|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 11, 14:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Vykdomi projektai » 8KW SMPS
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 12, 23:02 |
|
|
|
Pas mane galingesnis nei ten panaudotas ir užmužti gali, greičiau modernus savižudis
VytasS rašo: |
Du klausimai:
1. Ar tu gali savo generatoriu prijungti tarkim prie mano duoto transformatoriaus? Kokie reikalavimai trafui? |
Galiu prijungti prie betkokio, vienintelis reikalavimas kad nebūtų permažai omų pirminė apvija, kita vertus net ir su 1R pirminę galiu jungti nuo 300V.
Kaip jau minėjau mano generatorius ( bent jau pats galas ) yra visiškai universalus, įdėjus PWM controlerį būtų galima padaryti 20KW ( ir daugiau ) D-klasės stiprintuvą ŽD.
Citata: |
2. Nekilo minciu kaip nuvesti (na kad ir pora metru i kaire) energija, gaunama antrineje tavo trafo apvijoje? |
Esu pasidaręs ekspermentinius wirless power demonstratorius, kuris per 20-30cm uždegdavo 6W ledus ( aišku naudingumas tai geras, max 30pr, išskyrus prikišus arti, tada išauga ) Bet čia kalba eina apie pirminės kuriamą enerigą, ką tu turi galvoje sakydamas antinėje apvijoje ? Nori visus tuos voltus ir amperus kam nors panaudoti ? |
|
_________________ Experience is the simply the name we give our mistakes |
|
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 12, 23:25 |
|
|
|
Noriu visus amperus ir visus voltus panaudoti..... O jei dar visa paleisti per koki magnetini impulsu kompresoriu...
Vizualiniu efektu nepakanka.
Trafas apie 15 kW . Pirmine - apie 0.5 om. Reikia paduoti impulsiuka kokiu 500-700 V . 50-100 ms trukmes. apie 0.5-1 kJ. |
|
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 12, 23:41 |
|
|
|
Noriu visus amperus ir visus voltus panaudoti..... O jei dar visa paleisti per koki magnetini impulsu kompresoriu...
Vizualiniu efektu nepakanka.
Trafas apie 15 kW . Pirmine - apie 0.5 om. Reikia paduoti impulsiuka kokiu 500-700 V . 50-100 ms trukmes. apie 0.5-1 kJ. |
koki ten atomini reaktoriu gaminsi?
ar gal kartais EMP ginkla konstruoji? |
|
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 12, 23:43 |
|
|
|
EMP ir LED jums palieku. Neidomu eiti su visais |
|
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 12, 23:47 |
|
|
|
Branduolines sintezes reaktoriu |
|
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 12, 23:49 |
|
|
|
As palauksiu kol ji kas nors pagamins.
beja 0,5-1 kJ nera tokia baisi energija ypac per 50 ms..
prie ns - taip... |
|
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 13, 00:01 |
|
|
|
Mikrobange namams sildyt |
|
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 13, 00:03 |
|
|
|
Senas patentas (ar ne 1978m). nenoreciau tokiuose namuose gyventi. Ir impulsai tam visai nereikalingi. |
|
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 13, 00:28 |
|
|
|
Vizualiniu efektu nepakanka. |
Iskelk auksta stieba ir lauk audros - kai tikras zaibas driokstels, tai maza nepasirodys ir be jokiu ten magnetiniu kompresoriu. |
|
_________________ Elektroje stebuklų nebūna - būna blogi kontaktai!
"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva) |
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 13, 08:37 |
|
|
|
na realiai pas mane paleidžiamas yra 350us trukmės impulsas. pas tave reikia gerokai trumpesnio ir galingesnio.
Gaunasi kad turėčiau vieno impulsu iškrauti visus savo kondensatorius.
tau kaip supratau reikia paduoti kintamą srovę ane ?(kokie parametrai)
realiai bijočiau jungti prie tokio dalyko, nes tesla coile pas mane yra kondensatorius kuris apsaugotų nuo per didelių srovių bei DC ,o čia jei kas ne taip, iškarto pokšt... |
|
_________________ Experience is the simply the name we give our mistakes |
|
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 13, 21:47 |
|
|
|
Matai tokiu atveju galiu iskrauti paprasta kondensatoriu brutaliai su tiristorium. Del impulsu fronto ir negalejimo reikalingu metu atjungti netinka man taip.
Ieskau "elektroninio impulsu kompresoriaus". kazkodel ir pagalvojau - gal didele talpa (na nors jos 20 %) iskrauti per tavo schema.
Iskraunant pilnai per tiristoriu - per ilgas laikas gaunasi. Kondensatorius super impulsinis. Vien mase 30 kg kazka sako...
PS. pagal mano stebejimus dar forume yra keletas HV megeju. Kur jus? |
|
|
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 13, 22:18 |
|
|
|
.
Iskraunant pilnai per tiristoriu - per ilgas laikas gaunasi. Kondensatorius super impulsinis. Vien mase 30 kg kazka sako...
|
Na idomiai cia mastote kolega - laikas mat per ilgas.
Taigi jei trumpinsite ta laika per anksti nutraukiant viena ir ta pacia grandine elektroniniais pilnai valdomais raktais (skirtingai nuo tiristoriaus), tai atitinkamai sumazes ir bendra impulso energija, nes to jo sutrumpinto veikimo metu tai galia gi nepadides (atzvilgiu pradines) keiciant tik valdymo trukme ir tuo labiau mazejimo linkme - tam reiketu didinti pradine itampa (tai ka, 30 kg konderiu to jau nesugeba? ) arba keisti apkrovos grandines parametrus, bendru atveju matyt mazinti varza/induktyvuma.
Va toks blin gaunasi tas "elektroninis impulsu kompresorius".
Nera cia jokio "kompresoriaus", geriausiu atveju tik paprastas kirvinis "trumpintuvas". |
|
_________________ Elektroje stebuklų nebūna - būna blogi kontaktai!
"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva) |
|
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 13, 22:31 |
|
|
|
A ne velnio. Juk iskrauti man reik ne i keptuve kokia. Ko gero suprantate, kad turiu tiksla ta iskrova kazkur nuimti (panaudoti)? Va cia man reikalingas tam tikras inpulsas. Negaliu as jo "transportuoti" kur reik, jei jis netoks... Stovinti banga gaunasi. Negaliu padaryti universalios linijos...
Padaryk telikui antena is 50 cm laido - nu nerodo nieko.
Arba as nemoku paaiskinti ko man reikia ... |
|
|
|
|
|
8KW SMPS |
Parašytas: 2010 07 13, 22:40 |
|
|
|
Tiesa dar del ko reikai riboti impulsa ( o gal yra geresniu ideju?) tam tikru momentu kai isisotina gelezis - induktyvumas ir taip krenta bala zino kiek.
Pirmineje turiu 100 viju gal 4mmx 1 mm sinos. nebera kur mazinti induktyvumo. Zinoma sunku ilysti i ne tipine (labaii reta arba niekam nenutikusia) problema... |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|