|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 14, 22:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » max232 ir maitimo blokas sudega.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
max232 ir maitimo blokas sudega. |
Parašytas: 2010 08 29, 11:35 |
|
|
|
|
Schemoje parodyta kad max232... o kokia tu plokste pasidarysi tokia ir mikruske pirk.. jei pasidarei DIP tu ten SMD ir neprilituosi.. o jei pasidarei SMD tai ten DIP neikisi.. DIP16, SO16 - Cia mikruskiu korpusai... Ir tikrai taip nera, kad negalima atskirt kur pirma koja ) jei jau cia problemos tai kaip su mergaitem bus ? (joke) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 29, 11:43 |
|
|
|
|
Mergaite 3 metus jau yra problemu nematau ... randu viska...  nu blt snd fotika paimsiu nufotkinsiu ... ta mikruske as tau sakau !!! Jau atsibodo kad prikolina kad tipo nera pazimeta kur priekis kur galas .Nera imesiu foto veliau!pamatysi... |
|
_________________ Помоги другим, и другие помогут вам |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 29, 11:53 |
|
|
|
|
zxvolfas, kur ta žadėta foto ?? o šiaip ant SMD išpjovos, taškelio, uždažytos sryties nebus, uzink manuala...
o šiaip jei nėra foto mes skaitom, kad klaida tavo, tad... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 08 29, 12:34 |
|
|
|
|
neina krc nrml nufotkink permaza yra nieko nesimato,5megapixeliu fotikas bet nefotkina taip smulkiai ir aiskiai! 9mm ilgio tera ji taigi! tai vienu zodziu
' ' ' ' ' ' ' '
ant jos raso spekim kur priekis : raso: ST232C
st2b70d9
' ' ' ' ' ' ' '
Nu krc as nz nieko nera pazimeta nz kaip daryt viena kaip sakiau sukepe kai man pasake kad priekis yra cia
16151413....
' ' ' ' ' ' ' '
ST232C
st2b70d9
' ' ' ' ' ' ' '
12345678
Jungiant
... 6 5 4 3 2 1
' ' ' ' ' ' ' '
ST232C
st2b70d9
' ' ' ' ' ' ' '
...1213141516
Nesudege antru budu,bet nezinau ar teisingai...Bet man lemonoi pasake kad reikia jungti pirmu budu...Nu nezinau as ! atsibodo eksperementuot jau ...Nz patarkit kanors! |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 08 29, 13:21 |
|
|
|
|
blemba tokia pati tu atsakai i klausymus nepilnai Kaip zinot kur ten 16 koja pvz? kad zinociau ta schema kur + ateina tada jo! |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 29, 13:24 |
|
|
|
|
| tau zmogus gi fotke parode net. o mano fotkei gi ant platos prie kampiniu koju parasyta 1, 8, 9, 16. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 29, 13:41 |
|
|
|
|
raudonas tau irgi dekui ,blemba nesuprantu kodel mano rs232 dega...teisingai buvau prijunges ispradziu ...pati pirma karta bet kodel sudega as nesuprantu! Baigiu nuo proto nusokt ! !!  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 29, 13:43 |
|
|
|
|
| patikrink viska nuo pradziu... kokia schema darei? nuo ko jungi? gal per didele itampa? gal gnd su + sumaisei? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 29, 18:39 |
|
|
|
|
| zxvolfas rašo: |
| http://provinspc2.free.fr/image_339.jpg viska issiaiskinau ! sioje schemoje c5 keramikinis,dejau jy dege.Idejau elektrolitini nrml viskas db |
o kiek uF idejai? |
|
_________________ Aš moku džiudžitsu, sambo, dziudo, aikido ir daugybę kitų baisių žodžiu. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |