Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 29, 22:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Tema neelektronine ,bet ,manau,aktuali visiems vairuotojams.
Sunys apsedo mano automobilio galini rata. Automobilis plaunamas ir gan daznai ,naudoju ivairius sampunus , nieks nepadeda , koks sunekas pribego pauoste ir pakelia koja. Kuom apipurksti ta rata ? Gal kas zinot kokia prienome? Specialiu ,ieskojau parduotuvese ,nieko neradau.
Sunys apsedo mano automobilio galini rata. Automobilis plaunamas ir gan daznai ,naudoju ivairius sampunus , nieks nepadeda , koks sunekas pribego pauoste ir pakelia koja. Kuom apipurksti ta rata ? Gal kas zinot kokia prienome? Specialiu ,ieskojau parduotuvese ,nieko neradau.
Sunys ir tie supranta, kas yra FIATAS...
Prie koce fiatas ? Varo ant visu ,tik kitiems dzin ,vazineja "kvepedami"
Vadinasi issirinkai ne ta vieta automobiliui statyt,statyk bent uz 15m. toliau ir mys ant kito
Kad nevien tie sunys kalti ,nesenei buvo taip : grizineju is sodo ,auto stovejo kelkrastyje ,eina boba su suneku ant ilgo pavadzio pro sali ,apsimeta ,kad nemato ka jis daro ,pradejau rekti ,o ji nekreipia net demesio . taip iseina ,jos suo gali dergti kur nori ?
Manau, koks vienas pamyzo ir dabar kiekvienas daro savo kvapa. Man atrodo, nuvalyk kokiu gazoliu, nebeuzsiuos kito suns kvapas ir susigadins tas uzdaras ratas.
Papasakosiu toki dalyka:indikai ar dar kaip juos vadina-laipiojo pa masina siko ant jos-radau tokia vieta uz 12m. ir pamirsau kad jie egzistuoja.Taip pat ir su suniu-tas toj vietoj megdavo sikt-dabar problemu nera.