|
Forumas » Elektronika žaliems » Kaip apskaiciuoti Varza AB pagal schema
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
Kaip apskaiciuoti Varza AB pagal schema |
Parašytas: 2010 09 04, 20:55 |
|
|
|
|
| sopkis rašo: |
Digix - žinai dėl ko klausimas durnas? Jei klausimas skamba "Kaip šiuo metodu rasti varžą tarp taškų A ir B ?", kai yra žinoma kad tai neįmanoma, kam tada jį uždavinėti?
| Citata: |
Atkreipkite dėmesį, jog ne visada sudėtingos grandinės, sudarytos iš skirtingų varžų laidininkų, gali būti apskaičiuojamas nuoseklaus ir lygiagretaus jungimo formulių pagalba. 6 paveikslėlyje pavaizduota elektros grandinė, kurios neįmanoma apskaičiuoti anksčiau minėtais metodais.
Grandinės, panašios į pavaizduotą paveikslėlyje, o taip pat šakotinės grandinės, turinčios keletą šaltinių, apskaičiuojamas naudojant Kirchofo taisykles. |
|
nu jadangi zamolskis paskelbe kad "yra tik du varzu jungimo budai."
tai cia kaip ir paneigiamas tas dalykas. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 04, 22:04 |
|
|
|
|
Nors kartą Digix suprato mano postringavimus visu 100 proc.
to Sopkis:klausimai būna ne tik protingi ir durni,bet ir,pvz.,RETORINIAI(t.y. nereikalaujantys nei nei 1,nei 100 protingų atsakymų).Pateikdamas šį pavyzdėlį aš tik norėjau,kad žmogus atkreiptų dėmesį į savo klaidą-tvirtinimą,kad yra tik du varžų jungimo būdai.
O Kirchhofo dėsnius aš įsisavinau prieš 40 metų ir puikiai moku jais naudotis . |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 05, 11:04 |
|
|
|
|
nieks nejungia pastoviu varzu trikampiu, ner jokio praktinio tikslo trikampiai islenda tik kintamu parametru sistemose. siap kad rast pastovios varzos analoga tokiu atveju as persibraizyciau tokia 2 trikampiu grandine i 4 lygiagrecias grandines pagal visas imanomas sroves tekejimo kryptis, ir tada perskaiciuociau tuo paciu metodu kur siuliau  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 09 05, 11:41 |
|
|
|
|
| nieks nejungia pastoviu varzu trikampiu, ner jokio praktinio tikslo |
Mano pavaizduota schemutė-nesubalansuotas rezistyvinis tiltelis su šuntuota maitinimo diagonale.Labai plačiai taikoma matavimo prietaisuose,ypač kai reikia neelektrinius parametrus pakeisti į elektrinius.
| perskaiciuociau tuo paciu metodu kur siuliau |
Na,ir kas sutrukdė tau tai padaryti?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 09 05, 12:29 |
|
|
|
|
| zamolskis rašo: |
nieks nejungia pastoviu varzu trikampiu, ner jokio praktinio tikslo trikampiai islenda tik kintamu parametru sistemose. siap kad rast pastovios varzos analoga tokiu atveju as persibraizyciau tokia 2 trikampiu grandine i 4 lygiagrecias grandines pagal visas imanomas sroves tekejimo kryptis, ir tada perskaiciuociau tuo paciu metodu kur siuliau  |
niekas varzu nejungia ir misriu jungimu po 10 i viena grandine
nors nesupratau koks ten tavo skaiciavimo budas toks braizant 4 lygegrecias grandines.
siap cia reikes arba lygciu sistema spresti arba mano minetu metodu monvertuoti. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |