|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 31, 01:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso aparatūra » sony stiprintuvai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
sony stiprintuvai |
Parašytas: 2004 04 11, 11:35 |
|
|
|
Istikruju tai kiek esu skaites atsiliepimu zurnaluose tai apie juos nieko gero neraso. SONY labai megsta kisti STK mikruskes y galiny stipriu ir tai garso kokybes negerina. Pats turiu tokia SONY seniena tai ten apskritai tragedija. Bet gal cia tik man taip neigema ju puse papuole, tegul kiti pareiskia sawo nuomone. ir jei eina tai duok konkretu pawadinima stipriaus kuriuo domiesi. |
|
|
|
|
|
sony stiprintuvai |
Parašytas: 2004 04 11, 14:18 |
|
|
|
Sony stiprintuvai - nieko doro (aisku, ne Radiotehnika...). Cia mano saliska nuomone. |
|
|
|
|
|
Re: sony stiprintuvai |
Parašytas: 2004 04 11, 16:38 |
|
|
|
[quote="vytasss"]ka manot apie sony stiprintuvus[/quote] apie sony ta-v7 |
|
|
|
|
|
sony stiprintuvai |
Parašytas: 2004 04 11, 19:28 |
|
|
|
na senokas jis truputy (bet noriu pastebeti, kad ne wisada sena reiskia bloga), seip priekabiaujant prie kokybes tai man iskarto nepatiko jo garso reguliawimas mygtukais. Nemanau, kad ten bus potencas su warikliu, o greiciau mikruxa. Dabar manonuomone, kad mikres wisada kokybes nepriduoda, o priesingai.
Bet wa cia iskilo man kitas klausimas, ka su juo klausysi (Mp3, orginalus CD, kokios koloneles S-30 ar geriau). Kaskaip pagalwojau, kad wertetu tai zinoti pries wertinant. Jei klausysi Mp3 tai manau jog jis patenkins tawe pilnai sawo kokybe. Nors Maniskis SONY ta-38 nei to nepatenkino, nes jo pirminis nerealiai aukstai nukirpdawo zemus, del ko ir mp3 nejo klausyti. |
|
|
|
|
|
|
sony stiprintuvai |
Parašytas: 2004 04 11, 19:34 |
|
|
|
turiu Sony STR-DE185
na kai nusipirkau tai dziaugiausi, nes iki tol tai nieko padoresnio neturejau, visokius "brigus" perkepusius;) poto pradejo nepatikt gnybtai, dar veliau nepatiko kad radija biski levai veikia. na siaip prie kompo jungt tai uztenka, bet speju kad ateityje teks upgreida daryti, nes jau koloneliu konstravimas prasidet baigia;)
siaip anksciau uz ta kaina kuria kainavo SONY nieko daugiau ir nejo ipirkti, dabar atsirado padoresniu variantu (kad ir pigesnieji PIONEERiai).
beje mano sony ne su mikre, o su tranzais, tik nzn kokiais, neprisiruosiau isnagrinet kaip reikiant. |
|
|
|
|
|
Re: sony stiprintuvai |
Parašytas: 2004 04 12, 08:55 |
|
|
|
[quote="vytasss"]ka manot apie sony stiprintuvus[/quote] kelintu metu yra sony ta-v7 |
|
|
|
|
|
sony stiprintuvai |
Parašytas: 2004 04 16, 11:32 |
|
|
|
na apie sony as ir ta pati manau, jie ziauriai sausai groja, bet turi vatu, cia kiek man teko matyt,ir su STK tai sutinku,daukas ju nemegsta:) turbut ne veltui:) as ir norejau koki rimtesni soniuka nusipirkt bet atkalbejo rimti zmones. |
|
_________________ Noriu viska zinot!!! |
|
|
|
|
sony stiprintuvai |
Parašytas: 2004 04 16, 11:48 |
|
|
|
Ai dar, taigi pas mane stovi Sony centriukas (moketa 2200LT) tai groja ziuriai kietai ir riaumoja kaip nezinau kas (nu tikras centras:) beto koki gramofona nepavartau tai bet kokiam sonyui daugiau 3 zvaigzduciu taip ir niekad neduoda:) |
|
_________________ Noriu viska zinot!!! |
|
|
|
|
sony stiprintuvai |
Parašytas: 2004 04 16, 14:13 |
|
|
|
Jei ieskociau stipriako tai sony niekada nepirkciau. Teisingai kazkas uzsimine, kad pioneeriai gerai skamba, dar yamaha nieko (cia is pigesniu <1000 lt). |
|
|
|
|
|
sony stiprintuvai |
Parašytas: 2004 04 16, 19:04 |
|
|
|
SONY - GAIDYS garsa uzsukus iki galo (cia ant muzono) ir viska atjungus - rodo, kad ytampa vistiek sokineja per 0,5v, taj ismeciau ta nesamone |
|
|
|
|
|
sony stiprintuvai |
Parašytas: 2004 04 16, 20:51 |
|
|
|
nu as apie SONY galiu tiek pasakyti,kad tai pats didziausias sudas pasaulyje. jei kas siulytu toki stiprintuva pirkti tai nebent imciau del trafo. man rods,kad jau geriau D klases stiprintuvas negu SOny. nes sony tai tas pats kas dauzyti taburete i grindis |
|
|
|
|
|
sony stiprintuvai |
Parašytas: 2004 04 16, 21:26 |
|
|
|
Turejau tokia beda kaip SONY. Ten buvo STR-DE475 . Gaidys paskutinis, per metus laiko buvo sugedes penkis kartus, o ir grodavo dishovai. Dabar turiu YAMAHA tai nera ka lyginti su SONY Shlamshtu. O ta pati galiu pasakyti ir apie SONY kolonkes- shudas !!!!! |
|
|
|
|
|
|
sony stiprintuvai |
Parašytas: 2004 04 17, 15:59 |
|
|
|
viu pirma, puse tu kurie cia garsiai keike sony tikrai net neturejo jo gyvenime niekada ir kazkur kazka isgirde kartoja ta pati (pvz pritariu kad kokybes nera pas juos, bet kad galios mazai tai cia jau nusisneketa). kas del gedimo tai bilekoks stipras kazkada sugenda o broko visur buna, as jau turiu metus sony ir tikrai veikia kuo puikiausiai jokio gedimo nei menkiausio. kad kokybes nera tai cia ner ka ir noret kad uz 500-600 Lt naujas stipras (tuolabiau pirktas pries kelis metus) butu padarytas is kokybisku tranzu. uz tokia kaina tik mikruske ir iseina, beto nevisi jie ant mikriu ir padarti, kaip sakiau jau mano STR-DE185 gale stovi tranzai keturi. tik nesenai toj pacioj kainu kategorijoj atsirado konkurentu sony. pries metus ar du uz 500Lt galejai nebent naudota stipriu nusipirkt. o pigesnieji tai aplamai visi panasiai groja, nesenai turejau progos palyginti Marantz kazkur 95 metu. nu ir skirtumas jautesi tik del to kad prijungem prie CD grotuvo, o ne prie kompo. beje pas ta marantza tik 2x50W, o pas sony 2x100W. Kokybes atzvilgiu galima sakyt grojo vienodai. taip kad nereikia labai varyt ant sony uz tai, kad gamina pigius stipralus. |
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|