|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 27, 01:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » problema del radijo rysio trugdziu.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
problema del radijo rysio trugdziu. |
Parašytas: 2010 05 26, 09:52 |
|
|
|
|
sweiki. tokia problema. isidejau siokia tokia garso aparatura i automobili. ijungiant garso stiprintuva pablogeja radijo rysio kokybe, atsiranda traskejimas, tugdziai, atrodo kad vidury misko buciau , o va jei isjungi stiprintuva tai viskas kaip ir gerai, ka cia reiktu padaryti, kokia cia problema? beje dar pas mane automobilyje neoriginali antena, na ji imontuota ant priekinio stiklo, kazkokia elektronine. padekit (esu visiskas naujokas sioje srityje) |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: problema del radijo rysio trugdziu. |
Parašytas: 2010 05 26, 10:21 |
|
|
|
|
| gediminasn rašo: |
sweiki. tokia problema. isidejau siokia tokia garso aparatura i automobili. ijungiant garso stiprintuva pablogeja radijo rysio kokybe, atsiranda traskejimas, tugdziai, atrodo kad vidury misko buciau , o va jei isjungi stiprintuva tai viskas kaip ir gerai, ka cia reiktu padaryti, kokia cia problema? beje dar pas mane automobilyje neoriginali antena, na ji imontuota ant priekinio stiklo, kazkokia elektronine. padekit (esu visiskas naujokas sioje srityje) |
o ji maitinimo gal neturi ar negauna ta prasme antenos stiprintuvelis. trugdzius skleidzia tikriausiai stiprintuvo keitiklis |
|
_________________ teoriškai arklys- praktiškai nepaveža |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 05 26, 10:35 |
|
|
|
|
| ta antena maitinima turi, kai tik magnetola ijungiu uzsidega raudona antenos lempute, nesvarbu ar klausyciau fm, ar cd. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 05 26, 10:47 |
|
|
|
|
| ta antena maitinima turi, kai tik magnetola ijungiu uzsidega raudona antenos lempute, nesvarbu ar klausyciau fm, ar cd. |
na tas antenos maitinimas taip ir turetu veikti. o gal pats stiprintuvelis sugedo. pabadyk kita antena isorine gal su ja bus geriau |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 05 26, 10:57 |
|
|
|
|
| reiks meginti tada. kiek girdejau yra dar visokiu prietaisu, kurie sustiprina radijo rysi, gal jis padetu? |
na yr tokiu stiprintuveliu masininem antenom istrauki antenos laida ir idedi ta siprintuveli ir +12 paduodi maitinimiu |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 05 26, 11:08 |
|
|
|
|
Tas pats antenos maitinimas ir stipriako įjungimo maitinimas? Isjungus mage išsijungia ir stiprintuvas? Ta pliusa mageje įjungia tranzas, tai gal, įjungus stipriu, padideja apkrova, krenta įtampa ir jos paprasciausiai nebeuztenka antenos signalo stiprintuvui? Pabandyk paduot, viska įjunges kita, papildoma pliusa antenos stipriakui- gal dings trugdziai- tada reiks det relike: pastiprint jį. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 05 26, 11:13 |
|
|
|
|
| na buvau padares kad kai ijungi mage tada ir stipriakas isijungia, ir buvau kitu atveju padares: prie pat stipriako dejau jungikli, kuris jungia pliusa ir ta (plona laideli) nezinau kaip jis vadinasi, tas kur ateina iki mages, tai automatiskai stiprintuvas visada buna ijungtas, bet vis vien blogai, radija su trugdziais. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 05 26, 11:28 |
|
|
|
|
| na buvau padares kad kai ijungi mage tada ir stipriakas isijungia, ir buvau kitu atveju padares: prie pat stipriako dejau jungikli, kuris jungia pliusa ir ta (plona laideli) nezinau kaip jis vadinasi, tas kur ateina iki mages, tai automatiskai stiprintuvas visada buna ijungtas, bet vis vien blogai, radija su trugdziais. |
O is kur paemei ta pliusa? Is kur stipriakas ima pliusa? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 05 26, 11:39 |
|
|
|
|
| tai tas pliusas ateina nuo pacio akomo. o gal as cia blogai sujungiau.... |
O minusas is kebulo? Įtikinamiausia butu kazkur magej įtampos kritimas. Tas maitinimo kritimas persiduoda ir antenos stiprintuvui. Paimk testeri ir pamatuok voltus mages maitinime, ar nekrenta, antenos stipriake, ar nekrenta, tada bus aisku, ar cia beda, ar ne. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 07, 15:36 |
|
|
|
|
sveiki. patarkit, nebesuprantu kas daros. nusipirkes isorine automobilio antena ir ja pajungus tas pats gaunas. ijungus garso stiprintuva tas pats gaunas, radija cirskia. speju kad su paciu striprintuvu bedos.. kas cia konkreciai galetu buti? (antena jokio maitinimo neturi) |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |