Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 14, 13:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, iškilo man tokia problemėlė su telefonu...
Telefonas buvo paimtas iš bitės už 1LT, o dabar aš noriu naudotis tame telefone internetu, bet jau su tele2 kortele...
Dabar bandant prisijungti prie neto rašo:Pirmiausia užsisakykite pakeitimų duom. paslaugą ....
Tada rašiau žinutę, norint gauti tele2 neto nustatymus : INTERNETAS ir siunčiau 1504... Po kiek laiko parašo: Neįmanoma išsaugoti parametrų.Jie panaikinti....
Ką daryti???
Telefonas Nokia
_________________ Išmoksta netas kuris klausinėja, o tas kuris supranta atsakymus..
Dabar kažkokiu būdu sugebėjau ištrynti ir tą bite GSM (ar kaip ten)
Tai dabar negaliu nei tu prieaigos taškų parinkti, bandžiau atsiusiūsti vėl tuos nustatymus rašo, maždaug taip :Nustaymu išsaugoti neįmanoma...
_________________ Išmoksta netas kuris klausinėja, o tas kuris supranta atsakymus..
Na dar viena klausimėlį turiu....
Tam telefone ( NOKIA 6080) laisvos vietos yra 1.6MB, man bandant parsisūsti NIMBUZZ kuris užima 300KB, rašo, kad failas per didelis, tas patsi ir su FRING....
Ką daryti ?
Beje ta pačia problema turiu ir ant sony ericsson, ten laisva net ~7MB, o parsisiūsti neleidžia.... Rašo tą patį...