|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 10, 06:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Principinės elektrinės schemos » Reikalinga schema.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Reikalinga schema. |
Parašytas: 2010 06 20, 10:31 |
|
|
|
Vo, dėkui. Nors užvedei kelia ant pavadinimo Nes googlinau ilgai rašdamas bike wheel display ir pnašiai, bet nelabai radau |
|
|
|
|
|
Reikalinga schema. |
Parašytas: 2010 06 20, 17:31 |
|
|
|
|
_________________ Išmoksta netas kuris klausinėja, o tas kuris supranta atsakymus.. |
|
|
|
|
|
Reikalinga schema. |
Parašytas: 2010 07 20, 14:56 |
|
|
|
Sveiki,man reikia itampos keitiklio Schemos. Gal kas gali pasakyti kaip teisingai i google irasyti pavadinima, nes meta tik is 12v i 220v.
O as noriu itampos keitiklio is kintamos tinklo itampos 220, i pvz -+40 ar panasiai. Antrine itampa nesvarbi, susivinioti neproblema juk. Dekui.
jei kas turit isbandyta schemute pradedanciajam, tai prasau pasidalinkite linku |
|
_________________ Tikėk formulėmis, tačiau pasitikėk tiktai savo ausimis. 864731477 |
|
|
|
|
Reikalinga schema. |
Parašytas: 2010 07 20, 15:25 |
|
|
|
Galėjai geriau ir neatsakyti į ne į temą pataikiusio pokštininko klausimą.. |
|
|
|
|
|
Reikalinga schema. |
Parašytas: 2010 07 20, 15:31 |
|
|
|
@cleaner
Sorry nepastebėjau kad čia ne temos autorius klausia. |
|
|
|
|
|
|
Reikalinga schema. |
Parašytas: 2010 07 20, 17:06 |
|
|
|
kas jau kas, bet man padejo jo linkai. Ir kas butu jei niekas neatsakinetu i klausimus? ir taip forumas mirstantis, bei dvesiantis. Ir viskas todel, kad visi pizdavojasi vieni is kitu. Skaitai ir 1/5 zinuciu pasiticiojama is kitu. paziurekit senas temas 2004-2006 metu. Niekas nieko nepasakydavo blogo, o patardavo, bei pasidalintavo. Kodel po galais kai paklausi 5 pasitycioja, o 1 atsako.
ne i tema cia bet anegdotas ira:
Zydu frm. uzduodi klausima, tu pats gauni dar kokius 5.
Rusu frm. uzduodi klausima, tau visi padeda, bei atsako durnus klausimus.
Lietuviu. tik leptelek kazka - vieni per kitus visi lips galvom, kad pasirodytu kokie protingi ira, padaro is taves durniu, o atsakimo taip ir negauni.
Kur paprasciausios normalios bendravimo manieros dingo? ar as jau atsilieku nuo pasaulio? |
|
_________________ Tikėk formulėmis, tačiau pasitikėk tiktai savo ausimis. 864731477 |
|
|
|
|
|
Reikalinga schema. |
Parašytas: 2010 07 20, 17:25 |
|
|
|
Tai tau vis dar nedašunta, kad klausi mano temoje VISIŠKAI ne į temą? Tai kaip aš galiu, šiuo atveju, tavęs nep**davoti jei net nesugebi nueiti į temą ,,maitinimo šaltiniai,, ir ten klausti apie tą savo sušiktą keitikli? Ir dar drįsti ginčytis...
Lituokime rašo: |
kas jau kas, bet man padejo jo linkai |
Ir kitoje, TAVO, temoje būtų atsake taip pat.
Ir kas butu jei niekas neatsakinetu i klausimus? |
Mano atveju, būtų graži, švari tema į kurią jau yra gauti net keli geri atsakymai.
ir taip forumas mirstantis, bei dvesiantis. Ir viskas todel, kad visi pizdavojasi vieni is kitu. |
Pats skatini savo nesugebėjimu sukurti naujos temos. |
|
|
|
|
|
|
Reikalinga schema. |
Parašytas: 2010 07 20, 18:07 |
|
|
|
temu ir taip pridaryta velniai zino kiek neatsirinksi. i tavo klausima atsakyta pilnai. sedek susirinkinek. man reikalinga principine -elektrine schema, todel cia rasau. temos pavadinimas visai nekonkretus, jei butu parasyta kokia led matrica ar kokia velniava, tai net nebuciau nosies kises. |
|
|
|
|
|
Reikalinga schema. |
Parašytas: 2010 07 20, 21:14 |
|
|
|
Na taip, pripažinsiu dėl pavadinimo, bet koks tau skirtumas kiek temų? Jei tau reikia keitiklio tai googlink ar per paiešką žėk. O galų gale
Maitinimo šaltiniai
Įtampos stabilizatoriai, keitikliai, apsaugos blokai, energijos šaltiniai: akumuliatoriai, baterijos ir pan.
Tai man visvien atrodo, kad geriau ten rašyti. O jei ne - vivien galima savo temą sukurt, kad nebūtų taip, kad koks žmogus dabar googlei ves ,,spike pov,, ir gaus šitą temą o tolimesni komentarai - keitiklio tema. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|