|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 04:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » JLH Class A amplifier
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
JLH Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 05, 15:40 |
|
|
|
|
@Dikabro - "klausiu, kaip būtų galima 2x24VAC įtampą padalinti į 2x12VAC be stabilizatoriaus?
@Ba1tuks - dabar paskaityk ka tu jam siulei? |
|
|
|
|
|
 |
JLH Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 05, 16:06 |
|
|
|
|
| sopkis rašo: |
@Dikabro - "klausiu, kaip būtų galima 2x24VAC įtampą padalinti į 2x12VAC be stabilizatoriaus?
@Ba1tuks - dabar paskaityk ka tu jam siulei? |
Gerai visažini, persiskaičiau, bet nesupratau ką blogai parašiau?
O aš galvoju logiškiau ir į ateitį. Gi puikiai žinau, kad su AC jis to amp'o nemaitins, vis teik lygins ir gaus apie 16,9VDC, tai geriau be gudrių machinacijų eiti tiesiai prie reikalo, kai stereo 10W A klasei pakanka ir to 100W trafo...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
JLH Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 05, 17:32 |
|
|
|
|
| Ba1tuks rašo: |
Gal ir taip, bet A klasejė maitinimas turi būti nepriekaištingas, kas sunkiai pasiekiama be mandrų reguliatorių arba milžiniškų kondensatorių array'ų, kad brangu labai. Tai ir sprendžia tegu autorius pats, kas jam geriau. Ar pastatai didelį radiatorių ir prisuki viską prie jo ar perki brangius kondikus ir tikiesi, kad nebus jokių humm ir bzzzz ar brrrrr Bet duodu 60% kad bus...
Jau nekalbant, kad žemės turi profesionaliai suvedžiotos  |
Žodžiu kaip visada tikri lietuviai...
Nori kad iš vietos trauktų ir lakiotų kaip feraris, o kuro srėbtų 3 litrus spalvotos saliarkos 100km.
Nu taip, A klasei reikia "didelių" kondų, didelių radiatorių... Ir jei daryti - tai daryti kaip priklauso, be impulsinio maitinimo ar ventiliatorių, o ne pirkti Bugati ir dėti dujas. (tik mano 2 centai ) |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
JLH Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 05, 17:56 |
|
|
|
|
| Ir dar...TOKIAM stiprintuvui labai svarbu laidas,kuriuo jungsis prie tinklo.Atsitiktinai turiu dar keletą užsilikusių firmos "SUMMITOMO AQUSTICS".Galėčiau perleist už niekingus 300 Lt/vnt... |
|
|
|
|
|
 |
JLH Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 05, 18:00 |
|
|
|
|
| RIMAS50 rašo: |
| Ir dar...TOKIAM stiprintuvui labai svarbu laidas,kuriuo jungsis prie tinklo.Atsitiktinai turiu dar keletą užsilikusių firmos "SUMMITOMO AQUSTICS".Galėčiau perleist už niekingus 300 Lt/vnt... |
Tikra tiesa. As va net skalbimo masinai bedeguoninio vario maitinimo kabeli idejau - tai skalbimo kokybe keliais kartais pagerejo. |
|
|
|
|
|
 |
JLH Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 05, 18:08 |
|
|
|
|
| sopkis rašo: |
Tikra tiesa. As va net skalbimo masinai bedeguoninio vario maitinimo kabeli idejau - tai skalbimo kokybe keliais kartais pagerejo. |
Tas pats pas mane su pc. Atx laida pakeičiau bedeguoniu tai ir procas atsigavo ir ramai pradėjo veikt greičiau. Dabar laido dėka vietoj 1,6ghz turiu 8,6ghz. Kas galėjo pagalvot  |
|
|
|
|
|
 |
JLH Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 05, 18:09 |
|
|
|
|
| Bedeguoninis tai dar ne viskas,svarbu,kad būtų išilginio valcavimo... |
|
|
|
|
|
 |
JLH Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 05, 18:51 |
|
|
|
|
O izoliacija to laido irgi duoda kokybės? Nes jeigu medienos gabaliukai po laidais duoda kokybę tai gal ir laido izoliacija turi svarbų vaidmenį? Gal net neapsimoka pirkt už 300 , gal vertėtų už 5000lt nusipirkt kad kokybę pajust? |
|
|
|
|
|
 |
 |
JLH Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 05, 21:53 |
|
|
|
|
Jo jo, aš tokį laidą irgi buvau prie savo "radiotechnika" S30 kolonėlių pasijungiau, tai užgrojo kaip "Alphard" firmos kolonėlės Ir dar netik, galios papildomai atsirado, bosai tapo neprispausti tokie, aukšti tapo malonūs, viduriniai tiesiog užburiantys... Net nebūčiau pagalvojęs...
Dabar paaiškinsiu kaip žmogui VISAS varis yra bedeguonis, nebent tu ten iš svalkos jį partempi visą žalią ir supuvusį "Išilginio valcavimo", tai čia iš viso absurdas Tai yra gamybos technologija, kuri naudojama daugelių laidų ir ne tik gamyboje, kai ir vienokio storio reikia gauti plonesnį ir ilgesnį. Valcuojant išilginiu būdu, velenai sukasi į skirtingas puses deformuodami ruošinį. Jo storis mažėja, o ilgis ir plotis didėja. Šiuo atveju plotis nedidėja, nes yra papildoma velenų pora. Galiausiai viskas eina per krosnį, kur sulieja mikro įtrūkimus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
JLH Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 06, 09:04 |
|
|
|
|
| Baituks,negi juokų nesupranti...O jeigu rimtai ,tai daryti stiprintuvus,kurių n.v.k. neviršija 10 procentų-absurdas.Dar didesnis absurdas tikėtis kažkokių privalumų. |
|
|
|
|
|
 |
Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 06, 09:56 |
|
|
|
|
Nežinau, man tie stabilizatoriai A klasėje nelimpa visiškai. Be to jo naudojamos energijos kaštai didesni už "kokybiškų" kondensatorių kainą, kaip čia kažkas rašė, taigi tas "pigu" labai subjektyvus dalykas.
| Citata: |
| Galėčiau perleist už niekingus 300 Lt/vnt |
Kam man tas tavo varinis kabelis, kai už tiek galiu nusipirkti 0.1mm superlaidininką aušinamą skystu azotu. Ir šiaip savo spam'ą rekomenduočiau pasilikti sau, nes kartais net juokas neima.
Vis tik nusprendžiau gamintis Contax mini Ciuffolio modifikaciją, be jokių stabilizatorių ir panašių nesąmonių. Ten idealiai tiks ir vienas mano trafas. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 06, 12:12 |
|
|
|
|
| Dikabro rašo: |
Nežinau, man tie stabilizatoriai A klasėje nelimpa visiškai. Be to jo naudojamos energijos kaštai didesni už "kokybiškų" kondensatorių kainą, kaip čia kažkas rašė, taigi tas "pigu" labai subjektyvus dalykas.
| Galėčiau perleist už niekingus 300 Lt/vnt |
Kam man tas tavo varinis kabelis, kai už tiek galiu nusipirkti 0.1mm superlaidininką aušinamą skystu azotu. Ir šiaip savo spam'ą rekomenduočiau pasilikti sau, nes kartais net juokas neima.
Vis tik nusprendžiau gamintis Contax mini Ciuffolio modifikaciją, be jokių stabilizatorių ir panašių nesąmonių. Ten idealiai tiks ir vienas mano trafas. |
Nusprendei gerai, bet kaip visada neįsigilinai į schemą... Ten stovi lygiai toks pat stabilizatorius, kuris vadinamas elektroniniu filtru  |
|
|
|
|
|
 |
 |
JLH Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 06, 12:14 |
|
|
|
|
| Baituks,negi juokų nesupranti...O jeigu rimtai ,tai daryti stiprintuvus,kurių n.v.k. neviršija 10 procentų-absurdas.Dar didesnis absurdas tikėtis kažkokių privalumų. |
Matyt nepagavau, nes labai daug visokių lochiškų audiofyyyylų šnekų prisiklausęs esu ir jau nebejuokinga būna kai dar išgirsti panašių, o dar ypač nepanašių į juokus  |
|
|
|
|
|
 |
JLH Class A amplifier |
Parašytas: 2010 07 06, 12:57 |
|
|
|
|
| Nusprendei gerai, bet kaip visada neįsigilinai į schemą... Ten stovi lygiai toks pat stabilizatorius, kuris vadinamas elektroniniu filtru |
Galima ir be jo apsieit mini variante, bet talpa maitinime turi būti ne mažiau 10 000 mkF |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |