Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 05, 21:33. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki. Reiketu man patarimo, ar kokios medziagos kaip veikia transformatorius sujungus nuosekliai. Bandziau sujungti du transformatorius nuosekliai, kad pakaktu mazesnio galingumo stiprintuvo, taciau mano bandymas neatnese jokiu teigiamu rezultatu. Sujungus nuosekliai transformatorius neveike isvis sviesos muzika. Gal tai buvo tik nesekmingas bandymas?
Teoriskai nuviniojus nuo antrines apvijos ( is kurios iseina dabar 9V ) kelias vijas, transformatoriaus didinimas padidetu?
Sveiki. Reiketu man patarimo, ar kokios medziagos kaip veikia transformatorius sujungus nuosekliai. Bandziau sujungti du transformatorius nuosekliai, kad pakaktu mazesnio galingumo stiprintuvo, taciau mano bandymas neatnese jokiu teigiamu rezultatu. Sujungus nuosekliai transformatorius neveike isvis sviesos muzika. Gal tai buvo tik nesekmingas bandymas?
Teoriskai nuviniojus nuo antrines apvijos ( is kurios iseina dabar 9V ) kelias vijas, transformatoriaus didinimas padidetu?
_________________ teoriškai arklys- praktiškai nepaveža
D.
cia isvis daugiau negu ziauru. neturiu zodziu .
Kas tau, fak, nepatinka? Neturi žodžių, tai neturi. Prašom patylėt.
2variantas. Reiketu nuo pirmu viju siektiek nusukti vielas, kad butu didesnis transformatoriaus didinimas?
taip, sumazines apvijos(kuri jungiasi prie TDA) vijų skaičių, padidinsi transformacijos koeficientą( ne "didinimą ), ir to pasėkoje padidės įtampa kitoje transformatoriaus apvijoje kuri jungiasi prie R2
Kas tau, fak, nepatinka? Neturi žodžių, tai neturi. Prašom patylėt.
Man nepatinka, tai, kad neveike mano pirmas sujungimo variantas
gnt rašo:
taip, sumazines apvijos(kuri jungiasi prie TDA) vijų skaičių, padidinsi transformacijos koeficientą( ne "didinimą ), ir to pasėkoje padidės įtampa kitoje transformatoriaus apvijoje kuri jungiasi prie R2