|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 18, 00:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Vaizdo plokštės, monitoriai, TV-tiuneriai » dėl vaizdo plokštes
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
dėl vaizdo plokštes |
Parašytas: 2010 07 12, 13:59 |
|
|
|
|
| GaRn rašo: |
| o koki vaidmeny tas mazas ventiliatoriukas atlieka jis vaizdo plokštės aukštyje vidury mazo radijatoriaus kuris labai kaista ir kurį as su knyga dabar vėdinu? Ta prasma ka jis ten aušina? |
Tai jis motinineje? Tada parašyk matinines pavadinima. |
|
|
|
|
|
 |
dėl vaizdo plokštes |
Parašytas: 2010 07 12, 14:03 |
|
|
|
|
| Taip jis motininėj o motininės pavadinimas MSI N1996 speju kad čia ir yra pavadinimas |
|
|
|
|
|
 |
dėl vaizdo plokštes |
Parašytas: 2010 07 12, 15:18 |
|
|
|
|
pasitaisysiu radau pirkimo dokumentus tai ten rašo MSI K8N Neo4-F
o vaizdo plokštė SVGA Pointview GeForce 6600 256MB DDR TV+DVI PCI Expres va taip ten ir parašyta ten yra toks brėzinukas tai toj vietoj užrasyta NFORCE4 Ultra/Standart toj kur tas ventiliatoriukas |
|
|
|
|
|
 |
dėl vaizdo plokštes |
Parašytas: 2010 07 12, 19:23 |
|
|
|
|
| jai sita mikroshema perdegs, galesi visa motinine plokste pasikeist |
|
|
|
|
|
 |
dėl vaizdo plokštes |
Parašytas: 2010 07 12, 20:17 |
|
|
|
|
| o iš kur man zinot ji perdegus ar ne? kai perdegs kompiuteris visai neveiks? arba pavyzdziuj iš kur man zinot ar vazdo procesorius koks neperdeges juk viskas tvarkoje tik kartais digsta vaizdas turint omeny kad ten keli kondensatoriai nusproge nieko geriau nereikia norėt |
|
|
|
|
|
 |
dėl vaizdo plokštes |
Parašytas: 2010 07 12, 21:47 |
|
|
|
|
| o iš kur man zinot ji perdegus ar ne? kai perdegs kompiuteris visai neveiks? arba pavyzdziuj iš kur man zinot ar vazdo procesorius koks neperdeges juk viskas tvarkoje tik kartais digsta vaizdas turint omeny kad ten keli kondensatoriai nusproge nieko geriau nereikia norėt |
Tai kur tie kondensatoriai nusproge yra taip ir nesupratau ? Ar pacioje vaizdo ploksteje ar motinineje ? Tai jeigu kompas veikia tai nieks dar nenusprogo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
dėl vaizdo plokštes |
Parašytas: 2010 07 12, 22:11 |
|
|
|
|
| kondensatoriai tai vaizdo ploktėje nusproge ir ilgiau padirbus su kompiuteriu dingsta vaizdas gal but atliekan kazka kas labiau reikalauja vaizdo parametru pavyzdziuj ziurint filma vaizdas dingsta greičiau dėl to man ydomu ar čia tie kondensatoriai kalti ar čia kazkas rimčiau panasi problema kaip šitam zmogui http://www.mod.lt/forum/index.php?topic=620.0 tik pasmene lygtais tu dulkiu nebuvo nors pastebejau kad tas radijatorius (kuris yra ant vaizdo plokštes) labai kaista |
|
Paskutinį kartą redagavo GaRn, 2010 07 12, 22:36. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
dėl vaizdo plokštes |
Parašytas: 2010 07 12, 22:59 |
|
|
|
|
Jei tik vaizdas issijungineja tai tada, kaip matau ant tavo vaizdo plokstes nera jokio coolerio O ta neveikinti ant siaurinio tilto irgi galetum pakeisti. Na nusproge elektrolitus jei jie smd irgi galima nesunkiai pakeisti. |
|
|
|
|
|
 |
dėl vaizdo plokštes |
Parašytas: 2010 07 12, 23:21 |
|
|
|
|
jai ta mikroschema perdegs, iskart suprasi. jai ten uzdetas ventiliatorius, reiskia jis ten turi buti, ir suktis jis irgi turi. su dabartiniais karsciais, ilgai nereiks laukt kad perdegtu. vaizdo procesorius nebus perdeges, kitaip jau vaizdo isvis neturetum |
|
|
|
|
|
 |
 |
dėl vaizdo plokštes |
Parašytas: 2010 07 13, 00:08 |
|
|
|
|
pas ji kondikai nuo karscio issiskete. buvo ir man kelis kartus tokie bajeriai su video. paprastai pacia video plokste gamina vieni o ausintuvus gamina kiti ir nesuderina silumos nuputimo srautu. sprogineja butent tie kondikai - kur gauna silumini vejeli is ausintuvu. video paprastai veikia ir toliau, bet atsiranda visokie dryziai ekrane ir pradeda veikt nestabiliai. kai ziuri filma - butent apkrauni video plokste vaizdo apdirbimu, uzkaista ir pakimba. tau ten butinai reikia persilituot tuos kondikus ant panasiu ir korpuse prakapot kelias skyles su kirviu kad geriau vedintusi beje tokiu video seniai nebegamina - taigi naujos nebegausi. nebent uzsigulejus kur sandely. ir ieskok devetos - cia net forume galima gaut tinkancia. ten ta jono suburbuliuota kaina 70lt cia kaina ziopliams. uz 70 lt tai prie video plokstes dar koki apspardyta veikianti kompa prides. |
|
|
|
|
|
 |
 |
dėl vaizdo plokštes |
Parašytas: 2010 07 13, 10:40 |
|
|
|
|
| tai bus matyt dar ten ta beda su ventiliatoium mazu kuris speju daug kainuos dabar pas mane kompo šonas nuimtas ir į jį pučia ventiliatorius didelis toks žinot kai kambariuose stovi tai jokiu problemo niekas nekaista |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |