Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 15, 00:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki.
Siemet baigiau Vilniaus kolegija, elektronikos technika ir kazkaip su darbo paieska parasati, tad nusprendziau mokytis toliau kokioje nors profesinei mokykloi (kitokiai mokslo istaigai nera lesu), bet per velai sumasciau mokytis, populiarausi(mano manymu) kursai uzimti tai yra autoelektrika, automechanika. Dar domintu elektriku pasimokyt bet gerai nzn kaip kursas vadinas (ar tik ne energetika?)!
Gal kokiu minciu turit kuom gi usiimti butu geriausia? Beja domina vilnius!
Dekui.
Pvz kolkas siule tik draudimo agentu dirbti jokio minimumo nesiulo tik procentus nuo sudarytu sandoriu. Kazkaip atkalbejo kad nieko neuzdirbsiu...
Kitos salis domina ir kalbas keles moku bet kaip be patirties jokios bijau vaziuot nebent i laukus...
kas nori tas randa Kas tingi - tie darbo biržos duris varsto...
Tai kaip ponas patartumėt ieškoti darbo? Pažįstami ir giminės atkrenta, nejau baladotis per visas duris ir prašyti/maldauti? Jau manyčiau darbo birža geriau..
Nekenčiu giminių ir su jais nepalaikau jokio ryšio (man nereik kad mane jei mulkintu). Ir nemėgstu kai kiti per tai eina, taip ir turim atliktus nekokybišksu darbus ir pan nes dirba ne mokantys ir dažnai nesuinteresuoti iš mokti. Tokių ir atsižiūrėjęs..
Eiti ir pateikt isave negėdinga, tik man kažkaip supratimo trūksta kur eiti ir pan. Na tipo belenkur neisi reik kažkaip žinoti ar jausti kur ta darbo vieta tuščia ir gali priimti.. O kiti prašo praktikos, o mano praktika nėra didelė ir įvairi ir tai be popieriaus..
deja, dabar cia tokia laukiniu dziungliu padetis, kad be kazkieno tarpininkavimo labai sunku isidarbinti i normalesne vieta, nebent i kokia skyle, kur arsi uz du, o gausi viena minimuma
jei nesi koks nors placiai zinomas savo srities specas ir nepripazisti darbo paieskos per pazintis, tai realiai lieka du keliai, leidziantys normaliai gyventi: savas versliukas arba emigracija
isidarbines per birza tai ne visada net ant duonos turesi...