumas |
Parašytas: 2010 09 17, 13:15 |
|
|
|
kionig rašo: |
cleaner rašo: |
Ir kas is to, kad, tu, tiek prirases ? |
Parodo populiarumą iš mano pusės
zamolskis rašo: |
matyt gauna pliusiuka |
ne
Vytautas88 rašo: |
Tai ką, eiliniams forumo spameriams -- nolifer`iams jau taip neramu, kad net kitam forume reikėjo temą sukurt? |
Na, kaip ten su tais noliferiais tai nežinau, bet kai įsijungi internetą, kad nueit į lryto diskusijas, e.lt, delfi.lt ir balsas.lt tai tikrai svarbu Pagrinde įsijungus naršyklę pirmiausia spaudžiu lryto forumo greitąjį mygtuką, tada e.lt tada visas naujienas permetu P.S. Vėl nebeveikia |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|