|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 19, 14:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Reikia patarimo dėl stiprintuvo.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
Reikia patarimo dėl stiprintuvo. |
Parašytas: 2010 06 14, 00:04 |
|
|
|
Sveiki,
taigi prieš kelias dienas sudegė mano senas "geras" stiprintuvas Radiotehnika U-7111. Manau, kad taisyti jį jau nelabai ir verta... Tad dabar žiūrinėju įvairius stiprintuvus, tačiau jų didelė gausybė skelbimuose ir nežinau kurie iš jų verti dėmesio, o kurie ne... Taigi, gal galite padėti apsispręsti kokį stiprintuvą pirkti... Bus jungiamos dvi S-90 kolonėlės ir kartais savadarbės su Visaton FRS-8 garsiukais... Mane sudomino štai šis puslapis http://stiprintuvai.webs.com/stiprintuvai.htm gal žinote ar patikima iš ten pirkt? Ir kurį iš jų siulomui stiprintuvų patartumėte pirkti? Mane kažkaip traukia NAD'as ir Harman/Kardon, bet ar jie verti savo kainos... Taigi laukiu įvairių nuomonių ir patarimų... Padėkite man apsispręsti... Dėkui iš anksto...  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 14, 12:05 |
|
|
|
Na tamstos klausimas būtų panašus į : Katras geresnis velnias Ainošius ar Kaipošius?Ar labai pau pritvinko pinigų ,kad nepasitaisyti turėto stiprintuvo ,apie kurį nepasakyta kokie parįametrai neįtiko?Tai gal pasigaminti pradžiai lempinį ŽDS ,dirbantį A klasėj. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 14, 13:12 |
|
|
|
PetrasL rašo: |
Na tamstos klausimas būtų panašus į : Katras geresnis velnias Ainošius ar Kaipošius?Ar labai pau pritvinko pinigų ,kad nepasitaisyti turėto stiprintuvo ,apie kurį nepasakyta kokie parįametrai neįtiko?Tai gal pasigaminti pradžiai lempinį ŽDS ,dirbantį A klasėj. |
 |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 14, 21:08 |
|
|
|
Na matai... Tas stiprintuvas kartą jau buvo taisytas... Sumokėjau 50lt, bet vistiek grojo jis prastai, vienas kanalas veike gerai, o kitas grojo tyliai, traskejo ir panasiai... Zodziu, klausyt su juo muzika buvo sunkoka... Dabar ijungus tiuneri jis eme ir paruko, ir siuo metu negroja... Tai tu man nori pasakyt, kad verta vel mest 50lt ir vel klausyt kaip sudinai jis groja per viena kolonele... Na nežinau... Nebent rasčiau zmogu, kuris uz tuos 50lt ji sutaisytu taip, kad grotu geriau, nei iki sudegimo... Taciau manau vargu ar rasiu... O muzika klausyt noriu ir kokybes noriu, o ne belenkokio dzeržgėjimo... O del pinigu, tai koks tau skirtumas mano piniginės reikalai...Neturiu as milijonu, bet del geresnio muzikos skambejimo 250lt paaukociau... Tai tiek... Gal kas turit vertingesniu komentarų?.... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 15, 09:30 |
|
|
|
Niekam nežinoma kiek meška buvo užlipus ant žmogelio ausų ir kiek to aukso jo mašnoj... Elektronikos mokslas tikslus ir čia daiškinamasi techniniais terminais. Jei nesutaisė stiprintuvo ,nereikia mokėti pinigų ,kol nesuteps potenciometrų laikrodine alyva ar juos pakeis, be to duodama taisymo garantija kur yra galimybė pašaltinti atidavimo punkte nepastebėtus trūkumus. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 15, 10:33 |
|
|
|
Pugoholic rašo: |
Na matai... Tas stiprintuvas kartą jau buvo taisytas... Sumokėjau 50lt, bet vistiek grojo jis prastai, vienas kanalas veike gerai, o kitas grojo tyliai, traskejo ir panasiai... Zodziu, klausyt su juo muzika buvo sunkoka... Dabar ijungus tiuneri jis eme ir paruko, ir siuo metu negroja... Tai tu man nori pasakyt, kad verta vel mest 50lt ir vel klausyt kaip sudinai jis groja per viena kolonele... Na nežinau... Nebent rasčiau zmogu, kuris uz tuos 50lt ji sutaisytu taip, kad grotu geriau, nei iki sudegimo... Taciau manau vargu ar rasiu... O muzika klausyt noriu ir kokybes noriu, o ne belenkokio dzeržgėjimo... O del pinigu, tai koks tau skirtumas mano piniginės reikalai...Neturiu as milijonu, bet del geresnio muzikos skambejimo 250lt paaukociau... Tai tiek... Gal kas turit vertingesniu komentarų?.... |
Tai kodėl moki pinigus už nesutaisytą daiktą? Kažkada dirbau remontininku, jei per garantinį laikotarpį stiprintuvą atnešdavo dar kartą, atsiprašydavau kliento ir taisydavau savo sąskaita. Iš tų stiprintuvų tik nerekomenduočiau Sony, prastai skamba, jau geriau Radiotehnika. Kitų stiprių nežinau. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 15, 11:00 |
|
|
|
saulius.g rašo: |
Iš tų stiprintuvų tik nerekomenduočiau Sony, prastai skamba, jau geriau Radiotehnika. Kitų stiprių nežinau. |
Galėtum paaiškinti kaip koks nors STK 080 ir NE5532 gali skirtingai skambėti dėžėse pavadintose Sony ir Technics. Iš anksto ačiū.
Ar visgi čia tik duoklė visuotinei opinijai - "SONY negroja" ? Gal teisingiau būtų sakyti "STK negroja" ?  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 15, 11:13 |
|
|
|
Ar aš sakiau, kad techniks groja? Aš sakiau - nežinau. Iš Sony ne STK girdėjau Sony TA-F270, 170-ojo schema dar primityvesnė. Groja blogai, labai aštriai ir agresyviai, net nesuverčia liežuvis sakyt "groja". Tiesiog atiduoda vatus. Radiotehnika 7111 padedant ekvalaizeriui groja gražiau. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 15, 11:44 |
|
|
|
saulius.g rašo: |
Ar aš sakiau, kad techniks groja? Aš sakiau - nežinau. |
Na, bet skaitant tai ką parašei, išeina kad tik SONY negroja. Aš nesu SONY fanas, bet mane biškį nervina tokie apibendrinimai "SONY negroja, Opelis ne automobilis" ir t.t.  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 15, 12:01 |
|
|
|
Negroja praktiškai jokie pigūs stiprintuvai, renkantis iš naudotų, tiesiog reiktų aiškintis, kiek jie kainavo nauji. Radiotehnika truputį aptvarkius, apgreidinus galėtų grot gana neblogai. Šiaip be ekvalaizerio jos groja vien vidurinius dažnius, tačiau gana švariai ir neaštriai. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 15, 16:07 |
|
|
|
Pries 10-15 m turejau naujus Technics ir Sony. Technikse buvo STK- pardaviau del garso, nepatiko.Po to turejau Sony-TA-F 561 ar 661 -tiksliai neatsimenu, brangokas,su mosfetais,didelis trafas ir kondai geri,surinktas labai graziai,kaip ir priklauso japonui-bet garsas ... plokscias,juokiu niuansu nesigirdi, ne padeda nei direct,nei tembrai.Po 0.5 m pardaviau ir nupirkau Harman-tas ko reikia. Dirbo pas mane 8m be juokiu pretenziju.Po Harmano pardavimo prasidejo "samopalai". |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 15, 16:20 |
|
|
|
Is tu visu ampu is 1 posto-as imciau tik Harman. Nesenai taisiau vienam draugeliui toki-labai geras ampas,ir garsas patiko,tik reikia ziuret kad butu original transai out-e,man atrodo ten visi transai Hitachi;tik vienas dalykas nepatiko-tembrai jungiasi i NGR. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 15, 18:56 |
|
|
|
Dėl galinių tranzų, tai tiesiog reikia žiūrėt, kad nebūtų padielkos. o Harmanai lyg ir gerą vardą turi. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |