Elektronika.lt
 2025 m. gegužės 23 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 05 23, 17:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » Mazutis pasiulymas adm.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 23
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 00:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Skunkas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sutinku, kad telefono skelbimas yra slidus dalykas. Nematau tam butinybės, forumas tam ir yra forumas, kad galima paklausti temoje arba privačiai, o ne skambinėti kaip pagal skelbimą nuo šiukšlių vamzdžio. Miestą parašyti jau nėra problema, ypač jei užsiimi pirkimais ir pardavimais.

O jeigu jau užsiimi ir ilgą laiką, jau matyt esi prie forumo apsiratęs ir nereikia čia gasdintis. Pameluoti aišku galima, bet nesuprantu jokio motyvo tam, neblogu durnium reikia būti. Nebent baisu kad "daktarų grupiruote" neužlektų Very Happy

Aš labiau kalbu apie tai, kad atsidarai žmogaus "profilį" o ten, kad prisijungė prieš 5 dienas ir nei paštu nesinaudoja, nei gyvenamos vietos neturi. Na ir koks įspūdis apie narį? Jokio. Dauguma čia jau gerą penkmetį gyvena, tad galima būtų kažkiek ir pasiviešinti. Aišku teisė į privatumą - kiekvieno asmeninis reikalas.

P.S. Digixai, kad tu viską atbulai darai, tai mes patys matom, girtis jau nebereikia Very Happy
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 00:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
O įdomu kodėl tu taip nori žinoti dalyvio miesta kuriame jis gyvena?
nematau jokio reikalo net ziureti i kažkieno profili nelabai suprantu ka tu suzinoti is to kuriame mieste kas gyvena. Gal sakau galėsi spręsti ar cia "kaimietis" ar ar aristokratas is sostines?

Citata:
P.S. Digixai, kad tu viską atbulai darai, tai mes patys matom, girtis jau nebereikia

Nu o kas lieka jei reikalauja kazka irasyti? Be emailo net neregistruoja.
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 01:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Skunkas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Miestą man patogu žinoti tada, kai žmogus kažką masiškai pardavinėja, verslus daro, o neaišku ar gariūnuose ar dar kur. Kodėl aš turiu skambinėti, malauti..? Jug numatyta galimybė įrašyti miestą..? Ir miestas yra svarbiau už kitą informaciją, nes jei prekyba vyksta Varšuvoj, aš negaištu laiko, jei man patogioj vietoj, valio.

Dėl emeilo. Man kelis kart gyvenime buvo (ne šitam forume), kad parašau žmogui laišką, gaištu savao laiką. O meilas arba fiktyvus arba nenaudojamas. Na aišku tai nenusikaltimas. Bet tai nepagarba. Ir nebūtinai reikia firmos savininku būti, jei tu ūkininkas ir publikuoji piktybiškai neteisingą informaciją tai negerbi ir savęs ir kitų. Tai mano nuomonė.
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 01:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vytautas55
Senbuvis
Senbuvis
emeilas fiktyvus nebus, pamėgink įrašyt ir patvirtint, gali prarasti savo profilį.
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 04:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Skunkas rašo:
Miestą man patogu žinoti tada, kai žmogus kažką masiškai pardavinėja, verslus daro, o neaišku ar gariūnuose ar dar kur. Kodėl aš turiu skambinėti, malauti..? Jug numatyta galimybė įrašyti miestą..? Ir miestas yra svarbiau už kitą informaciją, nes jei prekyba vyksta Varšuvoj, aš negaištu laiko, jei man patogioj vietoj, valio.

nu reikia sutikti kad jei jau kazka pardavineji ar perki tai miesta jau nori nenori reikia parasyti.
bet tokiu kurie pardavineja nedaug yra. ir problema tuoj pataisoma.

Citata:
Dėl emeilo. Man kelis kart gyvenime buvo (ne šitam forume), kad parašau žmogui laišką, gaištu savao laiką. O meilas arba fiktyvus arba nenaudojamas. Na aišku tai nenusikaltimas. Bet tai nepagarba. Ir nebūtinai reikia firmos savininku būti, jei tu ūkininkas ir publikuoji piktybiškai neteisingą informaciją tai negerbi ir savęs ir kitų. Tai mano nuomonė.

tai va jei nebutu to emailo isvis tai ir nebutum gaises laiko, o kadangi privercia irasineti tai daug kas naudojasi fiktyviais arba nenaudojamais emailais.
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 04:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
vytautas55 rašo:
emeilas fiktyvus nebus, pamėgink įrašyt ir patvirtint, gali prarasti savo profilį.

neprarasi, nes reikalauja patvirtinima atsiusti kad galetum emaila modifikuoti.
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 09:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vytautas55
Senbuvis
Senbuvis
Aha, o kaip patvirtint, jei jo nėra, o tuo metu kol nepatvirtinta profilis tampa neaktyvus, nebent kažkiek tai laiko tik.
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 10:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
Skunkas rašo:
Miestą man patogu žinoti tada, kai žmogus kažką masiškai pardavinėja, verslus daro, o neaišku ar gariūnuose ar dar kur. Kodėl aš turiu skambinėti, malauti..?

todėl, kad čia tau reikia, todėl tu ir turi domėtis
nepatinka skelbimas - nepirk pagal tą , ieškok kur tau patinka

Citata:
Dėl emeilo. Man kelis kart gyvenime buvo (ne šitam forume), kad parašau žmogui laišką, gaištu savao laiką. O meilas arba fiktyvus arba nenaudojamas. Na aišku tai nenusikaltimas. Bet tai nepagarba.

kodėl tu galvoji, kad tau garantuotai turi atsakyti į e-meilą?
gal kitai pusei tavo laiškas neįdomus, gal jis užsivertęs rimtesniais reikalais, arba yra tiesiog poxujistas, ir jokiais papildomais reikalavimais nei tu, nei adminai jo nepakeis
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 11:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Skunkas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
gnt rašo:
Skunkas rašo:
Miestą man patogu žinoti tada, kai žmogus kažką masiškai pardavinėja, verslus daro, o neaišku ar gariūnuose ar dar kur. Kodėl aš turiu skambinėti, malauti..?

todėl, kad čia tau reikia, todėl tu ir turi domėtis
nepatinka skelbimas - nepirk pagal tą , ieškok kur tau patinka

Citata:
Dėl emeilo. Man kelis kart gyvenime buvo (ne šitam forume), kad parašau žmogui laišką, gaištu savao laiką. O meilas arba fiktyvus arba nenaudojamas. Na aišku tai nenusikaltimas. Bet tai nepagarba.

kodėl tu galvoji, kad tau garantuotai turi atsakyti į e-meilą?
gal kitai pusei tavo laiškas neįdomus, gal jis užsivertęs rimtesniais reikalais, arba yra tiesiog poxujistas, ir jokiais papildomais reikalavimais nei tu, nei adminai jo nepakeis

Ką reiškia nepatinka skelbimas? Tai jei yra bendruomenė, kuri turi kažkokią aiškią pakraipą ir ne iš manęs vieno kyla prašymas tai gal geriau nusistatyti taisykles tokias, kurios palankios bendruomenei, o ne kažkokiam "kūrybingam" individui. Tai gal užversti elektronika.lt forumą pieno produktų prekybos skelbimais ir teigti, kad kam nepatinka tas tegul neskaito? Kas neapibrėžta įstatymu, ta galima apibrėžti bendru vidiniu sutarimu.
Aš ir nesakau, kad puolu į depresiją perskaitęs skelbimą kuriame trūksta informacijos. Bet jei jos netrūktų, tai būtų geriau ir man, ir tau, ir Petrui, ir pačiam pardavėjui.

Aha, tai kam tada tas pochuistas prašo pagalbos, zyzia, kad ką atsiūsti ar parašyti, jei jam neįdomu arba jam dar kokios kitos problemos, neleidžianžios gauti informaciją ir į ją tinkamai atsakyti? Aš nekalbu apie atveją kai pats kreipiesi ir kažko prašai, aišku tada adresato reikalas ar skaityti ar ne, ar atsakyti ar ne.
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 15:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
Skunkas rašo:
Tai jei yra bendruomenė, kuri turi kažkokią aiškią pakraipą ir ne iš manęs vieno kyla prašymas tai gal geriau nusistatyti taisykles tokias, kurios palankios bendruomenei, o ne kažkokiam "kūrybingam" individui.

forumas ne bendruomenė(čia tik administracijos svajonė ) - kiekvienas gali ateiti ar išeiti kada panorėjęs ir kokiam pageidauja laikotarpiui
bendruomenė susiformuoja tiktai tarp ilgesnį laiką tarpusavyje bendraujančių forumiečių - vieni pritampa, kiti nelabai, pasimato daugmaž kas yra kas
Citata:
Tai gal užversti elektronika.lt forumą pieno produktų prekybos skelbimais ir teigti, kad kam nepatinka tas tegul neskaito?

forumas yra teminis, neatitinkančius skelbimus turėtų šalint moderai
bet tai neturi nieko bendro su asmeninių duomenų skelbimu viešai
Citata:
Kas neapibrėžta įstatymu, ta galima apibrėžti bendru vidiniu sutarimu.

nu tai tarkis, kas tau trukdo Question
imkis iniciatyvos, suburk bendraminčių būrį, skelbkit visą savo asmeninę info, įskaitant batų numerį ir banko kortelės PINus, nei aš, nei kiti jums neprieštaraus ir nedraus Razz
Citata:
Aš ir nesakau, kad puolu į depresiją perskaitęs skelbimą kuriame trūksta informacijos. Bet jei jos netrūktų, tai būtų geriau ir man, ir tau, ir Petrui, ir pačiam pardavėjui.

spręsk už save, o ne už mane, už Petrą, ar už pardavėją - mes patys nuspręsim, kaip mums patogiau Wink

pardavėjo reikalas, kaip jam reklamuot savo prekę
aš irgi jokių problemų pirkdamas neturiu - susirašau, susiskambinu, turiu krūvą komercija užsiimančių forumiečių telefonų ir nematau jokių problemų

Citata:
Aha, tai kam tada tas pochuistas prašo pagalbos, zyzia, kad ką atsiūsti ar parašyti, jei jam neįdomu arba jam dar kokios kitos problemos, neleidžianžios gauti informaciją ir į ją tinkamai atsakyti?

žmones, kuriuos pastebiu esant poxujistais, aš paprasčiausiai ignoruoju, gali jie zyzt kiek tinkami, man miegot netrukdo

vienintelis dalykas, ko trūksta šitam forume - tai funkcijos IGNORUOTI, labai naudingas dalykas ir yra daugumoje kitų forumų
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 16:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Skunkas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
vieni tavo komentarai diskutuotini, kiti išvis ne į temą. Vienu ar kitu atveju, savo nuomonę išsakiau jau seniai, kas norėjo tas ją priėmė, o kryžium čia tikrai nesigulsiu Wink

P.S tu esi labai kietas, turi daug numerių.. aš mažiau kietas išvis neturiu TECHNINIŲ galimybių skambyti į Lietuvą. Liūdna.
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 17:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
Skunkas rašo:

tu esi labai kietas, turi daug numerių.. aš mažiau kietas išvis neturiu TECHNINIŲ galimybių skambyti į Lietuvą. Liūdna.

aš ne kietas, o konkretus - jei mane prekė domina, rašau į PM, gaunu tel. nr. , paskambinu, sutariu abiems pusėms priimtiniausią prekės persiuntimo būdą, nedelsdamas pervedu litus, gavęs prekę visada informuoju pardavėją, kad viskas OK
ir nematau tame absoliučiai jokių problemų

o tu šūdmaliauji - lyg tai pirktum, jei žinotum, kokiam mieste, tau reiktų tel. nr. nors paskambint neturi galimybės, profilyje nurodęs Šiauliai/Vilnius, bet randiesi dievai žino kuriam svieto pakraštyje ir t.t....
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 17:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Skunkas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Tai būtent todėl, kad tiek Šiauliuose tiek Vilniuje būnu dažnai ir galiu pirkėjam šituose miestuose sudaryti geras salygas. Kai esu neaišku kur, nieko ir nepardavinėju. O jei ir pardavinėčiau, Šiauliuose ir Vilniuje prekės pilnai būtų pristatytos kur tik reikia Smile

Dar klausimų?
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 18:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Niekaip nesuprantu kas per problema pasiklausti trukstamu duomenu.

manau tu aikivaizdiai turi kitokius motyvus, pvz speju kad labai noretum identifikuoti ta pati zmogu skirtinguose forumuose arba susirinkti informacija kuria tau visai nepriklauso žinoti.
 Mazutis pasiulymas adm.
PranešimasParašytas: 2010 06 06, 19:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
Digix rašo:
manau tu aikivaizdiai turi kitokius motyvus, pvz speju kad labai noretum identifikuoti ta pati zmogu skirtinguose forumuose arba susirinkti informacija kuria tau visai nepriklauso žinoti.

+100
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps