Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 22, 15:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Ijungus laptopa pasigirsta kad hardas pasisuka, syla procas, taciau ekranas visa laik juodas. Kompas senas (fujitsu amilo siemens k7600) vazdo plokste integruota kartu su pagrindine. Gal kokiu minciu? man mintys apie vaizdo plokste sukas...
pasiimk prozektoriu kokiu ar gera lempa ir šviesk i monika. Jei matosi vaizdas tai arba lempos arba inverteris kaltas, na gal dar tas mygtukas kur kai uždarai laptopa prisispaudžia ir atjungia lempas.
prijungus isorini monitoriu raso no signal, su proziku pasvietus nieko, manau net neuzsikrauna kompas, nes nedega indikacijes lemputes, kurios sviecia kai kompas "galvoja"..
Ijungus laptopa pasigirsta kad hardas pasisuka, syla procas, taciau ekranas visa laik juodas. Kompas senas (fujitsu amilo siemens k7600) vazdo plokste integruota kartu su pagrindine. Gal kokiu minciu? man mintys apie vaizdo plokste sukas...
Simptomai rodo, kad mire tavo vaizduskes chipas, bios'as neranda vaizdo kontrolerio todel nekrauna windausu, ir speju kad ijungus visalaik restartuojasi ?
Su proziku sonu pasvieti vaizdas matosi jei su LCD pasvietimu, pries kelias dienas ir man nusprogo monitorius. Pramuse kondika ir sudegino saugikli, kaip supratau ten lempos yra dvi tad tikrai inverteris nuduso. Samsungo monitoriuje blogai elementai isdelioti, kondikai pastatyti salia kaistanciu daliu o vietos tai ir trys plokstes tilptu tad ilgaamziskumas sumazeja zenkliai.
O jei visai nedega tai sunku pasakyti iskart.