|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 12, 15:54. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mokslai » 2010 stojimai ir tt.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 20:00 |
|
|
|
|
Na gal mano pvz biški netikęs, bet sakykim imkim kad kažkas parašė pirmu numeriu, o kažkas kokiu dvyliktu numeriu skirtumas pagal priotiteta didelis o sakykim balų skirtumas tik vienas balas, dvyliktoj vietoj parašusio žmogaus naudai. Tai va kurį pasiims jie ar tą kuri tą specelybę pasirašė dvyliktoj vietoj ar tą kuris pirmoj, nes va jei tu pasirašei dvyliktoj vietoj tai išdalies jinais tau ir ne tiek svarbi ir tu jos netaip ir nori kaip pirmoje pasirašęs.. Na logiškai pas mane teisingai, bet iškitos puses tada tikrai gali gautis kad niekur ir neįstos jei pirmose vietose nekliuvo ir nusirito iki galo savo sąraše žmogus...
P.s. Laimei aš dar po sena tvarka įstojęs, dabartinimas biški nepyragai, nes nežinai kas laukia ir kokia liaudis susirnks ir koks tas vidurkis bus kuris viską lems..  |
|
|
|
|
|
 |
 |
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 21:43 |
|
|
|
|
Viskas gana paprasta su tuo stojamuoju balu. Tarkim parasai nr1. medicina nr2. informatika . Kompiuteris ziuri koks gaunasi tavo konkursinis balas medicina tarkim tavo 15, o minamalus, kad istoti yra 16 reiskia nepatenki i medicina ir kompas ziuri i tavo nr2, kuris tavo yra 17, o pereinamasis 14 reiskia patekai ir esi irasomas i preliminaru sarasa istojusiuju i informatika, ir isstumi maziausia bala turejusi zmogu, kuris buvo sarase, bet tau patekus krenta lauk is jo ir kompas ziuri to zmogaus sekancia norima specialybe ir taip viskas vyksta kol visi pageidavimai uzsipildo. Jei trumpiau nera skirtumo, kuriuo nr ar 1 ar 12 irasiai, nes sudarinejant sarasus bus ziurima i stojamuosius balus.
Dabar i mano klausima prasau atsakyti Noriu stoti i vgtu automatikos specialybe tai vienintelis dalykas kuri noriu studijuoti, bet taip susikloste, kad 11-12 klaseje matieka ir fizika turejau b lygiu ir neka ismokau, bet visad buvau gabus matematikai. Tai jei istociau i mokama vieta imanoma man butu mokytis ir speti ismokti ko truksta is mokyklos laiku jei tikrai stengciausi, o ne studentauciau? |
|
|
|
|
|
 |
 |
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 21:59 |
|
|
|
|
| Socrates rašo: |
Tai geriau pasisakykit kiek bus elektroniku fuksu KTU?  |
As uz poros metu galvoju stot , tik neapsisprendziu ar su ar ktu , ajsku dar gali viskas keistis , bet vistiek jau siektiek planuoju. Aceit Su parengia geriau , daugiau praktikos ir pan , bet tipo mazas balas pas darbdavius , o va Ktu antroi vietoi pagal isdarbinima , bet vaziuot y kauna gyvent , kai siauliuose yra univieras nezinau , ka patartumet? |
|
|
|
|
|
 |
 |
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 22:55 |
|
|
|
|
| xprt rašo: |
Viskas gana paprasta su tuo stojamuoju balu. Tarkim parasai nr1. medicina nr2. informatika . Kompiuteris ziuri koks gaunasi tavo konkursinis balas medicina tarkim tavo 15, o minamalus, kad istoti yra 16 reiskia nepatenki i medicina ir kompas ziuri i tavo nr2, kuris tavo yra 17, o pereinamasis 14 reiskia patekai ir esi irasomas i preliminaru sarasa istojusiuju i informatika, ir isstumi maziausia bala turejusi zmogu, kuris buvo sarase, bet tau patekus krenta lauk is jo ir kompas ziuri to zmogaus sekancia norima specialybe ir taip viskas vyksta kol visi pageidavimai uzsipildo. Jei trumpiau nera skirtumo, kuriuo nr ar 1 ar 12 irasiai, nes sudarinejant sarasus bus ziurima i stojamuosius balus.
Dabar i mano klausima prasau atsakyti Noriu stoti i vgtu automatikos specialybe tai vienintelis dalykas kuri noriu studijuoti, bet taip susikloste, kad 11-12 klaseje matieka ir fizika turejau b lygiu ir neka ismokau, bet visad buvau gabus matematikai. Tai jei istociau i mokama vieta imanoma man butu mokytis ir speti ismokti ko truksta is mokyklos laiku jei tikrai stengciausi, o ne studentauciau? |
pirma supeiksiu pirmaja dali
juk praeinamasis balas skaiciuojamas nuo paskutinio istojusio. bent jau as taip manau. cia kazkaip nesamone kad pvz sumasto padaryt 16 praeinama, tai studiju krypciai skiriama apie 2k vf vietu, ir tik 1.5k turi didesni bala nei 16. tai kur dinsgta 0.5k vf vietu? sakua, keistai cia yra, reik laukti ir baigta. cia turbut sumaste kokia formule, nesjuk db net vaziavimui dviraciu yra formule sukurta, o cia tik siaip - 45k zmoniu likimas sprendzias xD
antra:
manau su uzsispyrimu viskas imanoma. aisku turbut reiketu kad kas padetu spragas uzlipdyti, nes gan sunku vienam be pagrindu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 22:56 |
|
|
|
|
manau kad spėsi jei norėsi ypač kai ten mokysies daug nesusijusio su mokykla.
p.s. Pirmu nr rašyk nemokamą antru mokamą tą pačią spec. |
|
_________________ Bandau praplėst žinias |
|
|
|
 |
 |
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 19, 23:16 |
|
|
|
|
| plutonium rašo: |
pirma supeiksiu pirmaja dali
juk praeinamasis balas skaiciuojamas nuo paskutinio istojusio. bent jau as taip manau. cia kazkaip nesamone kad pvz sumasto padaryt 16 praeinama, tai studiju krypciai skiriama apie 2k vf vietu, ir tik 1.5k turi didesni bala nei 16. tai kur dinsgta 0.5k vf vietu? sakua, keistai cia yra, reik laukti ir baigta. cia turbut sumaste kokia formule, nesjuk db net vaziavimui dviraciu yra formule sukurta, o cia tik siaip - 45k zmoniu likimas sprendzias xD
antra:
manau su uzsispyrimu viskas imanoma. aisku turbut reiketu kad kas padetu spragas uzlipdyti, nes gan sunku vienam be pagrindu  |
As matyt nemoku aiskiai isaiskinti Turejau omenyje, kad ne kazkoks minimalus praeinamasis yra, o toks praeinamasis balas yra koki padiktuoja studijuojantysis t.y. paskutinis sarase preliminariai istojas. Cia siaip buvo tiesiog palyginimas su tais balais  |
|
|
|
|
|
 |
 |
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 20, 02:42 |
|
|
|
|
| Elektronix rašo: |
| Socrates rašo: |
Tai geriau pasisakykit kiek bus elektroniku fuksu KTU?  |
As uz poros metu galvoju stot , tik neapsisprendziu ar su ar ktu , ajsku dar gali viskas keistis , bet vistiek jau siektiek planuoju. Aceit Su parengia geriau , daugiau praktikos ir pan , bet tipo mazas balas pas darbdavius , o va Ktu antroi vietoi pagal isdarbinima , bet vaziuot y kauna gyvent , kai siauliuose yra univieras nezinau , ka patartumet? |
Yra pas mane grupioku nemazai is Joniskio ir kitu miestu. Studijuoja ir namo nenori Net ir baisu pagalvot kaip barakuose pila Bet toks jau studentu gyvenimas
O del stojimu, tai jus eiles tvarka surasote tik tam, kad sistema(kompiuteris) zinotu nuo kurios pradet. Realiai sistemai jokio skirtumo, kur jus ikisht, tik patikrina ar atitinka stojamasis balas ir ikisha i pirma pasitaikiusia, tik jus nurodot nuo kurio dalyko pirma pradet. Taigi, jei mano balas 19, o tavo 17, net jei as busiu irases i 12 vieta ta specialybe, kuria tu parasei pirmu numeriu, vistiek mano balas yra aukstesnis ir as is ten isstumsiu tave. Ir jokio skirtumo "kur tu nori ar nelabai nori", irasei = nori. Cia kaip bulio algebra, yra tik 1 ir 0 (aka NORI ir NENORI)  |
|
|
|
|
|
 |
 |
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 23, 14:59 |
|
|
|
|
| 1 VU moderniųjų technologijų fizika ir vadyba vf NL 19.54 19.54 kvietimas, NL |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
 |
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 23, 16:31 |
|
|
|
|
| 1 KTU automatika ir valdymas (mechatroninės sistemos; procesų valdymas; transporto automatika; valdymo sistemos) vf NL I 17.08,17.08 kvietimas, NL |
|
|
|
|
|
 |
2010 stojimai ir tt. |
Parašytas: 2010 07 23, 17:12 |
|
|
|
|