|
Forumas » Garso aparatūra » fuzas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 17, 16:42 |
|
|
|
|
Ot zmones perkalbejot,nebedarysiu teks rinktis paprastesni....
Partizanas:zmogus,kuris man ta linka numete,prirase keleta tranzu rusiu,kur galiu naudoti vietoj j201
ad,butinai parasyk man is vakaro zinute kur,kaip,kada  |
|
|
|
|
|
 |
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 18, 01:47 |
|
|
|
|
| Pakartosiu: galima naudoti bet kokius j-fet tranzus, kurių srovė 1 -5 mA , kai Ugs=0. Siūlau rusiškus KP303A,B,V, nes jie pigūs ir bet kur nusipirksi. Japoniški niekuo šitoj vietoj negudresni. O guitar.ru forume skundėsi, kad cypia atsukus iki galo tembro potencą. Bet garsą gyrė. Man irgi atrodo, kad turi būti geras garsas. Ant op ampų su diodais gero fuzo nepadarysi, aš tokių jau esu krūvą padaręs, nei vienas netenkina. Na nebent tau reikia aršaus žviegimo be jokių pustonių. O fuzas su lauko tranzais imituoja lempų darbą, apriboja signalą švelniai, be išlaužymų, iš dalies net akordus galima imti. Na, žiūrint , ko tau reikia. Dabar dar galvoju, su panašia generacija nuo lauko tranzų kažkada buvau susidūręs. Dar pabandyčiau sumažint įėjimo varžą, ko gero turėtų padėt, tik neaišku , iki kokio dydžio. Galima pabandyt 100, 50, 20k varžas, ir palikt didžiausią, prie kurios negeneruos. |
|
|
|
|
|
 |
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 18, 10:43 |
|
|
|
|
| saulius.g rašo: |
| Pakartosiu: galima naudoti bet kokius j-fet tranzus, kurių srovė 1 -5 mA , kai Ugs=0. Siūlau rusiškus KP303A,B,V, nes jie pigūs ir bet kur nusipirksi. Japoniški niekuo šitoj vietoj negudresni. O guitar.ru forume skundėsi, kad cypia atsukus iki galo tembro potencą. Bet garsą gyrė. Man irgi atrodo, kad turi būti geras garsas. Ant op ampų su diodais gero fuzo nepadarysi, aš tokių jau esu krūvą padaręs, nei vienas netenkina. Na nebent tau reikia aršaus žviegimo be jokių pustonių. O fuzas su lauko tranzais imituoja lempų darbą, apriboja signalą švelniai, be išlaužymų, iš dalies net akordus galima imti. Na, žiūrint , ko tau reikia. Dabar dar galvoju, su panašia generacija nuo lauko tranzų kažkada buvau susidūręs. Dar pabandyčiau sumažint įėjimo varžą, ko gero turėtų padėt, tik neaišku , iki kokio dydžio. Galima pabandyt 100, 50, 20k varžas, ir palikt didžiausią, prie kurios negeneruos. |
Ar nemaišai fuzo paskirties?Jei groji pilnais akordais tai kam fuzas.Naudok flengerį. distorshą ar kompresorių ,o fuzas juk kaip "pjūklas" turi nupjauti signalo sinusoidžių vbiršūnes, net ir gęstančio signalo.Visa problema kaip ilgiau ištesti tą signalą, kad neužsloptų ir fuzas pjaustytų.Bet gal aš klįstu, gal dabar požiūris pasikeitė  |
|
|
|
|
|
 |
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 18, 20:42 |
|
|
|
|
Dabar pats nebeissirenku fuzo,pradejot jus cia visus p......ot
Sauliau,as noriu paprasciausiai namuose turet fuza,ant durniaus pasijungus pabraizyt gytara.Tai vat,tokie mano poreikiai  |
|
|
|
|
|
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 18, 22:16 |
|
|
|
|
hehe, man atrodo tu gaminsi gaminsi ta fuza ir galu gale nusipirksi gatava ir dziaugsies:D ir man panasiai buvo, tai kokiu tik ciudu nebuwau primyslijes, buvau net isigudrines ant lempinio isejimo (nuosekliai garsiakalbiui) pajungt du lygiagreciai priesingom kryptim sujungtus diodus, alia biski fuzavo:D paskui gavau is tokio vieno, jo gaminta, fuza (dabar pazystamas juo groja), o paskui ish tokio dieduko lengendini "venta overdrive" (vat shitas tai duoda garo), o paskiausiai (priesh savaite) nusipirkau procesoriu, tai jau kaipir patenkintas, alia bet wistiek kazko dar noris (turbut kad ishmokt grot)  |
|
|
|
|
|
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 18, 23:14 |
|
|
|
|
Na pirkt tai manau yra brangu,nes pirko grupes nerys,tai mokejo 300Lt.Nors butu visai geras variantas pasiimti kuba su navarotais.Grupes narys turi,tai kainuoja 365Lt jei neklystu,bet navarotu yra tikrai daug.O ka jus pasiulitumet pasidaryt is fuzu,gal zinot kokia geresne ? |
|
|
|
|
|
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 18, 23:41 |
|
|
|
|
| Yra dar vienas variantas - programa "Guitar Rig". Tiesiog tobulas gitarinis sintezatorius. Imituoja tikrus prietaisus, gali net rankenėles pasukioti, didelis gatavų tembrų bankas. Geri žmonės man instaliavo. Pasieškokit ir jūs gerų žmonių, tikrai nenusivilsit. |
|
|
|
|
|
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 19, 00:17 |
|
|
|
|
| nu pigus variantai aisku belenkur nesimeto (jau ieskot reik), vat proca zoom 505II gawau uzh 150LTL, o ta ventos ovedraiva tai ishwis praktiskai dykai gavau (alaus bonka) |
|
|
|
|
|
 |
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 19, 10:47 |
|
|
|
|
Simai, pradžiai bent vieną paprastą pasidaryk,turėsi kaip pvz. su kuriuo ateityje lyginsi kitus ar pirktus gatavus ar darytus.Nu blyn kaip tyčia praganiau seną savo schemų sąsiuvinuką, ten buvo viena schemutė fuzo tik maitinimas bjaurus 18V, tekdavo dvi kronas nuosekliai naudoti.Kelis buvau padaręs, tai iš rankų į rankas keliavo per chebrą, kas nusipirkdavo kokį firminį, tuos pradedantiem atiduodavo.Dar buvo boosterio bos gitarai nebloga schema, tokio paprasto džbsiuko ir kompresoriaus atidirbtos ir išbandytos schemos.dabar kiek ieškau rus internete neberandu.Lyg kažkam paskolinęs atsišviesti buvau, bet kažkaip nebeatseku kam.
Simai šią savaitę labai darbai prispaudė neturiu laiko ištrūkti tau tas platas atvežti, šiandien pasiaiškinsiu dėl rytojaus.Gerai būtų kad man savo kokį nors telefono nr atsiųstum, tada greičiau susisiektumėm. |
|
|
|
|
|
 |
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 19, 16:36 |
|
|
|
|
| wa geras linkas: http://ggear.da.ru/ , wisai smagus projekteliai, ir su visom pcb,.. dariau ish shito dod 250, alia taip ir nebaigiau:D |
|
|
|
|
|
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 19, 16:58 |
|
|
|
|
| Julius rašo: |
| wa geras linkas: http://ggear.da.ru/ , wisai smagus projekteliai, ir su visom pcb,.. dariau ish shito dod 250, alia taip ir nebaigiau:D |
Tai juk jau pirmam šios temos puslapyje tas viskas duota ir perkalbėta  |
|
|
|
|
|
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 19, 22:08 |
|
|
|
|
| khe, ishsiblashkelis ash:D |
|
|
|
|
|
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 20, 16:20 |
|
|
|
|
ad mano telefono nr. 865152245 ,bet as taip pat sia savaite nelabai galiu,nes apsirgau:gerkle,temperatura ir t.t.nesinori islysti i lauka
Per atostogas pasidarysiu koki paprasta fuza ir viskas  |
|
|
|
|
|
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 20, 16:47 |
|
|
|
|
Gerai Simai, aš šią savaitę irgi darbe"pririštas".Kai pasveiksi parašyk, aš paskambinsiu ir susitarsim.Stipriai nesusirk  |
|
|
|
|
|
 |
fuzas |
Parašytas: 2005 10 20, 20:44 |
|
|
|
|