|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 15, 08:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » Ką reikai nusikompinti iš routerio nustatymu, kad veiktu kt
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Ką reikai nusikompinti iš routerio nustatymu, kad veiktu kt |
Parašytas: 2010 06 01, 20:27 |
|
|
|
|
| Geras routeris yra tas, kuris patikimai veikia, neuzstringa pilnai apkrautas arba daugiau kompu kai uzsijungia. Kai kurie senesni Dlinko produktai tikrai nekokie, bet yra garantinis aptarnavimas. Vilniuje ir Kaune yra Dlink atstovybes. Kiek teko susidurti, garantija atstovybeje daug ilgesne, nei pasako parduotuveje. Kai kuriems irenginiams isvis amzina garantija. Tik aisku pradaedant nuo routeriu DFL serijos. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 02, 07:02 |
|
|
|
|
Na LINKSIU sako kad garantijos neprireikia galima sakyti ir dirba stabiliai beto imant iš pardės kaina man jau didoka kaip studentui...
Dar dabar skaitinėju ir išsiaiškinau, kad reikia nepraleisit ir pasitikrinti kokia LAN galimybės routerį pvz kitur nėra 1Gb
Naišot jūs man kortas dol to D linko.. Pvz šitas visai nieko buvau nuveizėjes ir kaina apie 15o lt bet paskai2ius žmogo atsiliepimus http://versme.net/blog/jie-turetu-vadintis-ne-d-link-o-disconnecting-link/ Gale yra reziume... Va tokių ir angliškai apsiskaičiau apie šitą modeliuką ir visokių video yra.. Tai gaunasi taip akd perki katę maiše..  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 02, 19:01 |
|
|
|
|
| Yra routeriai, kurie atlieka savo funkcijas, yra Acess Pointai, kurie atlieka savo funkcijas. Nenorek, kad du irenginiai viename korpuse, kainuojantys beveik perpus pigiau nei vienas irenginys dar ir dirbtu, ka as zn. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 08, 22:57 |
|
|
|
|
Pasiskaitęs kiek sugebėjau ir pašnekėjęs su visokais veikėjais nutariau imti LINKSYS WRT54GH https://www.skytech.lt/linksys-wirelessg-home-router-p-32948.html pagal idėją aš neišnaudoti visų routerio navarotu, o jų man kaip ir nereikia svarbu stabiliai dirbtu, ką LINSYS kaip ir suteikia, toliau kad bereikalo nemesti pinigų šis variantas atrodo optimaliausiai pagal kainą ir ką gaunu (ną ką nors pigiau ir neradau) ir plius garantija 2m jei kas nutikto...
Tik dar bandžiau paieškoti atsiliepimu ir pan apie šį modeli tai kažko ne gausa vis metą WRT54G modelį.. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |