|
Forumas » Akustika » Amplitude garsiakalbiui
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Amplitude garsiakalbiui |
Parašytas: 2010 09 08, 10:39 |
|
|
|
|
| Sauliucka rašo: |
| Evaldas_S rašo: |
| Nelabai supratau ką tu čia norėjai pavaidinti, bet tau nepavyko. |
Neturi ka parasyti i tema - netersk temos. Asmenines bedas siulyciau spresti kur kitur. |
Tai, kad tu pirmas pradėjai čia viduriuoti. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 08, 11:32 |
|
|
|
|
| Citata: |
Galia tamstele skaiciavote itampos kvadrata dalindami is varzos ar kaip ? Pagal kuria cia itampa skaiciuota ? Man kazkaip nesigauna tie 3W.
|
Jeigu amplitudė 9,8V-tai efektyvinė vertė(pagal kurią ir skaičiuojasi galingumas) 1,41 karto mažesnė(rašei,kad įtampa sinusinė).9,8 dalinam iš 1,41 ir gaunam 6,95V.6,95 keliam kvadratu ir gaunam 48,3025,kuriuos dalinam iš 16 ir gaunam~3,02W.Kas čia tau nesigauna? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 08, 11:49 |
|
|
|
|
| RIMAS50 rašo: |
Galia tamstele skaiciavote itampos kvadrata dalindami is varzos ar kaip ? Pagal kuria cia itampa skaiciuota ? Man kazkaip nesigauna tie 3W.
|
...Kas čia tau nesigauna? |
Taigi saknies traukimas is 2 nesigauna Jauciau, kad nesamone su 9.8V ir garsiuko sudeginimu, bet paziurejau i savo "tikslius" paskaiciavimus ir dvejones atsirado. Pamaniau - paklausiu gudresniu (blaivesniu), o cia patys matot, i ka diskusija issirutuliavo
Netgi konkurentu Hi, sunusTevo (ir panasiems demesio bei liaudies pripazinimo stokojantiems) atsirado  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 08, 11:57 |
|
|
|
|
| Nenužudysi, gi pats teisingai apskaičiavai, o dar didinti amplitudę aš nerizikuočiau, nors trumpus pikus atlaikytų. |
Nei velnio jis čia nepaskaičiavo.6W-tai efektyvinis galingumas,todėl jo gautus 9,8V reikia dar padauginti iš 1,41,kad gauti amplitudinę vertę.Taigi,tam garsiakalbiui sinusinę amplitudę galima didinti iki 13,8V(maždaug). |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 08, 12:03 |
|
|
|
|
| Nenužudysi, gi pats teisingai apskaičiavai, o dar didinti amplitudę aš nerizikuočiau, nors trumpus pikus atlaikytų. |
Nei velnio jis čia nepaskaičiavo.6W-tai efektyvinis galingumas,todėl jo gautus 9,8V reikia dar padauginti iš 1,41,kad gauti amplitudinę vertę.Taigi,tam garsiakalbiui sinusinę amplitudę galima didinti iki 13,8V(maždaug). |
Iš kur tamsta toks tikras, kad to garsiakalbio galingumas yra pateiktas RMS, o ne Maksimalus Ilgalaikis/Trumpalaikis ir pan., pvz.? Aš nesu įsitikinęs, todėl nerizikuoju. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 08, 12:06 |
|
|
|
|
| Netgi konkurentu Hi, sunusTevo (ir panasiems demesio bei liaudies pripazinimo stokojantiems) atsirado |
Tu čia apie mane? Aš tik pasistengiau kaip galima tiksliau atsakyti į tavo klausimą.Žr.mano pirmąjį postą. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 08, 12:10 |
|
|
|
|
| Uzbegant ivykiams uz akiu: nominali ilgalaike ir trumpalaike pikine garsiakalbio galia pagal popierius deklaruojama vienoda - 6W. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 08, 12:13 |
|
|
|
|
| o ne Maksimalus Ilgalaikis/Trumpalaikis ir pan., pvz.? Aš nesu įsitikinęs, todėl nerizikuoju. |
Tokie rašomi tik ant kolonėlių(t.y. akustinių sistemų),o ne ant atskirai paimtų garsiakalbių. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 08, 12:19 |
|
|
|
|
Tu čia apie mane? Aš tik pasistengiau kaip galima tiksliau atsakyti į tavo klausimą.Žr.mano pirmąjį postą. |
Ui, tikrai ne
Vienintelis atvejis, lieciantis tamstele buvo:
| sauliucka rašo: |
| Nepaisant ne kai kuriu zinanciu ir mastanciu, ka galima tokio isgerti ... |
Manau, tai tikrai neizeidziantis, nes buvai priskirtas zinantiems (ir dar blaiviai mastantiems)
Ir aciu uz atsakyma  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 08, 12:37 |
|
|
|
|
| o ne Maksimalus Ilgalaikis/Trumpalaikis ir pan., pvz.? Aš nesu įsitikinęs, todėl nerizikuoju. |
Tokie rašomi tik ant kolonėlių(t.y. akustinių sistemų),o ne ant atskirai paimtų garsiakalbių. |
nominali ilgalaike ir trumpalaike pikine garsiakalbio galia pagal popierius deklaruojama vienoda - 6W. |
Kažkodėl žmogus deklaruoja, kad būtent tai rašoma atskirai paimto garsiakalbio dokumentacijoje.
Kas čia vėl bando paneigti akivaizdžius faktus? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |