|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 18, 21:21. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autodiagnostika » VAG908 kabelis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 08 18, 23:53 |
|
|
|
GT rašo: |
Jei pirkai is to pacio pardavejo, kaip ir as, tai ir softo CD tikriausiai toks pats. Uzlinkus kabeliui (o kas dar galejo atsitikti?), nepasileidzia net pati VAG908 programa - paspaudi, ir nieko. Nors "task manageryje" matosi, kad bando leistis. Bandyta instaliuoti i tris svarius kompus, atjungtus nuo www, kur gyvenime nebuvo VCDS - tas pats... Data taip pat kaitaliota...
Pardavejas tvirtina, kad cia kompo bedos, ir viskas... Va jeigu kompas neatpazintu kaip "rosstech", tik tada butu kabelio beda... Beje, kabeli atpazista net nepajungta i masina - uztenka +5V is USB.
Radau kita VAG908 programa, ji pasileidzia, bet kabelio nemato.
Nebandei paleisti programos be kabelio ?
marciukx rašo: |
xoom rašo: |
Kad nesvarbu is kur pirktas vistiek visi jie is kinjos pareina:)
tik va butent sio saito autorius tikino mane ir visus kad pas ji kitokie kabeliai:) tai jei issiuntei bus matyti  |
Šiandien išsiunčiau, na pagal tą foto kur įmetei ir išardžius mano kabelį, tai plata identiška  |
|
be kabelio ir pas mane nepasileidžia, reiškias bėda tavo laide:) |
|
|
|
|
 |
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 08 19, 00:12 |
|
|
|
Siaip tai softas turi pasileist.. bet ten nenuostabu, kad nepasileidzia.. nes ten tas softas yra gerokai aplauzytas (kaip seniau sakiau kad su kita programa nepajungsi to laido) O del to kad kompe ikisus mato tai cia paprastas dalykas: Ten yra ta FT232RL mikruske, kurios viduje yra eepromas.. (is usb ta kabeli tik tiek ir uzmaitina) tai gali paliseist mprog ir pakeist kad nemerodytu to kabelio .. arba padaryt default ir bus paprastas USB - Serial port converteris Tai jis matyt ant to ir bando islost:) nors kabelije gali ir buti proco eeprom dalis jau "gatava" o ten visa autorizacija kabelio .. kuria kinieciu prociukas tipo perasineja kaskart.. o jie kartais sh pamala gerai .. as juos visus lupu lauk..
va jau kiek.. o kiek dar ismestu lauk:))
ka galiu pasakyt nekoks tas 908.. nekoks... cia turbut kinieciu strategija kad susigundytu.. nupirktu.. ir dar karta nupirktu, ir dar karta..  |
|
|
|
|
 |
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 08 19, 09:00 |
|
|
|
Na mano 908 dar veikia, turbut reiketu dziauktis. Norejau paklausti, jeigu perdarytum i 912, kas pasikeistu? |
|
|
|
|
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 08 19, 10:11 |
|
|
|
Na tiek ir pasikeistu.. daugiau kontroleriu ant naujuju protokolu.. 912
tik kaip jau sakiau su tais 908 nera taip paprasta atnaujint.. jei tik perasius procesoriu tai niekas neveikia  |
|
|
|
|
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 08 19, 17:27 |
|
|
|
Supratimas, tada lauksiu kol nusprogs ir tik tada perdarinesiu.  |
|
|
|
|
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 10 05, 12:19 |
|
|
|
Buvau as ten rases, kad jo viduriuose stebuklu nebutu.. tai ironiskai sekmes palinkejo ) bet teko tvarkyti ir is jo pirktus klonus ir aisku jie tie patys kiniski clonukai net pcb data atitiko ) ir apie kokius orginalus jis gali kalbeti ) juk jei kabelis orginalas jie butu ne 908 ar 912 o 10.6.1 kurie patys atsinaujina ir dirba su naujausiu softu beto kiek paskaiciau ten dar tai jis dar gerai palupikauja juos tvarkydamas:)) jei sukiso tiek kad butu beveik 3 laidai iseje  |
|
|
|
|
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 10 27, 15:17 |
|
|
|
parodykit kabeli kuris yra is manes pirktas ir sugedo bestovedamas ir t.t. ?
Kur as sakiau, kad iranga yra originali
matau cia yra vienas juokdarys, kuris durina visus kaip tik begali....
Jei kazkas nepatinka ar sugedo, skambinat ir viskas. Kabelis bus pakeistas. |
|
|
|
|
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 10 27, 15:33 |
|
|
|
tik va butent sio saito autorius tikino mane ir visus kad pas ji kitokie kabeliai:) tai jei issiuntei bus matyti  |
Šiandien išsiunčiau, na pagal tą foto kur įmetei ir išardžius mano kabelį, tai plata identiška  |
gal Jums atsiusti kaip atrodo mano parduodami? Visiskai netoks!!! |
|
|
|
|
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 10 27, 21:17 |
|
|
|
Liabas
na jeigu kas patys nesusitvarkot su siais maloniais daiktais kai nustoja veikt-galiu paremontuot.ne uz aciu.gal ne i tema bet kaikam gal naudinga bus. |
|
|
|
|
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 10 28, 01:07 |
|
|
|
VAGCOM rašo: |
gal Jums atsiusti kaip atrodo mano parduodami? Visiskai netoks!!! |
http://public.fotki.com/c-r-t/
Uzlinko po apytiksliai 10 prisijungimu. Pirktas is taves, atrodo birzelio menesi... |
|
|
|
|
 |
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 10 28, 01:21 |
|
|
|
parodykit kabeli kuris yra is manes pirktas ir sugedo bestovedamas ir t.t. ?
Kur as sakiau, kad iranga yra originali
matau cia yra vienas juokdarys, kuris durina visus kaip tik begali....
Jei kazkas nepatinka ar sugedo, skambinat ir viskas. Kabelis bus pakeistas. |
Daugeja sugedusiu kabeliu. Prisimink, kai paskambinus ir pasakius, kad neveikia, uzsimanei, kad tau atsiustu ir laida, ir NET KOMPA ! O atsiradus forume informacijai, kad programa nesileidzia del laido gedimo, sutikai "patikrinti". Ir ka po paziurejimo pareiskei ? "Laidas sudegintas ir nepataisomas, galiu parduoti nauja pigiau". Tik kazkodel isardzius grazinta laida pasirode, kad i ji nekistas nei testeris, nei lituoklis... Tik kazkodel paciam perrasius ATMEGA, laidas atgijo.
Tai kas ka ir kuo laiko ? |
|
|
|
|
 |
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 10 28, 07:55 |
|
|
|
daugeja zmoniu turinciu tuos kabelius, daugeja ir sugedusiu, tai naturalu.
Tavo atveji prisimenu, garantija buvo duota trims menesiams, laikas buvo jau pasibaiges.
Ir is kur Jus nustatet, jog ten testeris nebuvo? Manau tokiu dalyku nereiketu sakyti to nezinant, jo jei "viena bobo" pirty sake tai.... |
|
|
|
|
 |
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 10 28, 08:58 |
|
|
|
Tavo atveji prisimenu, garantija buvo duota trims menesiams, laikas buvo jau pasibaiges.
Ir is kur Jus nustatet, jog ten testeris nebuvo? Manau tokiu dalyku nereiketu sakyti to nezinant, jo jei "viena bobo" pirty sake tai.... |
Nesivelk i gincus, beprasmiska. Technika visa genda, perka hebra kinietiskus uz kelias kapeikas, o paskui verkia. Investuokit, nusipirkit originala, ir jei tada suges, kelkit triuksma. O jei asat tokie naivus, galvojat kad uz kelias kapeikas galima gera daikta nupirkti, tada as patyliu...
P.S. Nusprogo ir mano VAG'o vienas kanalas, bet pasirodo automobilyje diagnostinis lizdas trumpino, tai ka dabar daryti? Irgi saukti suda pardavei? Nebukit juokingi... |
|
|
|
|
 |
 |
VAG908 kabelis |
Parašytas: 2010 10 28, 09:44 |
|
|
|
saulius saulius rašo: |
Nesivelk i gincus, beprasmiska. Technika visa genda, perka hebra kinietiskus uz kelias kapeikas, o paskui verkia. Investuokit, nusipirkit originala, ir jei tada suges, kelkit triuksma. O jei asat tokie naivus, galvojat kad uz kelias kapeikas galima gera daikta nupirkti, tada as patyliu...
P.S. Nusprogo ir mano VAG'o vienas kanalas, bet pasirodo automobilyje diagnostinis lizdas trumpino, tai ka dabar daryti? Irgi saukti suda pardavei? Nebukit juokingi... |
pasirodo yra zmoniu mastanciu, besiorientuojanciu ir turinciu galva ant peciu ! +1 |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |