|
Forumas » Elektronika žaliems » Elektros gaminimas ir naudojimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Elektros gaminimas ir naudojimas |
Parašytas: 2010 06 04, 23:17 |
|
|
|
|
Na yra gal platesnių klausimų, visgi manau įmanoma juos lengvai atsakyti ir neišsiplečiant, taip ir padarysiu šioje temoje kai pasiskaitysiu ir suprasiu reikalą Smile
Nejau manai kad cia zemesnio , nei tamstos, intelekto zmones susirinke.
PASIUS. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 05, 00:36 |
|
|
|
|
| Tomas_ rašo: |
| vytautas55 rašo: |
| Mokyklą lankei? |
Manau ši tema, kad jūs atsakytumėte į mano klausimus, jei jau nori klausti būtų gerai, kad bent manuosius atsakytum pirma.Taip lankiau, švietimo sistemos nekaltinsiu, greičiausiai čia aš vienas toks kvailas.Iš tiesų nemanau ar ar bent 10% baigusių mokyklą sugebėtų pagaminti tą paprastą generatorių rodomą video, net jei duotum detales ir paliktum tik eigą patiems...
| cleaner rašo: |
Čia būtent mokyklos kursas (10klasės). Elektros srovė susikuria tame video taip: elektros srovės susidarimas uždarame laidininke, kai jį kerta kintančio magnetinio lauko jėgų linijos. Vienas mano išmoktų paaiškinimų Gali naudot varį. Viniojami laidai, kad susigeneruotu srovė (na čia jau nedaug paaiškint galiu). O toliau nesamonės.. |
Taip, žinau kurios čia klasės kursas, pats mokiausi ir matot kaip gerai išmokau.Kadangi neišmokau ten bandau mokytis savarankiškai su forumo pagalba, bent bandau ją gauti.Ten greičiausiai ne paaiškinimas, o apibrėžimas.Kol mokiausi aš irgi nemažai apibrėžimų ir taisyklių buvau iškalęs, deja tai nepadėjo suprasti.
| povylas rašo: |
As kazkada, kai pradejau dometis elektra (pirmoj klasej) man ir iskildavo tokiu klausimu
Kai pabaigsi darzeli, ismoksi skaityt - vat tada ir susizinosi |
lolol, keisti jūs žmonės..gerai suprantat jūs apie tą elektrą(-oniką) - šaunu, bet gal nereikia debilais vadinti tų kurie nesupranta, aš juk nesakau, kad tu debilas, todėl, kad nežinai kokio Frydricho Nyčės, ar dar ko.Aš nevadinu taves durnium, todėl, kad nesugebi savo vardo be klaidų parašyti..
Visgi, palauksiu gal atsiras ne tokių protingų kaip jūs ir nepasididžiuos pagailėti 10min savo brangaus laiko atsakyti į kelis mano klausimus  |
O tu zinai, kas yra O. Spengleris?
Visu pirma, ismok teisingai paklaust, o po to pyk, kad tyciojames is taves |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 05, 08:01 |
|
|
|
|
| wa nors vienas zmogus normaliai be jokiu sawo proto rodymu parase tai ko klause |
|
_________________ Aš nepažeidžiau forumo taisykliu bet mane nubaude... |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |