Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 12, 17:21. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Laba diena, istorija pas mane tikrai zalia. Atveze draugas auto stiprintuva, sake kad nebeveikia, ismeta saugiklius, atsibodo ir bekeisti viena po kito.
Issiardeme mes ta dezute, o viduje pora kondensatoriu stovi, itarimas kilo ant ju, labai jau issipute+ vieno tranzistoriaus nuluzusios visos trys kojeles. Tranzistorius kaip ir aisku, bet va klausimas del kondensatoriu:
ar tikrai jie blogi( kaip minejau labai issipute, lygtais taip neturetu buti)? Antras klausimas:
Ant stiprintuvo tranzistoriu parasyta kad jie 35WV 4700 mikro faradu stiprumo, o pas mane maciau metosi 35V 4700 mikro faradu. Idomu ar jie tiktu? Nors pagal kojeles jie skiriasi. Ir ka ta W raide reiskia?
Aciu is anksto visiems nepatingejusiems uz patarimus!
Laba diena, istorija pas mane tikrai zalia. Atveze draugas auto stiprintuva, sake kad nebeveikia, ismeta saugiklius, atsibodo ir bekeisti viena po kito.
Issiardeme mes ta dezute, o viduje pora kondensatoriu stovi, itarimas kilo ant ju, labai jau issipute+ vieno tranzistoriaus nuluzusios visos trys kojeles. Tranzistorius kaip ir aisku, bet va klausimas del kondensatoriu:
ar tikrai jie blogi( kaip minejau labai issipute, lygtais taip neturetu buti)? Antras klausimas:
Ant stiprintuvo tranzistoriu parasyta kad jie 35WV 4700 mikro faradu stiprumo, o pas mane maciau metosi 35V 4700 mikro faradu. Idomu ar jie tiktu? Nors pagal kojeles jie skiriasi. Ir ka ta W raide reiskia?
taip tu tikrai skiri kondensatoriu nuo tranzistoriaus.
taip tu tikrai skiri kondensatoriu nuo tranzistoriaus.
Oba, net nepamaciau ka parasiau, tiksliai KLAIDA padariau!