|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 19:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Žiurkiu isvarymas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Žiurkiu isvarymas |
Parašytas: 2010 09 04, 07:49 |
|
|
|
|
| jeeper rašo: |
Aš pasakiau tik kai daroma, o žiurkę gyvą turbūt daug kas čiupinėjęs. Tikrai plikom rankom neišlaikytum ;D Ai, nu tiem, kurie nežino, kad jos pavojingos žmogui, sakau ATSARGIAI! ;D
O dėl tų katinų ko jūs čia?.. Savo prižiūrėkit, kaimynus perspėkit ir viskas. Galų gale - bus tų katinų ;D Kaip ir žiurkių ;D |
Šiaip aplinkui visi naudoja "titaną" (nuodus), o katinų vilkstinės vaikšto ir neišdvesia. Bet esu pastebėjęs, kad yra vienas, kitas katinas, kuris mėgsta ėsti grynus nuodus. Manau, kad tai pasekmė to, kad jie įpratinti prie traškaus kačių maisto. Paskui, po tokių vaišių, vaikšto apkiautę, nusmurgę, atsigauna tik per keletą mėnesių, na, vienas- kitas neatlaiko žiemos šalčių. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Žiurkiu isvarymas |
Parašytas: 2010 09 04, 13:50 |
|
|
|
|
| jeeper rašo: |
Aš pasakiau tik kai daroma, o žiurkę gyvą turbūt daug kas čiupinėjęs. Tikrai plikom rankom neišlaikytum ;D Ai, nu tiem, kurie nežino, kad jos pavojingos žmogui, sakau ATSARGIAI! ;D
O dėl tų katinų ko jūs čia?.. Savo prižiūrėkit, kaimynus perspėkit ir viskas. Galų gale - bus tų katinų ;D Kaip ir žiurkių ;D |
Na mano senolis plikom rankom jas gaudydavo ir nieko.. Vykdavo varymas jų ir prie tam tikrų kampų/skyliu tykadovo jis jų..
Su nuodais tai ir žiurkės greit supranta kas ir kaip ir nustoja juos vartoti.. Na katinų aš ir nepalaikau.. Viena iš parazitinių veislių auginama žmogaus.. (kam reiks tas supras kodėl taip yra., o jei nesupranta tegul prisimina Australiją) |
|
|
|
|
|
 |
 |
Žiurkiu isvarymas |
Parašytas: 2010 11 16, 19:37 |
|
|
|
|
kvaila ir sudetinga shema be jokio tikslo, tiesiog analogas to kas butu pajungus laida tiesiai is tinklo per kokia 15W lempa ir dioda. tik tiek kad cia vaidina jog atseit jinai saugi.
siap idomi ideja jei padaryti itampos daugintuva kurisu uzkrauni kondensatorisu iki kokio kilovolto ir padedi tokius du laidus salia skyles ar ant tako kur ziurkes eina.
reikia tik sugalvoti koki nors metoda taip eliminuoti ziurekiu lavonus kad jie ten nedegtu.
nes ta problema gana didele, su vabalu naikinimu, ilenda muse i ta elektrini musikli ir paskui dega ten 10 minuciu.
gal sakau reiketu koki varikli salia su luota ptimontuoti kad ks kiek laiko vis nusluotu spastus |
|
|
|
|
|
 |
Žiurkiu isvarymas |
Parašytas: 2010 11 16, 20:21 |
|
|
|
|
| Kokį 10 metų jau užmiršom,kas tos žiurkės,yra tokia tarnyba,atveža joms maisto pastoviai ir viskas,katinai neėda,sveiki vaikšto,tas pats maistas ir pelėm,tas maistas stovi rusyje ir visas problemos sprendimas |
|
|
|
|
|
 |
Žiurkiu isvarymas |
Parašytas: 2010 11 16, 21:33 |
|
|
|
|
| tai gerai, jei jos ant aikštės nudvesia, o jei įlenda kur... tai smirda ir nežinai iš kur. |
|
|
|
|
|
 |
Žiurkiu isvarymas |
Parašytas: 2010 11 17, 12:36 |
|
|
|
|
| Labai neblogas budas su statybiniu gipsu naikint.Sumaisai su kokiu aliejum+dar kokiu miltu.Tik reikia dar salia vandens viedra pastatyt,kad jos galetu atsigert.Man taip pavyko vienu metu 7 pacukus pagaut |
|
|
|
|
|
 |
Žiurkiu isvarymas |
Parašytas: 2010 11 17, 16:00 |
|
|
|
|
| Man irgi dabar bėda su žiurkėm. Bėda ta, kad neseniai mašinai pakeisti žvaklaidžiai, žiurkės nugraužė. Kokia nesąmone padėt, patept, kad to laido neimtų? |
|
|
|
|
|
 |
Žiurkiu isvarymas |
Parašytas: 2010 11 17, 17:29 |
|
|
|
|
| dziundzis3 rašo: |
| Man irgi dabar bėda su žiurkėm. Bėda ta, kad neseniai mašinai pakeisti žvaklaidžiai, žiurkės nugraužė. Kokia nesąmone padėt, patept, kad to laido neimtų? |
tepk saliarka, nepakenks |
|
|
|
|
|
 |
Žiurkiu isvarymas |
Parašytas: 2010 11 17, 21:35 |
|
|
|
|
| Dirbu su signalizacijom ir porą kartų teko pacų pergraužtus kabelius tvarkyt. Po sutvarkymo "paskanindavau" juos su WD-40 (po ranka nieko daugiau nepasitaikė). Mačyja tas WD ar ne, bala žino (nebesilankau tuose objektuose), bet jis turi šiokį-tokį kvapą, kuris tikrai nutolina kabelio izoliacijos kvapą. Va, būt gerai mašinoj išsiaiškinti. |
|
|
|
|
|
 |
Žiurkiu isvarymas |
Parašytas: 2010 11 19, 19:37 |
|
|
|
|
su bidonu cia geras tik viena problema, ka daryt jei ziurke ant tiek stora ir nepralenda i bidono liuka beto ziurkes gerai laipioja ir nusileis per sniura is virsaus ant desros. kaimuose virs desros daro toki gaubta, kad ziurkes nuslystu i sonus ir nukristu. kurie padaro is skardos - paskui naktim girdi, kaip ziurkes bumpsi bandydamos prieit prie desru . silpnesniu nervu zmonems paskui vaidenasi - kai nesuprant kas ten vyksta. |
|
|
|
|
|
 |
Žiurkiu isvarymas |
Parašytas: 2010 11 25, 21:41 |
|
|
|
|
| Pagauni keleta žiurkių ir jas uždarai į didelę metalinę bačką.Kai jos išbadėja,pradeda pjauti viena kitą.Išgyvena tik pati stipriausia-jinai jau sužvėrėjusi ir virtusi kanibalu.Tada ją reikia paleisti į laisvę.Laisvėje jinai žudo savo gentainius.Matyti,kaip tai vyksta,neteko,bet sako-padeda.Bent jau taip žmogeliukai šneka. |
|
|
|
|
|
 |
Žiurkiu isvarymas |
Parašytas: 2010 11 25, 22:14 |
|
|
|
|
man teko matyt, yra vienas niuansas - visa tai vyksta labai slyksciai garsiai. tas ziukiu zviegimas kaip kokioj skerdykloj butum pats metodas su backa tai veikia uztikrintai, bet kaimynai tai gali velnis zino ka pagalvot  |
|
|
|
|
|
 |
Žiurkiu isvarymas |
Parašytas: 2010 11 25, 22:22 |
|
|
|
|
Na, pas mus rūsyje pragrauždavo sienoje skylę ir lakstydavo pulkais. Ko tik pamenu tėvas nedarydavo, ir skylę cementuodavo, ir spąstus dėdavo. Nuodų nebuvo, pokario laikas, bet užtat vieną sykį padėjo palei skylę išvyniotą musgaudį - jei kas pamenat, tokia baisiai lipni popieriaus juosta. Tai va, vieną naktį rūsyje pasigirdo baisus trukšmas, bildesys ir žviegimas. Nusileidus ir šviesą uždegus pamatėm žiurkę visą kailiu prilipusią ir susivyniojusią, kuri movė urvan žviegdama. Po to kaip ranka nuėmė, jos matyt pas tokius sadistus nusprendė nebesilankyt  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |