|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 27, 10:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Stiprintuvai 2x20-50W
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Stiprintuvai 2x20-50W |
Parašytas: 2010 09 02, 17:14 |
|
|
|
Sveiki kas zino stiprintuvu nuo 2x20 iki 2x50W, jei siek tiek daugiau nieko baisaus.Bet dalykas tik vienas butinai +/-12V vienpolis maitinimas. Jis buru nuo akumo. Na iskarto aciu.
P.S. Darysiu nesiojamas kolonėles. |
|
|
|
|
 |
Stiprintuvai 2x20-50W |
Parašytas: 2010 09 02, 17:16 |
|
|
|
visa tema yra apie nešiojamas kolonėles, prašau eiti ten skaityti. rasi visus atsakymus |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Stiprintuvai 2x20-50W |
Parašytas: 2010 09 02, 17:23 |
|
|
|
Man atrodo net neperskaitete ka as parasiau....
TO Babajuss:
Zinau, zinau bet ten pagrindine kalba apie TDA1554 ir silpnesnius stiprintuvus jeigu neklystu anksciau visa tema buvau perskaite.
Na negi sunku pora linku numesti, tiems kurie zino. |
|
|
|
|
 |
Stiprintuvai 2x20-50W |
Parašytas: 2010 09 02, 17:28 |
|
|
|
O man kaip tik atvirkščiai atrodo - prašei stiprintuvų, pasiūliau stiprintuvų. Parašytum "kokią schemą rekomenduotumėte nešiojamų kolonėlių stiprintuvo gamybai?" - tada ir atsakymas atitinkamai kitas būtų. |
|
|
|
|
 |
Re: Stiprintuvai 2x20-50W |
Parašytas: 2010 09 02, 17:30 |
|
|
|
ViktorasC rašo: |
Sveiki kas zino stiprintuvu nuo 2x20 iki 2x50W, jei siek tiek daugiau nieko baisaus.Bet dalykas tik vienas butinai +/-12V vienpolis maitinimas. Jis buru nuo akumo. Na iskarto aciu.
P.S. Darysiu nesiojamas kolonėles. |
Ne nu rmt taigi taip ir parasiau jau blm neturi prie ko kibt nea :DDDD Atidziau paskaityk. |
|
|
|
|
 |
Stiprintuvai 2x20-50W |
Parašytas: 2010 09 02, 17:32 |
|
|
|
nieko geriau uz tda1554 nesurasi. reikia keitiklio jei nuo 12voltu.
o tas jau sudetinga.
ir akumus bus sunku nesiotis. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
Stiprintuvai 2x20-50W |
Parašytas: 2010 09 02, 17:36 |
|
|
|
Aciu. IR dar klausimelis. Pagaminu du tda 1554 stiprintuvus, sujungiu aisku maitinima iejimus ir ar imanomas dalykas sujungti ju isejimus. Nes man reikia dviem garsiakalbiam. |
|
|
|
|
 |
Stiprintuvai 2x20-50W |
Parašytas: 2010 09 02, 18:07 |
|
|
|
ViktorasC rašo: |
Aciu. IR dar klausimelis. Pagaminu du tda 1554 stiprintuvus, sujungiu aisku maitinima iejimus ir ar imanomas dalykas sujungti ju isejimus. Nes man reikia dviem garsiakalbiam. |
Aciu Gyti, bet liko neatsakytas klausimas suo atveju jau su tda7240 |
|
|
|
|
 |
Stiprintuvai 2x20-50W |
Parašytas: 2010 09 02, 18:08 |
|
|
|
Oi susiveliau Supratau kad cia vienas isejimas na ir viskas aciu visiems darysiu tu tda7240 ir busiu ramus  |
|
|
|
|
 |
Stiprintuvai 2x20-50W |
Parašytas: 2010 09 02, 18:11 |
|
|
|
na su lygiagretinimu isejimu sudetingesnis reikalanei su tiltinimu. nesiulyciau to daryti nes gali greitai pakepti mikroschema. |
|
|
|
|
 |
Stiprintuvai 2x20-50W |
Parašytas: 2010 09 02, 18:25 |
|
|
|
Na tai tada apie ta isejimu lygegretinima ar tiltinima gali paaiskint ? |
|
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvai 2x20-50W |
Parašytas: 2010 09 02, 18:35 |
|
|
|
tiltinimas vyksta tokiu principu. paimamami du stiprintuvai identiski. i viena paduodamas normalus signalas i kita invertuotas signalasir paduodamas o sejimai pajungiami ant koloneles. tokiu atveju reikia jungti dvigubai didesne apkrova. tai yra jei buvo jungiamos 4 omu koloneles reikia jungti 8 omu. taip galia padvigtarkim ta pacia tda 1554 galima pajungti 4 koloneles arba 2 koloneles. pasiskaityk datasheet.
na o lygiagretinimastai kai jungiama lygiagreciai.o paduodamas signalas yra identiskas.
Jei nori pasiskaityti apie mikroscheminiu stiprintuvo lygiagretinima tai susirask www.national.com leidiniuka apie lm3886 ar lm3875 lygiagretinima ir tiltinima. bet sakau kad tda nesulygiagretinsi.
Lygiagretinimas atliekamas tam kad galima butu pajungti dvigubai mazesnes apkrovos koloneles. taip gaunama dvigubai didesne galia. |
|
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvai 2x20-50W |
Parašytas: 2010 09 02, 18:45 |
|
|
|
Na cia gal durnai bet turiu viena tarkim stiprintuva tda1554 ir joa isejimus sujungiu. Bum ar ne ? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |