|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 07:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » koloneliu apsauga UPC1237
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
koloneliu apsauga UPC1237 |
Parašytas: 2010 08 07, 09:26 |
|
|
|
|
| Tai gal esi pats pasidaręs ir žinai kur problema mano schemoj gali būt? Aš kaip suprantu, kai relė gauna maitinimą, tuomet ji įsijungia. + gauna visada, o minusas ateina per BD139. Tai kai tikrinau įtampą, minusas neateina prie relių, o tai reiškia, kad tranzas nesudirba. Kame bėda? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 07, 09:38 |
|
|
|
|
| taip , as jas 4 pasidariau , ir wisos weike iskarto... operacini nesi atwirksciai ikises? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 07, 10:18 |
|
|
|
|
| Viskas ok su šita mikre, tranzai irgi teisingai įlituoti. Kas dar gali būt? :/ |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 07, 11:02 |
|
|
|
|
| iki mikruskes normalus maitinimas ateina? tu parodyk takeliu puse, taip ten wiskas pas tawe kreiwai.... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 07, 11:27 |
|
|
|
|
| Man toks jausmas, kad dėl per didelės maitinimo įtampos blogai veikia. Turėtų būti +/- 12 V, o pas mane 15. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 07, 11:40 |
|
|
|
|
| nemanau del sito dalyko , tawo operacinukas naujas? man kitokios schemos apsaugos nejo grinai del reliu warzos.. net ir taip yra buwe, sita bent jau nechalturyjo |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 07, 11:44 |
|
|
|
|
| Visi elementai nauji išskyrus reles, jas išlupau iš kažkokios schemos. Bet sakau, relės negauna nuo T5 maitinimo minuso. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 07, 12:04 |
|
|
|
|
| Jeigu klaidų nėra, tau sakė - viskas veikia. Jeigu neveikia - kažkuri detalė bloga. Pamatuoji kas išeina mikroschemos išėjime. Jeigu viskas tvarkingai, tai klaida tolimesnėse detalėse. Gal varžą ne tokią įdėjai ar tranzą ir tt. Jeigu mikroschemos išėjime neatsiranda signalas taip kaip priklauso, kalta mikroschema. O tas greičiausiai ir bus. Tuomet išimi mikroschemą iš dėklo ir įdedi naują, bet upppps... pas tave lizdo nėra - pats kaltas. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 07, 12:36 |
|
|
|
|
| Mikroschemos išėjime įtampa yra, varžos visos ten įlituotos. Tik R7 vietoj 22Kohm pas mane 24Kohm, bet nemanau, kad dėl tiek kažkas negerai gali būt. Diodai gal ne ta kryptim įlituoti? Bet lyg ir taip, kiek žiūrėjau. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 07, 13:17 |
|
|
|
|
| Sumažink R12 tada. Ir bandyk tranzą pakeist jeigu vistiek neveiks. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |