|
Forumas » Elektronika žaliems » Momentinio lituoklio gamyba?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Momentinio lituoklio gamyba? |
Parašytas: 2010 08 24, 12:03 |
|
|
|
|
| Evaldas_S rašo: |
| vytautas55 rašo: |
Mažai lituoju, o kai prireikia tai tik kelias vietas pakaitinti, o ir laukt tingiu, galvoju nusipirksiu momentinį Kinietį
|
Tai, kad momentiniai tik tokiems tikslams ir tinka, kai taisiau televizorius pas klientus namuose tai buvo patogu o šiaip niekam nereikalingas daiktas. |
Nebesavjokit aš saviškius du kanalus AV800 sulipdžiau su tokiu lituokliu (na tik kaikurias vietas kur galios pritrūko dabaigiau su rusišku). Liuks daiktas Veikia jau keletą metų. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 08 24, 12:30 |
|
|
|
|
| dziundzis3 rašo: |
Nebesavjokit aš saviškius du kanalus AV800 sulipdžiau su tokiu lituokliu (na tik kaikurias vietas kur galios pritrūko dabaigiau su rusišku). Liuks daiktas Veikia jau keletą metų. |
Nu tai yra visokių keistuolių, pvz. va taip gyvenančių http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/pakaunes-robinzonai-be-elektros-verciasi-ketvirtus-metus.d?id=35705455.
Man negaila, dėl Dievo meilės, jei tik jiems taip patogu ir gerai tai aš džiaugiuosi. Bet mano manymu taip gyventi nereikėtų, kaip ir normaliam darbui stacionariomis sąlygomis impulsinis lituoklis nelabai tinkamas. Jei tiksliau - labai netinkamas. Bet kaip minėjau čia kiekvieno asmeninis pasirinkimas.
P.S. Nepriimk nieko asmeniškai |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 08 24, 18:52 |
|
|
|
|
tai kad ir namuose buna, kai ka nors remontuoji ir tereikia kokia viena detalike pakeisti, tai tingiu jungt "stacionara" ir visada lituoju su maximiniu momentiniu
pigus, kazkur 24Lt tekainavo, jau gal kokie trys metai veikia
dar viena momentini turiu garaze, savadarbi, anis biski galingesnis, 2,7Vx400A  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 24, 18:57 |
|
|
|
|
| Citata: |
| kazkur 24Lt tekainavo, jau gal kokie trys metai veikia |
gerai, kad nepirkau senukuose, pasirodo tik e-senukuose 49lt, o šiaip 61lt... reiks maximoje pasidairyti. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 24, 19:30 |
|
|
|
|
seniai isnaglejo, ir kiniska slamsta jau bando stumt uz rimtesniu gamintoju kainas dabar neperku ten praktiskai nieko  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |