Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 1 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 01, 15:49. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » Inkubatorius(Jo sildymas)
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Inkubatorius(Jo sildymas)
PranešimasParašytas: 2010 08 30, 18:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zxvolfas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje AIM adresas Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ numeris
Norejau paklaust zmoniu minciu kaip geriau pasidaryt inkubatoriu ,kad sildymas pastovei butu...ape 30laipsniu temperaturos...

Isreiskite savo mintis kaip geriau sildyt ora? kad atitiktu mano temperaturai...

PranešimasParašytas: 2010 08 30, 19:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vitukas1
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Pirmiausia pradėsiu nuo "standartinio" patarimo tai google. Paieškos lange įrašius "DIY egg incubator" arba "visciuku perinimas" ir visagalė google "pažeria" gana nemažai nuorodų, o prie 30 laipsnių niekas neišsiris. Viščiukų perinimo temperatūra maždaug 37,5 laipsnio (jei tiksliau 37,2-37,7). Kaip šildymo elementus kai kas naudoja paprasčiausias kaitrines lemputes. Man atrodo tam tiktų ir šildomų elektra grindų kabelis ar dar kas nors tinkamo kas "po ranka papuola". Laughing Aš galvoju kad inkubatoriuje oras turėtų būti maišomas tinkamo galingumo ventiliatoriumi, kad aplink visus kiaušinius būtų pastovesnė temperatūra. Dar labai svarbu santykinė oro drėgmė ir kiaušinių vartymas tam tikrą kartų skaičių per parą vienodais intervalais.
PranešimasParašytas: 2010 08 30, 19:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zxvolfas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje AIM adresas Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ numeris
vitukai Very Happy man tikrai nekiausiniams Very Happy ir nevistoms ir nekokiam gyvunui Very Happy ... nu vienuzodziu aisku ,dekui!

PranešimasParašytas: 2010 08 30, 19:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vitukas1
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Atsiprašau, aš tikriausiai neteisingai supratau klausimą, matai aš kaimo žmogus ir žodis inkubatorius man asocijuojasi su kiaušinių perinimu. Embarassed
Jeigu daryčiau savo jėgomis inkubatorių temperatūros palaikymui imčiau mikrovaldiklį su kokiu nors SHTxx davikliu, galima būtų suprogramuoti ir vartymą ir visa kita. Bet čia aš vėl apie kiaušinius. Laughing
PranešimasParašytas: 2010 08 30, 19:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zxvolfas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
as geles noriu augint ! Very Happy Twisted Evil Cool tai man reikia kad tik temp pasilaikytu...man kad ziema vasara butu vienoda temp...ypac ziema...

PranešimasParašytas: 2010 08 30, 20:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vitukas1
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Tai yra "seniuose" visokių ten termoreguliatorių tam tikslui tikrai tiks, bet kaip šilumos šaltinį naudoti elektros energiją manau per brangu. Neaišku koks to inkubatoriaus (o gal geriau oranžerijos ar šiltnamio?) tūris.
PranešimasParašytas: 2010 08 30, 20:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zxvolfas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
http://www.senukai.lt/apsvietimo-prekes/elektros-instaliacija-maitin-saltiniai/reguliatoriai/silumos-reguliatoriai/570346614647_4.html

Wa ir grindu sildimo laidai ... Smile

PranešimasParašytas: 2010 08 30, 21:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
didshirshis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
zxvolfas rašo:
as geles noriu augint ! Very Happy Twisted Evil Cool tai man reikia kad tik temp pasilaikytu...man kad ziema vasara butu vienoda temp...ypac ziema...

Tas geles bus galima rukyt? Very Happy

PranešimasParašytas: 2010 08 30, 21:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Simas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Klausimai galejo nuskambent: kokia patalpa, koks turis, kas per sienos? Po to reiktu spresti apie kazkokius irenginius, jos galingumus ir efektyvumus Wink Tas temperaturos reguliatorius tai cia pats maziausias darbas visame sitame reikale. Pastatei, vat kaip chebra sako, kazkoki valdanti davikli, kuris ijungtu ar isjungtu sildytuva ir baigta Smile
Mes darbe turim padaryt patalpa, kuri laikytu pastoviai ~+45. Visu pirma reikia sienas apsildyti, nes aplinkuj betonas, po to mastysim koki sildytuva grust.
PranešimasParašytas: 2010 08 30, 21:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
zxvolfas rašo:
as geles noriu augint !

Gėles ? Inkubatoriuje ?
PranešimasParašytas: 2010 08 30, 22:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zxvolfas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
As del sienu neklausiu nes viska esu suplanaves,saldytuvas tam geriausiai tinka...Tik man jis silumos neisleis..o ne salcio...tesiog ir klausiu del elektronikos viskas man aisku nieko nebereikia pagalbos Very Happy viska pats susigalvojau!

PranešimasParašytas: 2010 08 31, 09:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Simas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Saunuolis. Geriausios mintys per sapnus ateina. Tiesa? Laughing
PranešimasParašytas: 2010 08 31, 11:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
caca
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
kanapes auginsi?

PranešimasParašytas: 2010 08 31, 11:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zigmas123
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
jai gu grynai pagal temos pavadinima (apie inkubatoriu) tai kazkada tevam dariau inkubatoriu tai valdymas buvo mikro procesorinis o sildyma dariau is triju senu lygintuvu (tokiu kaipo karokių) kaitinimo elementu spiralių sujungtu nuosekliai ir tasspirales apvyniojau ant poros šamotinių plytų veike normaliai

PranešimasParašytas: 2010 08 31, 14:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
caca rašo:
kanapes auginsi?
Tai zinoma, kad daugiau su "geliu inkubatoriumi" bus galima nuveikti Laughing
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu