|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 19, 10:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mikrovaldikliai » Gal kas į PIC'ą įrašytų programinę įrangą?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Gal kas į PIC'ą įrašytų programinę įrangą? |
Parašytas: 2010 04 14, 16:19 |
|
|
|
|
Sveiki,
Šiuo metu gaminu GSM signalizaciją su PIC16F84A ir gal atsirastų žmogus, kuris turi PIC programatorių ir įrašytų programinę įrangą į PIC'ą tam, kad nereikėtų man gamintis atskirai programatoriaus? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 14, 20:19 |
|
|
|
|
| Vintikas rašo: |
| Galiu irasyti |
Bet tu labai toli gyveni nuo manęs. Gerai būtų, kad atsirastų žmonių iš vidurio Lietuvos, kurie galėtų įrašyti  |
|
|
|
|
|
 |
Re: Gal kas į PIC'ą įrašytų programinę įrangą? |
Parašytas: 2010 04 15, 00:08 |
|
|
|
|
| Cre4tive rašo: |
Sveiki,
Šiuo metu gaminu GSM signalizaciją su PIC16F84A ir gal atsirastų žmogus, kuris turi PIC programatorių ir įrašytų programinę įrangą į PIC'ą tam, kad nereikėtų man gamintis atskirai programatoriaus? |
Koke ten gsm signa?gal linka? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 15, 19:44 |
|
|
|
|
| turiu pasidares guli numesta negaunu c55.o del fiskes tai is pakrovejo gali pasidaryti ir seip neraso kam ta telefa junkti pr com kad isbandyti AT? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 05 04, 16:54 |
|
|
|
|
| Vis dar ieškau kas galėtų man įrašyti programinę įrangą į PIC'ą. PIC'ą jums atsiųsčiau paštu. Apmokėsiu visas pašto išlaidas, tai pat skolingas neliksiu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 05 04, 17:08 |
|
|
|
|
| Vis dar ieškau kas galėtų man įrašyti programinę įrangą į PIC'ą. PIC'ą jums atsiųsčiau paštu. Apmokėsiu visas pašto išlaidas, tai pat skolingas neliksiu. |
Kažkodėl man atrodo, kad renki medžiagą straipsniui, kaip vargšas mėgėjas uždirbo per tris minutes (tiek laiko užtenka įrašymui) "ant bokalo" ir nesumokėjo mokesčių . Jei jau gamini tokio lygio signą, tai keletą detalių susilituoti progeriui kainuos tikrai pigiau, negu išsikalinėti siuntimais paštu. Nieko asmeniško, bet.. truputi pagooglinau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 05 04, 17:34 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
Kažkodėl man atrodo, kad renki medžiagą straipsniui, kaip vargšas mėgėjas uždirbo per tris minutes (tiek laiko užtenka įrašymui) "ant bokalo" ir nesumokėjo mokesčių . Jei jau gamini tokio lygio signą, tai keletą detalių susilituoti progeriui kainuos tikrai pigiau, negu išsikalinėti siuntimais paštu. Nieko asmeniško, bet.. truputi pagooglinau. |
Apie tai galvojau anksčiau, bet gerai pagalvojus, ar verta jį gamintis dėl vieno karto nusprendžiau, kad neverta. O jeigu jį ir pasigaminčiau, tai turėčiau kitą problemą - nėra kompiuterio su COM jungtimi, tai pat niekas tokio neturi ir iš draugų rato. Tai manau būtų paprasčiau jį savanoriui nusiųsti paštu. Kaip minėjau, skolingas nelikčiau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 05 04, 23:11 |
|
|
|
|
PCB jau senai perdaryta, vos tik padaręs PCB pastebėjau, kad ne ta pusė atšvytinau (nereikėjo spausdinant mirror įjungti). Štai jau viskas sulituota ir paruošta:
 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 05 05, 20:48 |
|
|
|
|
Irgi už ačiū ketinau įrašyti, bet nenumačiau, kad per paštą reikės bendraut, o tai man jau problemų sudaro.
Atsiprašau temos autoriaus, kad susitrukdė jo darbai. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |