Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 05, 22:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
RCL'e Kaune tai kai dirba trys tai tas senukas toks maladiec... Visada padės, pasakys ko reikia, pakonsuktuos, informuos apie prekes, aš jam atlyginimą pakelčiau, nes lankytojus pritraukia. O tie du kiti tai tragedija, amžinai aiškini viską, nieko neriša, pasako, kad prekės nėra, poto kažkaip atsiranda dar po kurio laiko aiškinimosi... Bendravimas, tai maždaug eik iš čia greičiau..
Keista, kiek ko reikėjo, visada paaiškindavo, pagelbėdavo. Kita vertus, reikia pačiam žinoti, ko nori, kai į tokią parduotuvę eini, kitu atveju nieko gero iš apsipirkimo neišeis.
Visdėlto tik Kauno RCLe nei karto nepasijutau ne ten papuolęs ar kitaip nepatogiai, ko negaliu pasakyti apie kitas parduotuves Kaune ar Vilniuje (Klaipėdoje nežinau), kita vertus pardavėjai taip pat žmonės ir tikrai nežinau kaip elgčiausi su žmogum, kuris ateina ir sako: duok tą, nuuu žinai, su dviem laideliais, mėlinas toks, nežinau kas, bet duok...Rezultatas visada bus geresnis, jei ateisit į parduotuvę žinodami ko norite (arba su gyvu pavyzdžiu), o su pardavėju pradėsit ilgas diskusijas tik tada, kai už nugaros nestovi dar keli pirkėjai.
Na nežinau jau greitai metai bus kaip RCL-ui skiriu pirmenybę. Klysta visi kurie dirba, taip pat ir aš. Tenais po pasikeitimo dirba tikrai supratingas, tolerantiškas kolektyvas. Jei ko ir neturi tuoj pat paskamino į centr. sandėlį ir viskas čiki. Matosi kad žmonės tobulėja, stengiasi. Gal jiems bonusai rašosi už gerą prekybą, nežinau. Bet einu tik ten, aišku jei yra pas juos manę dominančių prekių.
Nu jus kolegos tikri telepatai. Paskaitykit idemiau autoriaus pirma pranesima, ten nera parasyta nei miestas nei parduotuve o kad pritariat ir mane blogai aptarnavo, ir mane. Temos autorius nera atsitiktinis forumo dalyvis, nes parase jau beveik 5000 pranesimu. Registruodamasis nurode Charlottenberg (Švedija) miesta, tad dabar zinok apie kokio miesto parduotuve snekama.
Nu jus kolegos tikri telepatai. Paskaitykit idemiau autoriaus pirma pranesima, ten nera parasyta nei miestas nei parduotuve o kad pritariat ir mane blogai aptarnavo, ir mane. Temos autorius nera atsitiktinis forumo dalyvis, nes parase jau beveik 5000 pranesimu. Registruodamasis nurode Charlottenberg (Švedija) miesta, tad dabar zinok apie kokio miesto parduotuve snekama.
Nueik Kaune į RCL - ą nusipirk ką nors ir daugiau kartų ir suprasi. O šiaip tai jie visi normalūs, senukas - geriausias be kalbų.
Tai kam jus cia rasot ? Kaip bobeles dalinates ispudziais tas blogas ir anas blogas, konkrenciai toks ir toks pardavejas neatlieka savo pareigu ir nusianciat tiesiai i imones emaila, o jei visi siustumet tai po keliu dienu ar savaiciu turetu buti progresas, bet atminkite, rasykite visi ir daug, o cia tai suns balsas i dangu neina
1/2 velnio tie pardavejai. lemonoj, apskritai, arogancijos prisisotine dauguma, o RCL - zmoniskesni. Del poziurio i klijentus - taip, reiktu tam vyrukui pasitobulint, o tai paskui nukris iki lemonos pardaveju lygio...