|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 19:40. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mikrovaldikliai » Koks mikrovaldiklis man labiausiai tiktu ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Koks mikrovaldiklis man labiausiai tiktu ? |
Parašytas: 2010 07 02, 15:31 |
|
|
|
|
Niekaip Na tesiog nematau praktinio panaudojimo tokiu dalyku, o ir neka pasmokysi su tuo LED spinneriu...Nu nzn kazkaip. Paprastus LEd pamirksinimus tikrau uzskaitau ir naudinga ir taip toliau pradedanciajam, bet toliau gamint toki slamsta, tai nzn,,Na kaip kam  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 02, 18:13 |
|
|
|
|
Dabar gaminu automobiliui
Air/Fuel ratio meter+Temperature meter+Humidity Meter+LCD+MP3 palyer'is ir SD card(planuose).
Truputi susipazinau su RTOS, tai visai naudingas dalykelis ir nera labai sudetingas  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 02, 19:40 |
|
|
|
|
| MarcaZ rašo: |
Dabar gaminu automobiliui
Air/Fuel ratio meter+Temperature meter+Humidity Meter+LCD+MP3 palyer'is ir SD card(planuose).
Truputi susipazinau su RTOS, tai visai naudingas dalykelis ir nera labai sudetingas  |
Su kokia mikroschema darai ir kur parodysi gautus duomenis ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 04, 19:25 |
|
|
|
|
| harizhent rašo: |
| Kaip tu atkuri mp3? naudoji external DAC? |
grot mp3 galima su vs1011e (esu isbandes) ar siaip panasia mikruske, be mikruskes atmega nelabai susidorotu su mp3 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 05, 13:03 |
|
|
|
|
realiai tai tik wavą gali be problemu atkurti, bet jis truputuką masyvokas. Man išvis idomu kaip žmonės atkurinėja garsą su atmega.... nes buna tokiu heroju kurie Lady Gaga per 8-12bit dac klauso...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 05, 17:24 |
|
|
|
|
| Kaip tu atkuri mp3? naudoji external DAC? |
mp3 dar nedariau nieko, cia kaip ir minejau - ateities planai
Na manau pakaktu tos atmegos, aisku gal reiktu kokiu isoriniu mikriu, garso atkurimui pagerinti..O siaip tai nemazai projektu ant atmega32/64, taip pat ir 16  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 05, 19:01 |
|
|
|
|
realiai tai tik wavą gali be problemu atkurti, bet jis truputuką masyvokas. Man išvis idomu kaip žmonės atkurinėja garsą su atmega.... nes buna tokiu heroju kurie Lady Gaga per 8-12bit dac klauso...  |
Ir manai 12bit yra mazai? Paskaiciuok kiek mV atitinka LSB, dar ivertink, kad isejime pastatysi integruojancia grandine ir paziuretume, kas geriau groja - kinietiskas mp3 playeris ar koks procesorius su uzkabintu 12bit dac'u. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 06, 00:09 |
|
|
|
|
Tokiems daiktams klausyti ir 2 bitu dac'o per akis, cia dac'as nieko nebepgerins Ir nepablogins  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 07 06, 20:48 |
|
|
|
|
mp3 pleyrio neturėjau... bet nemanau kad 12bitu yra "sveika klausai" Beje kas ta integruojanti grandinė? |
12bit yra nesveika tik marketingo reklamai.
o jei ziuresim itaka klausia tai 12big DAC atitinka mazdau 0.01% neteisiniu iskraipymu.
nemanau kad tavo stiprintuvas tam bent is tolo prilygsta
intgruojanti grandine is esmes zemo daznio RC filtras. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|