|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 21, 15:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » TELE2 gaidys
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2009 09 28, 14:26 |
|
|
|
Nu nezinau, pildyk naudojuosi jau 6 metai, jokiu nereikalingu saskaitos istustejimo nebuvo. Tai gal tu neuzsisakes jokiu planu, tada sutinku, kad saskaita gali istusteti, vistik 18ct/min ir 3ct/sms. |
|
|
|
|
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2009 09 29, 09:40 |
|
|
|
Planu neuzsisakes ,bet mazai skambinu tik isreikalo ,pagal sasaitos susprogdinima isetu uz 1min kokie 2lt. Sms isviso nerasineju ,man nereikia ju. Ta korta anksciau buvo mazylis ,kai panaikino ji dabar pildyk vadinas.
Jokiu ataskaitu jei neduoda ,ce neabonentas ir nesileidzia i kalbas ,kodel man pinigai "isgaruoja " is sakaitos. Su labas tokiu nesamoniu nebudavo ,keitemes todel,kad tipo t2 primelavo ,kad pas juos pigesni pokalbiai. Turejom ir ezi ,bet visokie durni sms ,o kartais ir skambuciai "priklystavo" ,uzkniso ir metem. Nezinau tikros tos technologijos ,bet jie tankina tuos nr surisa su tel imei ,tokiu nr iseina nevienas yra  |
|
_________________ Facebook = Facedumb |
|
|
|
 |
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2009 09 29, 12:14 |
|
|
|
Maxxas rašo: |
Nezinau tikros tos technologijos ,bet jie tankina tuos nr surisa su tel imei ,tokiu nr iseina nevienas yra  |
Idomu man pasidarė, man kaip šitoj srity nesuprantančiam atrodo sakynis be lašelio logikos. Papasakokit kas nors ar taip imanoma?
Šiaip spėju niekada nebus įmanomas toks dalykas, bet tai tik mano neišpruselio nuomonė. |
|
|
|
|
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2009 09 29, 13:01 |
|
|
|
Naudoju labika ir bites abonenta. kai pasiimu bitej isklotine, labai jau daug skambuciu po 3-5sekundes prirasyta, nors tokiu pokalbiu nebuna. per daug nepergyvenu, nes skambuciai po 8ct/min. |
|
|
|
|
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2009 09 29, 13:15 |
|
|
|
kosmius rašo: |
Naudoju labika ir bites abonenta. kai pasiimu bitej isklotine, labai jau daug skambuciu po 3-5sekundes prirasyta, nors tokiu pokalbiu nebuna. per daug nepergyvenu, nes skambuciai po 8ct/min. |
o Biteje nachaliavu isklotines dalina? |
|
|
|
|
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2009 10 01, 13:46 |
|
|
|
Leksas rašo: |
kosmius rašo: |
o Biteje nachaliavu isklotines dalina? |
Tikriausiai prisijungus prie labas.lt svetaines  |
|
|
|
|
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2009 10 01, 16:18 |
|
|
|
bites abonento isklotines nahaliavai gali ziuret jei atsisakai kad tau saskaitas pastu siustu. labas kai kazin ar isvis isklotines duoda. |
|
|
|
|
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2010 09 09, 11:14 |
|
|
|
Man nieko nera blogiau, negu Tele2 reklamos per televiziją. Reklamos visiškai idiotiškos, manau labai kenkia savo, kaip rimtos kompanijos autoritetui. Kažkaip kuo toliau tokios kvailos reklamos rodomos, tuo labiau noretųsi pereiti į rimtesnį tinklą. Šeip pats kaip tele2 tinklas man atrodo neprastas. Bet reklamos.. Tarsi tyčiojasi iš savo klientų ir taikosi į bukapročius. |
|
|
|
|
 |
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2010 09 09, 12:36 |
|
|
|
Leckas007 rašo: |
Man nieko nera blogiau, negu Tele2 reklamos per televiziją. Reklamos visiškai idiotiškos, manau labai kenkia savo, kaip rimtos kompanijos autoritetui. Kažkaip kuo toliau tokios kvailos reklamos rodomos, tuo labiau noretųsi pereiti į rimtesnį tinklą. Šeip pats kaip tele2 tinklas man atrodo neprastas. Bet reklamos.. Tarsi tyčiojasi iš savo klientų ir taikosi į bukapročius. |
Nu ale EZIO LEDAS kad jau gera reklama. Kaskuom man primena teletabius. Dle osoba tupych |
|
_________________ Skype macdak, tel- 860234265 |
|
|
|
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2010 09 09, 14:54 |
|
|
|
siulau apie planus dar pašnekėt,
kpš yra plano neprakalbamas mokėstis?  |
|
|
|
|
 |
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2010 09 09, 18:09 |
|
|
|
sabbo rašo: |
Neprakalbamas = mokėsi per mėnesį po tiek ir negalėsi jų prakalbėti. Tiesiog atiduosi už telefoną, jį imant išsimokėtinai. Beja, tele2 telefą imant su planu išsimokėtinai(nu su sutartimi, tarkim per mėnesį 5,10 ar 15Lt) gauni šiokią tokią nuolaidėlę. Nuo 500Lt apie 80Lt mažiau sumokėsi. Na, tele2 geriausias planas tai yra "studentas" Nesveikas planas iš tiesų. Moki 25Lt per mėnesį ir kalbi 7h , siunti 2000 sms ir išnaršai 1GB duomenų NEMOKAMAI O jei viršysi - standartinė kaina. Gauni telefonui 35% nuolaidą(pasiėmiau nokia 5630) prie to IR aš tą planą turiu... Vienintelis plano minusas, kad reikia turėti pažymėjimą, kad kažkur studijuoji. Tą aš išsprendžiau su savo dėde, kuris kaip tik paskutinius metus studijavo Sutartis 2m. su galimybe vieną kartą pratęsti be reikalavimo vėl parodyti pažymėjimą iš naujo Tai vadinasi 4 metus galėsiu turėti afigieną planą
Tik problema, kad Trakuose suprastėjo prieš porą savaičių ryšys, nes nuo šios vasaros žaibų paplaukė kažkokia stotis, todėl su internetu šiek tiek problema kokiame pastate arba dauboje už kalno... Sako pasitaisys greitu laiku...  |
|
|
|
|
 |
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2010 09 09, 19:54 |
|
|
|
Ba1tuks rašo: |
Neprakalbamas = mokėsi per mėnesį po tiek ir negalėsi jų prakalbėti......  |
Žinau tai, prieš 2-2,5 metu nieko panašaus nebuvo,kai emiau iš teleš telefoną, o po to atsirado pas visus opertorius vienu metu
keista kažkiek |
|
|
|
|
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2010 09 09, 23:14 |
|
|
|
Ba1tuks rašo: |
Neprakalbamas = mokėsi per mėnesį po tiek ir negalėsi jų prakalbėti......  |
Žinau tai, prieš 2-2,5 metu nieko panašaus nebuvo,kai emiau iš teleš telefoną, o po to atsirado pas visus opertorius vienu metu
keista kažkiek |
Tai vadinama suokalbiais. Susitaria dėl to visi kartu, kad nekristų vieno ar kito ryšio populirumas Ot gaidžiai  |
|
|
|
|
 |
 |
TELE2 gaidys |
Parašytas: 2010 09 10, 20:21 |
|
|
|
as omnitelyhe pasiemes studento plana. jokiu menesiniu mokesciu, jokiu isipareigojimu- atsibodo- ateini ir atsisakai. beje, gauni iskart 3 kortas, gali kitas dvi duot seimos nariams ar draugams.
tarp studentu nemokami skambuciai,tarp omnitelio lygtais irgi. i kitus tinklus-16 ct. sms 4 lt per menesi ir siunti berods iki 250 sms per para. kai akcijos buna- kokius 3 menesiu sms nemokami, pvz dabar yra akcija.
seniau naudojau ezi, mokedavau i menesi ~40 lt. neskambinedavau.
dabar pliurpiu neskaiciuodamas ir saskaita ~20-30 lt.
patenkintas... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|