|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 27, 21:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Naudotos aparaturos parduotuves
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
 |
 |
Naudotos aparaturos parduotuves |
Parašytas: 2005 10 21, 17:06 |
|
|
|
jo kainikės ten normalios nors aparatūra ganėtinai pavargusi,klausiau marantz pm-35 stiprą taip klaikiai skambėjo,pardavėjas apeliavo kad nesusigroja su akustika,bet manau kad ten viduj kažkas ne taip ar fuflyžnų detalių prikišta-nu negirdėjau kad marantzas nors ir žemos klasės taip klaikiai grotų,akajus grojo geriau bet potencas traškėjo,integra dar nebloga buvo bet irgi kažkoks jungiklis pakruštas ir kaina nemaža,o šiaip jei kainos būtų mažesnės tai visai nieko rūsys pklausyt be problemų,už užstatą irgi duoda,kas liečia kalvarijų turgų tai vyrukas irgi turi šio to bet toje būdoje paklausyti jau problematiška,o jei už užstatą tai maždaug vis tiek kažką turi paimti pinigų gražint nelabai nori ir dar labai prajuokino sako ja tebe otvečiaju što etot chorošo zvučit ,lyg jis mano muzikinį skonį žino,na kainos irgi ne pačios mažiausios,toliau žvėryne tokioj truščioboj taisykla yra ,ten kartais įdomių dalykų būna,bet reikia telefą palikti kad paskambintų nes neužsibūna ten geri dalykai,na ir dar tramvajų gatvėj Aleksandras toks gyvena turi daug įvairios aparatūros ir brangesnės ir pigesnės,kainos nelabai mažos bet pasirinkti ir paklausyti galima,jo skelbimai dažnai būna omni vartuose.tokia va mano patirtis vilniaus rinkoj,pats dar nieko neįsigijau. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 10 22, 01:25 |
|
|
|
Truputi kritikos...mano nuomone susidare tokia kad zmonems tokios firmos kaip Marantz,Pioneer,Yamaha ar dar kazkas p.n. asocijuojasi kaip aukstos klases audio aparaturos gamintojai...apsizvalgykit aplinkui...yra juk NAD, Mcintosh,AudioNote ir t.t aiksu kai kurie aparatai kainuoja daug bet juk niekas nedraudzia susirasti galiausiai ju schemas ir pasidaryti paciam...PVZ.: AudioNote P1Se |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 10 22, 01:36 |
|
|
|
maranz pioneer yamaha irgi geros firmos:) tiesiog tai priklauso nuo to kam ko reik.. pas mane namie kompiuterines koloneles stovi ir man to uztenka:) tiesiog jei prastos kokybes mp3 klausai tai px yra per ka...
darbe tannoy aktyvius monitorius pro serijos turiu ir gerai....
dar ausines neblogas ir uztenka... nesu is tu zmoniu kurie pamise del garso kokybes(save vadina audiofilais ar kazkaip ten:) ir niekada "neismesciau" kruvos pinigu tam kad turet kazkokios labai krutos firmos kazkoki labai kruta aparata kad visiem galeciau pasigirt.. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 10 22, 01:45 |
|
|
|
bet kuo toliau tuo labiau tas prastas supratimas apie garsa progresuoja...visi klauso MP3, ziuri Divx...niekas jau net negalvoja kad gali buti geriau...supratimas apie garsa beabejo skiriasi...kadangi pats susijes su aparatura tai mane labai juokina kai ateina pirkt DVD ir klausia ar skaito Divx...tai kam pikrt DVD jei ziuresi pratos kokybes vaizda...anyway kiekvienas neturintis galimybes palyginti kokybiska su nekokybisku tai sneka ir bando pateisinti prasta daikta. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 10 22, 01:49 |
|
|
|
Pvz: Musical Fidelity A3.2 kainuoja tiek pat kiek Yamaha resiveris aukstesnes klases...bet Musical'o niekas nepirks nes juk salia stovi YAMAHA... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 10 22, 01:50 |
|
|
|
ir dar prie to pacio:
as kai esu pro aparaturos gerbejas(garsas turi buti kokybiskas ir TIKROVISKAS) tai firmos kaip yamaha ir maranz tikrai mano supratimu yra rimtos:)
p.s. gero garso reik eit klausyt i koncertus:) eisiu ryt kolinso paklausyt, nors arenoj garsas ir ne pac geriausias... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 10 22, 02:07 |
|
|
|
Neo rašo: |
Truputi kritikos...mano nuomone susidare tokia kad zmonems tokios firmos kaip Marantz,Pioneer,Yamaha ar dar kazkas p.n. asocijuojasi kaip aukstos klases audio aparaturos gamintojai...apsizvalgykit aplinkui...yra juk NAD, Mcintosh,AudioNote ir t.t aiksu kai kurie aparatai kainuoja daug bet juk niekas nedraudzia susirasti galiausiai ju schemas ir pasidaryti paciam...PVZ.: AudioNote P1Se |
NAD ypac asocijuojasi labiau su muzikiniais centrais,ir statyti salia Macintosh ar AN kaskaip nesiderina.... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 10 22, 02:28 |
|
|
|
Kaudio rašo: |
Neo rašo: |
NAD ypac asocijuojasi labiau su muzikiniais centrais,ir statyti salia Macintosh ar AN kaskaip nesiderina.... |
NAD'as negamina muzikiniu centru...Kaudio gerbiu tave kaip zmogu kurio pilna visur bet NAD lengva ranka galiu statyti su paminetom firmom |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 10 22, 12:58 |
|
|
|
NAD'as negamina muzikiniu centru...Kaudio gerbiu tave kaip zmogu kurio pilna visur bet NAD lengva ranka galiu statyti su paminetom firmom[quote]
Ar bent lyginai,kad rasineji...NAD tai pigi biudziatine firma,su gamyba Kinjoje,ir net savo pradiniose negali suspresti dvipolio maitinimo,del ko signalo kelyje pilna kinietisku elektrolitu(nesenai teko perdarineti virsutini NAD galini ir pradini-eilinis sirpatrebas,ir toje kainu kategorijoje tikrai ne geriausias pasirinkimas)  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |