|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 30, 14:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mikrovaldikliai » STK500v2 ar MKII programatoriu rinktis?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
STK500v2 ar MKII programatoriu rinktis? |
Parašytas: 2010 06 22, 15:21 |
|
|
|
su KMII kaikam buvo užmaitinimo bėdu. aš pats naudoju STK500 ir problemu nematau. realiai gali pasidaryti.. savikaina 30lt.. jei turi litu imk padaryta. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 24, 17:52 |
|
|
|
Imanoma pasiaryti programatoriu kuris programuotu Xmega? |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau paraše. ...Bet uz reklama tai susimokejau  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 24, 23:25 |
|
|
|
didshirshis rašo: |
Imanoma pasiaryti programatoriu kuris programuotu Xmega? |
zinoma kad imanoma, tik dabar nezinau jokio pulapio su shema bet manau nesunku rasti |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 25, 18:06 |
|
|
|
siek tiek persizurejau ka apie tai galima rasti, tai kiek suprantu programatorisu tinka toks pat kaip atlema, keiciasi tik programa
vienas is programatosiu variantu
http://tom-itx.dyndns.org:81/~webpage/boards/USBTiny_Mkii/USBTiny_Mkii_index.php
bet kiek suprantu galima naudoti betkoki, tik reiksi žinoti kaip jis pajungiamas
p.s. ziuriu shemos nera tam programatoriiui tai per daug pskubejau. teks paieskoti daugiau
arba paprasyti to puslapio autoriaus kad duotu
ten sako atseit kazkas kopijuoja jo shema ir pardavineja tai nueme is puslapio |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 26, 05:03 |
|
|
|
Digix rašo: |
siek tiek persizurejau ka apie tai galima rasti, tai kiek suprantu programatorisu tinka toks pat kaip atlema, keiciasi tik programa
vienas is programatosiu variantu
http://tom-itx.dyndns.org:81/~webpage/boards/USBTiny_Mkii/USBTiny_Mkii_index.php
bet kiek suprantu galima naudoti betkoki, tik reiksi žinoti kaip jis pajungiamas
p.s. ziuriu shemos nera tam programatoriiui tai per daug pskubejau. teks paieskoti daugiau
arba paprasyti to puslapio autoriaus kad duotu
ten sako atseit kazkas kopijuoja jo shema ir pardavineja tai nueme is puslapio |
Kabo autorius freenode tinkle #avr kanale. Kazin ar dalinsis schema, nes pirkti suinteresuotu nemazai, cia jo biznis, be to ir firmwara jis nuolat tobulina. Manau vertas pinigu aparatas seip. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 29, 23:49 |
|
|
|
turetu buti imanomas. siap ziureiu ten pdi tai programavimas tai galima sakyti tiesiog per uart tiesiogiai dar gerisu nei sensis atmega ISP
bet mikrsohema pai lemonoje kosmine kaina
butu gerai perdaryti and AT90USB82
dar paziurejau tai pasirodo cia kaip ir panasiai ta pati programa kur as buvau rades.
tik kad sukompiliuota ant kitos mikroshemos. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 30, 08:40 |
|
|
|
Tai va kad siuloma usb mikroschema "biski" kainuoja.. Na su laiku atsiras vis daugiau Xmegu programatoriu turbut  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau paraše. ...Bet uz reklama tai susimokejau  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 30, 08:52 |
|
|
|
Seip butu galima permest ant pigesnio usbmegos, bet source nerandu  |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2010 07 02, 13:32 |
|
|
|
Deje man butu per sunku knistis su tais "sourcais"
Reikia bandyt atkurt schema sito kur Digix nuoroda dave :
Rasiau autoriui emaila, kad duotu schema netrase , bet .HEX yra plokstes foto yra manau imanoma butu atkartot, tik reik is foto nupiest schema..
Kolkas gavosi taip:
Kur desneje dideles juodos rodykles tai ten eina i, mano manymu i signalu is 5V keitikli i 3V GTL2003, bet ner pirkt nei uzsakyt tokio Lietuvoj.. Is keitiklio iseje pasiskirsto po PDI, SPI, TPI jungtis. Gal iseitu kaip nors su tranzistoriais ? Kur apibraukta ir su klaustukais "PDI_DATA" ir "PDI_SCK" tai spejami du laidai PDI jungciai.
Kam tas HWB mygtukas? Dar reiktu issiaiskint su varzu ir kondensatoriu nominalais, bei diodais esanciais prie D+ ir D- iejimu
Seip schema atrodo nesunki, paisiau lygindamas su kitom schemom usb Avr programatoriu, kai gausiu AT90USB162 reiks eksperimentuot
Tik va reiktu ismananciu nuomones ar mano mastymas teisinga linkme  |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |