|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 23:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Ar yra TDA kazkur 200w?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Ar yra TDA kazkur 200w? |
Parašytas: 2005 10 31, 01:28 |
|
|
|
|
kaip cia pasakius langai pabiretu  |
|
_________________ Wiskas prasideda nuo pirmo karto... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 10 31, 03:23 |
|
|
|
|
Jūs čia girkitės kiek norit už tat mano JAWA yra 29 arklio galių, tai yra 20kW, tai žinokit daug garsiau už s-90, oi kaip langus drebina.
Cirkininkai
Tai geriausia nusipirkit 1000 kolonkių po 1W ir turėsit KILOVATĄ GARSO, čia daugmaž kaip milijoną pinigų
Kada gi jūs, profesoriai, suprasite, kag W nelygu garsui. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 10 31, 11:27 |
|
|
|
|
w yra galios matas
db yra dinamiko jautrumo matas
db yra garso slegio matas/intensyvumo
pastarieji du skiriasi NEPAINIOKITE |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 11 01, 00:29 |
|
|
|
|
| na logitech gamina vienas geriausiu kompiniu koloneliu, jei ne pacias geriausias ir su gera plokste apgrotu jusu s90 ir brig ir slegiu ir kokybe. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 11 01, 03:20 |
|
|
|
|
na gal nelabai bet xznjt... kazkaip nesitiki kad kompine SLEGIU apdetu na kokybe tai tirkai tikiu |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 11 02, 17:54 |
|
|
|
|
xe pas mane visvien galingesne aparatura 18kvad. kambariuke taip papleso kad po 5min su greitoja isveza uzdejos tone generatoriu ant 50Hz
Yra 4 garsiakalbiai 15" JBL 600W ir du Subai  |
|
_________________ Viskas gerai iki dūmų ir smoko... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 11 02, 18:42 |
|
|
|
|
| IrDa rašo: |
xe pas mane visvien galingesne aparatura 18kvad. kambariuke taip papleso kad po 5min su greitoja isveza uzdejos tone generatoriu ant 50Hz
Yra 4 garsiakalbiai 15" JBL 600W ir du Subai  |
Pabandyk visas pajungt tiesiog i rozete (elektros pasiklausyt), gal pamusi 5 min rekorda  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2007 09 15, 09:41 |
|
|
|
|
kazkoks vaiku darzelis... tik Watai ir Watai, TDA ir vel Watai o kreivu deziu ir padanginiu garsiakalbiu niekas nepamini... vat ten ir nueina Watu perteklius ir nedidele dalis galios virsta garsu.
Man juokinga klausyt, kai garso kieki matuoja viena vatais.. buvau apstulbes, kai prie savo naujo koncertinio qsc stiprintuvai (2*1250w prie 4om) pajungiau kazkoki masinini dvieju riciu suba, suseriau visa galia ir ... visiski nieko ypatingo.. na biski krato, bet ne daugiau.. tada pasikuriau savo koncertinius subus, kuriu deklaruojamas galingumas - vargani 800Wrms (vietoje to monstro kazkur, kur parasyta ant rites po 1000Wrms) ir tie jau liobe kaip priklauso, o paslaptis jautrume - 98db.
Jau buvau issigandes, kad stiprintuvas gryba pjauna kai pompavo ta masinine padanga.
Tai va.. galia yra vos ne paskutineje vietoje apsprendziant aparaturos garso kieki. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 09 15, 10:24 |
|
|
|
|
| Rolcas rašo: |
kazkoks vaiku darzelis... tik Watai ir Watai, TDA ir vel Watai o kreivu deziu ir padanginiu garsiakalbiu niekas nepamini... vat ten ir nueina Watu perteklius ir nedidele dalis galios virsta garsu.
Man juokinga klausyt, kai garso kieki matuoja viena vatais.. buvau apstulbes, kai prie savo naujo koncertinio qsc stiprintuvai (2*1250w prie 4om) pajungiau kazkoki masinini dvieju riciu suba, suseriau visa galia ir ... visiski nieko ypatingo.. na biski krato, bet ne daugiau.. tada pasikuriau savo koncertinius subus, kuriu deklaruojamas galingumas - vargani 800Wrms (vietoje to monstro kazkur, kur parasyta ant rites po 1000Wrms) ir tie jau liobe kaip priklauso, o paslaptis jautrume - 98db.
Jau buvau issigandes, kad stiprintuvas gryba pjauna kai pompavo ta masinine padanga.
Tai va.. galia yra vos ne paskutineje vietoje apsprendziant aparaturos garso kieki. |
Visoje temoje vienas normalus pasisakymas...
Grįžant prie temos klausimo (pamenate tokį?), iš vienos TDA 200W neišspausi, reikia mažiausiai dviejų.
Išėjimo parametrai atrodytų taip:
1x200W@4ohm - 40V peak, 5A peak, 2x TDA7294 lygiagrečiai, modular - datasheet'e.
1x200W@8ohm - 56V peak, 3,6A peak, 2x TDA7294 nuosekliai (tiltu), datasheet'e nepateikta.
Lieka pagal datasheet'ą paskaičiuoti kokia įtampa reikės maitinti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 10 11, 20:29 |
|
|
|
|
| pas mane stiprekas technics su-v620,2*200w ir 2*100w.tikrai groja 3gal5 kartus geriau negu tos jusu mikraskes esu dares ir su tda7293 ir tda7294.ne tik langai dreba bet ir palanges.ant jo yra pajunktos 6*s90,ir tai kolonkes puse garso tik tempia. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 10 26, 07:36 |
|
|
|
|
| pas mane per žemadažnį filtrą TDA7294 maitinama ant 34V kažkur išėjimo įtampa kažkur apie 30V. |
|
_________________ Elektronika - tiesa slypi kažkur anapus . . .
Parduodu parašiuta, beveik naujas, vieną kartą naudotas, nei karto neišsiskleidęs  |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |