Elektronika.lt
 2025 m. rugsėjo 25 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 09 25, 01:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » ar suselptumet man:)
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 19
Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 ar suselptumet man:)
PranešimasParašytas: 2010 07 03, 22:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
kilo mintis ir sakau paziuresiu koki zmones lietuvoje Smile zodziu galvoju statytis nama(ne prabangu,koki nors paprasta)lesu siektiek yra,bet toli grazu nepakankamai,o dabartines gyvenimo salygos vercia kazka galvoti Sad kaip pvz jei kiekvienas registruotas suselptu po 2lt,tai jau iskarto kiek gautusi,o 2lt manau kiekvienas gali,bet siaip joks tarifas nebutu nustatytas,viskas laisva valia ir kiek kam negaila,juk tikslas palyginus kilnus Rolling Eyes
pvz man asmeniskai nebutu gaila,juk smagu kai kazkas laimingas Smile
PranešimasParašytas: 2010 07 03, 23:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sopkis
Moderatorius
Moderatorius
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Visi registruoti visiem registruotiems po 2lt - ir galu gale lieki su savo 2lt. Va ir isvada. Ka pastatysi uz juos, ta ir turesi.
Ps. - maziau teleloto ziurek
PranešimasParašytas: 2010 07 03, 23:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
teleloto nepamenu kada maciau,o nekiekvienam reikia tu 2lt,daugumai gal nieko netruksta iki pilnos laimes Rolling Eyes
PranešimasParašytas: 2010 07 03, 23:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sopkis
Moderatorius
Moderatorius
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Na suteiksiu as tau ta laime - pervesiu 2lt, bet ir tu man tokia pat paslauga padaryk - pervesk man 2lt. Tu man, as tau - nulinis balansas, taip kad nereikia net pervedineti. O abudu laimingi Smile
PranešimasParašytas: 2010 07 03, 23:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
finansinis amžinasis variklis:

pervedinėjam vienas kitam pagal sia genialia formule formule po 2x^3*5(sin 45*x) litu ir po savaites macxinaciu turesime kievienas trigubai daugiau Laughing

sopkis rašo:
Visi registruoti visiem registruotiems po 2lt - ir galu gale lieki su savo 2lt. Va ir isvada. Ka pastatysi uz juos, ta ir turesi.
Ps. - maziau teleloto ziurek

deja po tokio pervedimo liks pas abu po 60ct is 2 litu nes bankas 1.4lt uz pervedima paima
PranešimasParašytas: 2010 07 03, 23:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
siuo atveju reiktu gal kitaip issireiksti,ne kiekvienas,o kas galit,ir matai ne visi taip galvoja,kaip pvz aukoji vaikams sms'u ar pan,tai neprasai kad ir tau jie pervestu,taip ir cia,man labai reikia dabar,kitam gal labai reikes po metu,tada as nieko pries,jei abiem dabar labai reikia tada beabejo jokios prasmes pavedinet tarpusavyje ir daryti nulini balansa Rolling Eyes
PranešimasParašytas: 2010 07 04, 00:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sopkis
Moderatorius
Moderatorius
Na as tai labai bugaidzio vaurono noriu. Tai irgi laukiu, galima ir ne tik po 2lt. Per pirma karta nesurinksiu tiek kiek reikia, tai darysim pakartojima, kas liks tai tikiuos namui uzteks.
PranešimasParašytas: 2010 07 04, 00:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Nu va kokia krize tevelis per gimimo diena nepadovanojo tai dabar sušelpkite gerieji žmones.
PranešimasParašytas: 2010 07 04, 00:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
viktorasss
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Vargu ar ką tokiu būdu laimėsi,nors aš asmeniškai visada pasiruošes tuo 2 litus bet kada tau perleisti,tik sugalvok kaip apmauti VMI
PranešimasParašytas: 2010 07 04, 00:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
del VMI nepagalvojau Sad
PranešimasParašytas: 2010 07 04, 00:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sopkis
Moderatorius
Moderatorius
Digix rašo:
Nu va kokia krize tevelis per gimimo diena nepadovanojo tai dabar sušelpkite gerieji žmones.

cia man skirta?
PranešimasParašytas: 2010 07 04, 02:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
sopkis rašo:
Digix rašo:

cia man skirta?
Visiem Very Happy
PranešimasParašytas: 2010 07 04, 09:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
sopkis rašo:
Digix rašo:

cia man skirta?

visiems.(nors suprantu kad tu juokauji)
PranešimasParašytas: 2010 07 04, 10:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jakaz
Senbuvis
Senbuvis
manau kad padovanotu,neuztenka tureti teva,jis dar ir turtingas turi buti Rolling Eyes
 Re: ar suselptumet man:)
PranešimasParašytas: 2010 07 04, 11:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
obalys
Senbuvis
Senbuvis
Jakaz rašo:
kilo mintis ir sakau paziuresiu koki zmones lietuvoje Smile zodziu galvoju statytis nama(ne prabangu,koki nors paprasta)lesu siektiek yra,bet toli grazu nepakankamai,o dabartines gyvenimo salygos vercia kazka galvoti Sad kaip pvz jei kiekvienas registruotas suselptu po 2lt,tai jau iskarto kiek gautusi,o 2lt manau kiekvienas gali,bet siaip joks tarifas nebutu nustatytas,viskas laisva valia ir kiek kam negaila,juk tikslas palyginus kilnus Rolling Eyes
pvz man asmeniskai nebutu gaila,juk smagu kai kazkas laimingas Smile

Bet tu afigielines chaliavščikas. Laughing
Patiko matytas variantas. Užėjo bomželis į autodalių parduotuvę pas uošvienę paprašyti dviejų litų. Tipo "duok". Bet tuo metu buvo parduotuvės savininkas (toks naglas maladiec). "Duosiu ir 10lt, bet atidirbk" Šluotą į rankas ir bomželis griežtai prižiūrimas visą mašinų stovėjimo aikštelę tvarkingai iššlavė. Gavo 10lt, bet nuo to karto daugiau nebeužėjo. Smile
Tu atsistok kur prie šviesoforo ar prie parduotuvės ir nuplauk žmonėm mašinų stiklus - žiūrėk dar ir po 5lt gausi. Wink Nebent esi žydelis ir dirbti tikėjimas neleidžia. Very Happy

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Fun football drills
Football Training Equipment, Defending drills football, Kids football training kit
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu