|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 30, 12:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » klausimas del skaitmenines tv
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Re: klausimas del skaitmenines tv |
Parašytas: 2010 09 11, 10:37 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
| pjonas rašo: |
Cia tai atsakymas issamus.Tai tu man papasakok kaip analoginis televizorius is to skaitmeninio tiunerio gauna signala?  |
Tu tikrai toks beviltiškai durnas ar tik tokiu apsimeti ?
Klausėjas nors ir nenurodė, bet visi (išskyrus tave) suprato, kad kalba eina apie perdavimą aukštu dažniu, per antenos lizdą. Surask man tokį tiunerį. |
Tai tu esi beviltiskai bukas jeigu nesupranti kaip selektorius priima signala-dazniu,kilogramais arlitrais. |
|
|
|
|
|
 |
klausimas del skaitmenines tv |
Parašytas: 2010 09 11, 10:43 |
|
|
|
|
| Labai įdomu pasidarė, tai savo tv, kiek suprantu, kanalų sektoriumi perjunginėji skaitmeninės tv kanalus per priedelį nors TV ir analoginis? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 11, 11:15 |
|
|
|
|
| vytautas55 rašo: |
| Nu blin, tai kur siuntimo antena? |
Suprantu ka tu turi omeny //Klausėjas nors ir nenurodė, bet visi (išskyrus tave) suprato, kad kalba eina apie perdavimą aukštu dažniu, per antenos lizdą. Surask man tokį tiunerį.//ir sakyk kokiu budu per antenos lizda gaunamas signalas? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 11, 11:36 |
|
|
|
|
| Citata: |
| ir sakyk kokiu budu per antenos lizda gaunamas signalas? |
Jei antena nesikiša tiesiai į lizdą tai manau kaip ir visur, kabeliu (reikia mokėti paklausti). Bet manau autorius norėjo gauti plačiajuostį signalą tokį kaip kabelinės tv, panaudojęs skaitmeninį priedėlį |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 11, 12:22 |
|
|
|
|
| Autorius kvailai paklause o Evaldas_S taip pat ir atsake |
Ir autorius normaliai paklausė ir Evaldas teisingai atsakė.Tik tu čia norėjai pavaidinti labai "kietą",bet tau nesigavo(mano nuomone). |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 11, 12:40 |
|
|
|
|
| RIMAS50 rašo: |
Ir autorius normaliai paklausė ir Evaldas teisingai atsakė.Tik tu čia norėjai pavaidinti labai "kietą",bet tau nesigavo(mano nuomone). |
Pries tokius specus man nera ko vaidint,bet kada toks gudruolis peza nesamones tai piktumas ima. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 11, 13:23 |
|
|
|
|
| pjonas rašo: |
| RIMAS50 rašo: |
Pries tokius specus man nera ko vaidint,bet kada toks gudruolis peza nesamones tai piktumas ima. |
cia tikrai mano klausima suprato visi isskyrus tave nes vienintelis ne i tema kaska cia veli
beto kaip pavizdi galiu duoti playstation 2 tv priedeli kuris skaitmenini playstation signala pavercia i analogini kad galetum prijungti prie tv kurie neturi video ijejimo pvz visokie sileliai ir pan tai reiskia kad toks dalykas galimas tik kad reikia daugiau signalu pagaut ir issiust |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 11, 13:32 |
|
|
|
|
| na tai viskas buvo aišku nuo pradžių, nėra tokio dalyko, nebent pats nusiperki tiek priedėlių kiek transliuojama skaitmeninių kanalų ir kiekvieną gautą signalą jungi prie tokio pat skaičiaus video sender'ių. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 11, 13:45 |
|
|
|
|
sveiki noriu paklausti ar yra tokiu skaitmeniniu tv tiuneriu kurie pagauna skaitmenini signala ir issiuncia ji kaip analogini?
Pats taip rasei.Tai koki shu jus cia malat?Turi skaitmenini tv tiuneri,jis pagauna skaitmenini signala,is tiunerio kisi laida i tv antenos iejima,o tv antenos iejimas gaudo tik analogini signala.Ar dasils pagaliau? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 11, 14:09 |
|
|
|
|
| pas mane yra keli tv ir kiekvienam pirkt tv tiuneri biski brangu ir taip nelabai patogu naudoti 2 pultelius, noretusi perjungineti kanalus ir visa kita per pacio tv pulta |
jei būtum perskaitęs viską įdėmiai pagautum ko norėjo |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 11, 16:06 |
|
|
|
|
| Jis gi po to papildė savo klausimą ,paaiškindamas ko nori,ir visi supratom(manau ir pjonas suprato,bet pradėjo kabinėtis prie formos,kuria buvo užduotas klausimas). |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 11, 23:46 |
|
|
|
|
Na dėl pulto, tai galiu pasakyti, kad su geresnių DVB-T imtuvų pulteliais galima valdyti ir žinomų firmų telvizorius nes tie pulteliai iš dalies universalūs ir ne tik telikus galima valdyti
O kelis telikus pajungti nuo vieno imtuvo pigiausia yra taip, kad visi telikai tuo pačiu metu rodytų tą patį kanalą. Šiuo metu bandau taip gyvent pats nepatogu kartais tik kai būni kitame kambaryje prie to teliko, prie kurio nera DVB-T imtuvo, ir tenka eit į kitą kambarį prie to DVB-T imtuvo, kad perjungtum kanalą Beje, garsą ir vaizdą i kitą kambarį (mano atveju į virtuvę) siunčiu trimis RCA - Video, Audio L ir Audio R Gerai dar tiek, kad virtuvinis telikas kol kas yra prijungtas ir prie analoginės antenos ir rodo kelis analoginius kanalus
P.S. Tik aš naudoju IPTV, bet čia beveik tas pats
Mažiau drybsokit prie tų telikų  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|