|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 10, 07:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » kur rasti elektronikos bureli vilniuje??
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
kur rasti elektronikos bureli vilniuje?? |
Parašytas: 2005 10 15, 22:11 |
|
|
|
|
| nu jau nu jau 9aukshte... puni rokazas.. va matosi BARANAS(na ir kitoki zhodzhiai) jau metei elektronika,kad net nesugebi ateit,krc pirmas aukshtas(1.6kab.) budincio paklausi,seip yra du vadovai,vienas SKUPAs ir seip asilas,va o pas kita(staska(stasys dobrovolskis))ash lankau penktadieny 4valanda prasideda,ir sheshtadieny(negi eisi??? :S)10ryto,menesiui 30lt(pakele LUPIKAI 6lt...) na eit verta pagrinde del teoriniu ziniu.. taip dabar ten skurdu,del remonto viskas ishkelta,visi zhinynai,detales,yranga dabar y rusiusi sukishti.. na bet vadovo gali nemazhai paklausinet.. zmoniu dabar labai mazai yra:ash(silicis),SideSam(SS),po to 2protingi ciuveliai(retai ateina,shiemet dar nemaciau),ir vienas ishnaglejes maziukas,sake gal dar du ciuvai ateis,nzn nemaciau. uzhsiemimai 3akademines valandas vyksta,shejp kartais nemazai rusisku(net nenaudotu turim)detaliu prisikniasm... radijo zurnalai kazkur 25metus(o gal ir daugiau)archyvuojami.. atvaryk pasiziurek |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 10 16, 03:24 |
|
|
|
|
nu ok, bet man tinka tik pirmadieniais ir treciadieniais..
o tuo laiku kiap supratau moko tas "skupasis" ;}
Tai kaip cia bus daba?? L
hmm.. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 10 16, 12:24 |
|
|
|
|
Varzha's, nenusišnekėk. 4 metus lankiau pas Kniševskį (904 kab.) ir nesigailiu. Tas dobravolskis geras žmogus, bet nieko nežino. Man teko keletą kartų jį patį mokint...
Nežinau iš kur tu ištraukei tokią info apie Kniševskį, bet matomai ji neteisinga. Jis man davė viską, ko reikėjo, padėjo viskuo kuo galėjo ir už tai esu jam labai dėkingas.
P.S. Suprantama, jei vadovo prašo, kokios brangio detalės, bet jis mato, kad ta detalė bus sugadinta ar šiaip nepanaudota, jis turi pilną teisę neduoti. Kaip minėjau, man davė viską ko reikėjo: ir prieš konkursą medžiagų parūpino, ir aliuminio plokštę davė, iš kurios pagamintas mano stipreko korpusas. Taip pat ir dažų, ir dekoratyvinių plėvelių mums pirko, taipkad nevaryk nesąmonių. Sprendžiant iš tavo kalbų forume, ir aš vadovo vietoje tau nieko vertingo neduočiau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 10 16, 15:19 |
|
|
|
|
....,kiekvienam savo.. bet ash pas knishevskij lankiau kazkur pusmety.. uzhteko,pas staska vaikshtau,tiesiog turiu nekoky ishpudy kai priesh tris metus su juo(shejp buvo Staska,Valerijonas,ir barzda(ish mazosios)) tai tikrai nekoky ispudy padare,kai per LABAI nekoky ora(valtis vos pairkluodavom priesh veja,o ir bangos buvo vos neuzhfloodinancios valties)jis mus "vedziodavo" per visa ezera pamates "gera" vieta,po to dar geresne ir dar.. na ir panasiai.. va arba toks dalykas kaip "ar atneshet pinigus"(labadiena?) na ir shejp kartais ko nors klausiant durniu nutrindavo,dar vienas dalykas(che jau ne del jo manau) kad pas jy(bent jau 904kab.) chebra man nepatinkanti rinkdavos.. na toki zhali ir nedraugishki,na ir shejp einu per stalcius(konderiu ieskojau)dmzh:"kokiu?" -bla bla,tokiu ir tokiu"
-"aj nu tai imk ish TOS dezhes.."
taj va tokie bajeriai man nepraeina,(marazmai),arba kai pajalnyko paprasau mazaWacio(o jis tokiu turejo) o jis man pakishka kokiu 60W,primesdamas durniu.. hem..
na zhinoma turi jis ir teigiamu savybiu... ( )
nueik radiomanas pas abu ir tavo teise rinktis
nors salygos dabar tikrai ne geriausios del kapitaliniu remontu.. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 10 17, 20:48 |
|
|
|
|
na buvau jau pora kartu, zodziu treciadieni priduodu 'dokumentus' ir ziuresiu ka gero ten pacvyks man pakostruot..
Zodziu as nieko(iskyrus max 30lt) neprarasiu ir gal ka ir islosiu...
Laikas parodys... |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |